KarriärOm oss
230
MED1198D8B952C947749A2C140D58A8E1ED

Högklassig lägenhet i attraktivt område med dubbla balkonger!Kantorsgatan 15 Pålsjö Hage, Helsingborg

Pålsjö Hage, Helsingborg

Kantorsgatan 15


PRIS (som utgångspris)2 650 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

75 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

042

MÅNADSAVGIFT

4 134 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 650 000 kr som utgångspris

Högklassig lägenhet i attraktivt område med dubbla balkonger!

Varmt välkommen till Kantorsgatan 15 och välskötta Brf Pålsjö Hage! Här erbjuds en alldeles underbar lägenhet á 75 kvadratmeter perfekt fördelat på 3 rum och kök med en öppen och genomtänkt planlösning. Lägg därtill två stora balkonger i klockrent söderläge, modernt kök och vackert ljusinsläpp i hela bostaden. Det rymliga badrummet är naturligtvis helkaklat i stilrena färger och har egen tvättavdelning med såväl tvättmaskin som torktumlare. Det vackra parkettgolvet följer lägenhetens olika rum och leder till en trevlig och rofylld känsla.

På detta attraktiva läge bor du i en lugn och trivsam miljö med närhet till Pålsjö Skog och vacker natur, matbutiker och gym samtidigt som en kort bilfärd tar dig in till Helsingborgs levande stadskärna och dess stora utbud av restauranger, affärer och kulturliv.

Ett underbart hem där man tänkt på allt och som kommer förgylla livet med alla dess möjligheter, vare sig om det innebär en kopp kaffe och en bra bok i solen på någon av balkongerna eller middag med vännerna i lägenhetens stora umgängesyta. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker en livsstil i harmoni med naturen, samtidigt som du inte vill ge upp bekvämligheterna som stadslivet har att erbjuda.

Tveka inte att boka en visning och upptäck hur denna lägenhet kan bli din nya oas!

Bilder

MED1198D8B952C947749A2C140D58A8E1ED
MED7CF6A144F1DD4FEBA0F154F249F7173F
MEDD456722BD881489796C6F4C4373A3032
MED9123AF31B39844A0B7C2DD4296E5DE3A
MED2DE4106FCE6B480DB714CF08793B81FB

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

75 kvm

LÄGENHETSNUMMER

042

VÅNING

2 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 134 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 650 000 kr som utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

P-plats kostar 400 kr/mån och carport 600 kr/mån. Laddplatser finns. Separata köer.

BALKONG

Ja

Så snart man stiger in genom dörren till den här lägenheten upptäcker man den höga standarden och väl genomtänkta planlösningen som präglar hela bostaden. Klädkammaren bredvid hallen erbjuder extra förvaringsutrymme och hjälper till att hålla entrén snygg och prydlig. Här ligger ett vackert ekparkett, som återkommer både i vardagsrum, kök och sovrum.

Till vänster om hallen finns badrummet, som är helkaklat i stilfulla färger och erbjuder gott om utrymme. Här finns wc, handfat/kommod, handdukstork, spegelskåp, dusch med glasväggar och en tvättavdelning med överskåp samt tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan för avlastningsyta.

Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet, där köket är placerat i en strategiskt utvald hörna. Detta skapar väl använda kvadratmeter, där det finns gott om utrymme för soffhörna, matplats och annan möblering. De stora fönsterna släpper in härligt ljus och skapar en trevlig atmosfär. Här når man även en av de två stora balkongerna i söderläge, som verkligen är bland höjdpunkterna i lägenheten. Dessa ytor är helt fantastiska under sommarhalvåret och sätter minst sagt guldkant på tillvaron. Möjligheterna är många, där man kan välja att använda ena balkongen till mer avslappnade stunder och lite sommardrinkar i solen medan andra balkongen kan inrymma matplats för middagsbjudningar.

Köket är stilrent och går i vitt med en mönstrad bänkskiva som ger en fin kontrast. Här finns rikligt med förvaring och generösa arbetsytor, samt en exklusiv maskinell utrustning som ger alla förutsättningar för att briljera i köket.

Längst in i lägenheten finns ett trivsamt sovrum med gott om plats för en stor säng och ordentligt med förvaring i skjutdörrsgarderober som täcker ena väggen. Här når man även den andra balkongen.

På andra sidan av vardagsrummet finns det andra sovrummet, som är något mindre men även här finns gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Den smarta placeringen av sovrummen i varsin ände ger goda möjligheter att kunna leva i balans, oavsett om det handlar om ett viktigt möte eller en god natts sömn.

Om området

Bor du i det attraktiva området mellan Pålsjö Östra och Maria Park, kan du njuta av bekvämligheten av att ha ICA nära till hands, både i Ringstorp och Mariastaden. Du har många förskolor och grundskolor inom nära avstånd, tillsammans med en vårdcentral, apotek, pizzeria och gym. När du vill uppleva stadens liv, är det lätt att ta sig till centrum och dess många butiker, kaféer och nöjen. Sommartid är det enkelt att besöka hamnen och dess trevliga restauranger eller njuta av stranden på Fria Bad eller Pålsjö Kallbadhus. Om du är en friluftsmänniska bjuder Pålsjö Skog på upplysta motionsslingor, tennis- och padelbanor. Bussar trafikerar i området och Maria Station är inte långt bort. Ett optimalt läge helt enkelt!

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,7581 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,7581 %

Ekonomi

EL

4 400 kr

FÖRSÄKRING

1 250 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

5 650 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 055 887 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-11-07

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

54 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Pålsjö Hage

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

58

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

TV OCH BREDBAND

Telia Triple Play

PARKERING

41 p-platser, 13 carportplatser, 2 gäst/hcp-parkeringar

Viktiga dokument & länkar

Karta

Helsingborg Pålsjö Hage

Kantorsgatan 15

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg