MED4410957FADD747D9856074BC73F9FFA0

Välplanerad fyra med balkong i söderläge!

Budgivning

Dammfri, MALMÖ

John Ericssons Väg 53B

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,558 inkl. VA och kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 1209kr/mån för värme. Totala månadsavgiften uppgår till: 5767kr/mån. Från och med februari 2021 kommer bredband från ComHem ingå i månadsavgiften.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea115.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer5
Byggår1949
Driftskostnad500 kr/månad

Som utgångsbud: SEK 3,495,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Nu presenteras denna inflyttningsklara fyrarummare på härligt läge med närhet till såväl city som Malmös finaste parker och hav. Lägenheten totalrenoverades 2014 och här finner vi smakfulla materialval, genomtänkt planlösning och ett boende som erbjuder allt man kan tänkas behöva. Varmt välkommen på visning!

Läser du denna information via Hemnet.se så är det viktigt att du klickar dig vidare på "läs mer hos mäklaren" för fullständig annons och bokning av visning!

Om området

Här bor ni i ett eftertraktat bostadsområde beläget invid populära Pildammsparken. Centralt läge i Malmö som präglas av bland annat närhet till hav, grönområden, city och inte minst Triangeln.

Kommunikation

Här råder goda kommunikationsmöjligheter, både för den som cyklar och för den som åker buss! Det finns gott om busshållplatser och busslinjer som kör åt olika stadsdelar med tajta mellanrum. Närheten till Triangelns citytunnel erbjuder dessutom fenomenala pendlingsmöjligheter även utanför staden och till utlandet. För den som hellre cyklar till sina destinationer i staden erbjuds det ett välutvecklat nät av cykelvägar.

Närservice

I området finner du det mesta i form av närservice. Här finns matbutiker, caféer, gym och restauranger nära till hands. Inte långt bort hittar du Kronprinsen som har stort utbud av shopping och större matbutiker. På Köpenhamnsvägen finns det ett flertal olika restauranger och caféer.

Parkering

I området råder prisvärt boendeparkering under dagtid. På kvällen efter kl 18:00 är det tillåtet att parkera fritt utan avgift. Det finns flertal parkerings- och garagemöjligheter som kan hyras.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
115.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Vi välkomnas in i en stor hall med gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter. Till höger finns ytterligare utrymme för förvaring tack vare inbyggd garderob och stor klädkammare. På golvet direkt innanför entrén ligger en vacker ekparkett som sträcker sig vidare in i resterande delar av lägenheten samt vita strukturväggar.
Kök
Stilrent kök med vita skåpluckor, bänkskiva i sten och vitt kakel som stänkskydd. Här finns gott om förvaring och generösa arbetsytor samt inrymmer med enkelhet ett matbord. Köket är utrustat med kyl och frys, diskho, diskmaskin, ugn, inbyggd mikro samt induktionshäll och spisfläkt från 2020. Vita strukturväggar och grått klinkergolv.
Sovrum 1
Bostaden har tre sovrum. I det större sovrummet finns det gott om plats för både dubbelsäng, sängbord och byrå. Stora fönsterpartier som bidrar till ett ljust och luftigt rum.
Sovrum 2 och 3
I de två mindre sovrummen finns det plats för enkelsäng, sängbord och byrå om man önskar barnrum alternativt så fungerar de här rummen utmärkt som kontor.
Vardagsrum
Bostadens vardagsrum bjuder på rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång mot balkongen i söderläge. Här finner vi en fantastisk sällskapsyta med plats för större soffgrupp, tv-möbel och stort matsalsbord.
Badrum
Badrummet ligger i anslutning till hallen och här finner vi ett grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med wc, dusch, handfat med kommod och spegelskåp.
Gästtoalett
I anslutning till hallen ligger även en gästtoalett med vitt kakel och grått klinker på golvet. Utrustat med wc, handfat med kommod och spegelskåp.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 3,495,000 som utgångsbud
Avgift
SEK 4,558 inkl. VA och kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 1209kr/mån för värme. Totala månadsavgiften uppgår till: 5767kr/mån. Från och med februari 2021 kommer bredband från ComHem ingå i månadsavgiften.
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,000
Försäkring
SEK 1,000
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Driftskostnader är beräknade enligt schablon.
Andel i föreningen
6.06161 %
Andel av årsavgiften
6.05965 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1949
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 5/18/2020
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
196 kWh/m² och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten är registrerad i lägenhetsregistret som en 5:a. Lägenheten har idag fyra rum och kök men kan enkelt göras om till en 5:a.

Från och med februari 2021 kommer bredband från ComHem ingå i månadsavgiften.
Förening
Namn
BRF LANNET
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Lannet är en äkta bostadsrättsförening belägen i Malmö. Byggnaderna är uppförda 1949 och omfattar 24 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Brf Lannet har ett tomträttsavtal för fastigheten Falster 4, det nuvarande avtal för tomträtten löper ut 2022-12-31.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV och basutbudet ingår i den fasta avgiften och levereras av Comhem. Bredband tecknas separat och även det kan göras via Comhem.
Parkering
I området råder boendeparkering samt p-skiva och fri parkering kvällar och helger ute på John Ericssons väg.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan.

Planerade renoveringar/underhåll:
Inga större renoveringar/underhåll planerade.(Kontrollerat 2020-10-02).

Utförda renoveringar/underhåll:
2019 - Installationer.
2018 - Ny porttelefoni.
2017 - Brandskyddsutrustning till hela fastigheten.
2016 - Relining avlopp.
2016 - Ombyggnad fritidsrum.
2016 - Sedumtak.
2014 - Uppdatering av skyddsrum.
2013 - Sopstation med sortering.
2013 - Tvättstugeutrustning.
2012 - Trädgårdsrenovering.
2012 - Åtgärder självdragsventilation.
2012 - Renovering balkonger.
2010 - Fönsterbyte.
Ekonomi
Månadsavgiften förväntas höjas med 2-3 % årligen för att förbereda och ligga i fas inför omförhandlingen av tomträttsavtalet år 2022. (Kontrollerat 2020-10-02).

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Nej, tomträtt.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
I brf Lannet finns en gemensam tvättstuga i källaren som är utrustad med två tvättmaskiner, ett torkrum, en torktumlare och en mangel. Cykelrum och hobbyrum är också beläget i källaren. Föreningen delar gården med fyra andra föreningar som ligger i anslutning till gården.

Ovanstående information är inhämtad från föreningen och spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen eller med Riksbyggen som sköter den ekonomiska förvaltningen.

Karta

Dammfri MALMÖ

John Ericssons Väg 53B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg