KarriärOm oss
230
MED157177766C8F4B49AF5BE6E40230B2F3

Ljus och välplanerad gavelfyra med inglasad balkong!Kantorsgatan 24 Pålsjö Hage, Helsingborg

Pålsjö Hage, Helsingborg

Kantorsgatan 24


PRIS (utgångspris)2 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

88 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

0012

MÅNADSAVGIFT

4 971 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 995 000 kr utgångspris

Ljus och välplanerad gavelfyra med inglasad balkong!

Upptäck en välplanerad oas i attraktivt område på Kantorsgatan 24. Med sina 88 kvadratmeter och ljusinsläpp från tre väderstreck erbjuder denna lägenhet en trivsam och rymlig atmosfär. Njut av solen och den vackra omgivningen från den inglasade balkongen på 10 kvadratmeter, placerad i allra bästa söderläge. Köket går i en härlig grå kulör som varvas vackert med den ljusa stenbänkskivan samt både beslag och blandare i mässing. Här skapar den exklusiva utrustningen alla förutsättningar för mästerkocken att bjuda på en kulinarisk upplevelse, där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till en social tillvaro. Med ett rymligt och modernt badrum samt en praktisk gäst-toalett, behöver du aldrig kompromissa med bekvämligheten. Dessutom finns ett stort förråd precis intill lägenheten, så du har allt du behöver inom räckhåll.

Beläget i ett lugnt område med en fantastisk närhet till såväl den vackra naturen i Pålsjö Skog som Helsingborgs levande stadskärna och dess stora utbud av restauranger, affärer och kulturliv, är denna lägenhet den perfekta platsen för dig som söker en livsstil i harmoni med naturen. Med en genomtänkt planlösning, ett sinne för detaljer som präglar hela lägenheten och den unika kombinationen av stadsliv och natur, är detta ett hem du genast kommer att trivas i.

Varmt välkommen att boka visning för att uppleva denna lyxiga och rogivande känsla på plats!

Bilder

MED157177766C8F4B49AF5BE6E40230B2F3
MED5E798280B07245B5B20883F430EF1A64
MEDB010C34DD5274E98853754F4EC78A134
MED77412748C0374AC783114691FE150ED6
MED19EBE97CD2F44ED2A9378D9CA7942D73

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

88 kvm

LÄGENHETSNUMMER

0012

VÅNING

3 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 971 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 995 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Bilplats kostar 400 kr/mån och carport 600 kr/mån. Laddplatser finns. Separata köer.

BALKONG

Ja

HALL/ENTRÉ

Välkomnande hall med plats för att hänga jackor till vänster och en praktisk skjutdörrsgarderob (spegelglas på halva) längre in. Hallen är belagd med samma vackra ekparkett som i resten av lägenheten och skapar en harmonisk och ombonad känsla. Det rymliga utrymmet i hallen ger dig möjlighet att organisera dina tillhörigheter på ett smart och praktiskt sätt.

BADRUM

I anslutning till hallen ligger badrummet, som är helkaklat i stilrena färger. Fönstret ger en behaglig mängd ljusinsläpp och skapar en luftig känsla. Du har gott om förvaring för dina badrumsartiklar och den praktiska tvättavdelningen har både torktumlare och tvättmaskin, så du kan hålla dina textilier fräscha och rena.

SOVRUM 1 OCH 2

Dessa två rum är belägna intill varandra och erbjuder en lugn och rofylld miljö som efter behov kan användas som sovrum eller exempelvis kontor för koncentrerat arbete. Fönster som vetter mot norr, med stillsam utsikt över parkområde.

SOVRUM 3

Ett större sovrum med välplacerade skjutdörrsgarderober som ger massor av förvaring, även här med spegelglas på halva. De båda fönsterna i rummet ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar till en luftig och avkopplande känsla. Den vackra ekparketten i rummet samverkar med den stora ytan för att skapa en känsla av rymd och komfort. Den perfekta platsen för att vila och återhämta dig efter en lång dag.

GÄST-TOALETT

Praktisk gäst-toalett med wc, handfat och spegel.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är hjärtat i denna bostad, med sitt rymliga och ljusa utrymme. Genom den öppna planlösningen sammanlänkas rummet med köket, vilket skapar en social yta för umgänge. Ekparketten, som är ett genomgående inslag i lägenheten, bidrar till en enhetlig och harmonisk känsla. Här har du en optimal plats att umgås med familj och vänner.

KÖK

Detta kök är verkligen något speciellt, med dess exklusiva utrustning och vackra färgkombinationer. Bänkskivan i sten ger en robust och elegant känsla, medan det finns gott om förvaringsmöjligheter som garanterar att du har allt du behöver inom räckhåll. Den smarta planlösningen gör att du kan laga dina favoriträtter medan du umgås med dina gäster.

INGLASAD BALKONG

Bredvid köket når man en av bostadens höjdpunkter, nämligen den inglasade balkongen. Dessa 10 kvadratmeter i söderläge blir rentav ett extra rum under stora delar av året och medför en extra lyx i vardagen. Härlig utsikt mot Pålsjö Skog, där man skymtar kupolen på Helsingborgs krematorium.

Om området

Bor du i det attraktiva området mellan Pålsjö Östra och Maria Park, kan du njuta av bekvämligheten av att ha ICA nära till hands, både i Ringstorp och Mariastaden. Du har många förskolor och grundskolor inom nära avstånd, tillsammans med en vårdcentral, apotek, pizzeria och gym. När du vill uppleva stadens liv, är det lätt att ta sig till centrum och dess många butiker, kaféer och nöjen. Sommartid är det enkelt att besöka hamnen och dess trevliga restauranger eller njuta av stranden på Fria Bad eller Pålsjö Kallbadhus. Om du är en friluftsmänniska bjuder Pålsjö Skog på upplysta motionsslingor, tennis- och padelbanor. Bussar trafikerar i området och Maria Station är inte långt bort. Ett optimalt läge helt enkelt!

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Inklusive markplan

ANDEL I FÖRENINGEN

2,0628 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,0628 %

ÖVRIGT

Takhöjd på 257cm. 4 kvadratmeter stort förråd precis intill lägenheten, räknas alltså ej in i boarean.

Ekonomi

EL

3 343 kr

FÖRSÄKRING

1 170 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 513 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 238 885 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-11-07

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

56 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Pålsjö Hage

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

58

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

TV OCH BREDBAND

Telia Triple Play

PARKERING

41 p-platser, 13 carportplatser, 2 gäst/hcp-parkeringar

Karta

Helsingborg Pålsjö Hage

Kantorsgatan 24

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg