MED6AF65F2062CC4568A88E50E0F0260CAF

Renoverad villa med öppen planlösning, stora fönster och ljusa rum

Näsbyn, Kalix

Idrottsvägen 16

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea103 kvm
Biarea118 kvm
Tomtarea857 kvm
Byggår1965
Driftskostnad3,535 kr/månad

Utgångspris: SEK 895,000

Väl renoverad villa med ljusa, trivsamma rum och bra planlösning. Fin matplats med helvägg fönster som vetter mot bakgården och utgång till altan i söderläge samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Praktiskt och skönt med golvvärme i hall, matplats och kök. Helkaklat badrum på entréplan och bastu finns i källaren. Omfattande renoveringar genomförda sedan 2004 och framförallt senaste åren, både inomhus och utvändigt; kök, ytskikt, altan, ytterdörrar, 3-glas fönster, badrum, dränering mm. Bekvämt med fjärrvärme kompletterat med luftvärmepump. Internetfiber installerat. Dränerad källare med platonmatta, 2010 och slutfört 2017 i samband med att altanen byggdes om. Fräsch källare med gott om förvaringsmöjligheter och extra rum.

Entréplan med entré/hall, kök, matplats och vardagsrum, 3 sovrum och badrum. Källarplan med gillestuga, bastu, klädvårdsrum, pannrum och flera rum/förråd. Villaslinga utan genomfartstrafik. Gångavstånd till matbutik, pizzeria, barnomsorg, skolor och idrottsanläggningar. Lokaltrafiken passerar bara en bit bort. Välkommen att kontakta mäklaren, Anne-May Kara 070-45 45 790, för intresseanmälan och mer information.

Om området

Tre kilometer från centrum ligger Näsbyn med närhet till skola och affärer. Både sommar och vintertid kan du ta strandpromenaden till centrum antingen på cykel eller en promenad, den är belyst året om. Det finns förskola, grundskola och nära till högstadium samt gymnasium. Näsbyn har lugna och familjevänliga bostadområden och nära till centrum och naturen. Sporthall och isplaner på vintern finns tillgänliga samt fotbollsplan på sommaren.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Matrum

Öppen planlösning mellan hall, vardagsrum och matplats

Matrum med utgång till altan

Idrottsvägen 16

Planeringsverktyg

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Väl renoverad villa med ljusa, trivsamma rum och bra planlösning. Fin matplats med helvägg fönster som vetter mot bakgården och utgång till altan i söderläge samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Praktiskt och skönt med golvvärme i hall, matplats och kök. Helkaklat badrum på entréplan och bastu finns i källaren. Omfattande renoveringar genomförda sedan 2004 och framförallt senaste åren, både inomhus och utvändigt; kök, ytskikt, altan, ytterdörrar, 3-glas fönster, dränering mm. Bekvämt med fjärrvärme kompletterat med luftvärmepump. Internetfiber installerat. Dränerad källare med platonmatta, 2010 och slutfört 2017 i samband med att altanen byggdes om. Fräsch källare med gott om förvaringsmöjligheter och extra rum.

Entréplan med entré/hall, kök, matplats och vardagsrum, 3 sovrum och badrum. Källarplan med gillestuga, bastu, klädvårdsrum, pannrum och flera rum/förråd. Gångavstånd till matbutik, pizzeria, barnomsorg, skolor och idrottsanläggningar. Lokaltrafiken passerar bara en bit bort.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
103 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
118 kvm
Entré/hall
Klinkergolv (golvvärme), tapet och trätak. Klädförvaring och platsbyggd garderob.
Kök & matplats
Klinkergolv med golvvärme samt luftvärmepump. Ljus matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till altan under tak. Vitmålat trätak. Intilliggande kök renoverad med ny köksinredning. Arbetsbänkar i laminat, kakel på vägg. Spis med glashäll och ugn, Husqvarna. Diskmaskin, Siemens. Kyl (frysbox i källaren).
Vardagsrum
Laminatgolv, trätak och vit tapet. 2 fönster.
Sovrum 1
Parkettgolv, tapet, vitmålad brädvägg. Platsbyggda garderober.
Sovrum 2
Klädkammare, laminatgolv och tapet.
Sovrum 3
Platsbyggda garderober, tapet och laminatgolv.
Badrum
Klinkergolv med golvvärme, kaklade väggar. Trätak. Handfat, duschhörna och wc. 1 fönster.
Källarplan
Källartrapp med utgång till trädgården. Fräsch källare med målade väggar och golv. Bastu med nytt el-aggregat. Rymlig gillestuga. Klädvårdsrum, flera rum/förrådsrum och pannrum.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1965
Uppvärmning
Vattenburen värme med fjärrvärme
Ventilation
Självdrag (S)
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Tegel & trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Kalix 8:159
Övriga byggnader
Vidbyggt kallgarage med carport. Lekstuga/boda.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 42,420 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 10,720
VA
SEK 6,500
Uppvärmning
SEK 20,700
Försäkring
SEK 4,500
Beräknat antal personer
3
Kommentar
VA kostnad avser även renhållning. El avser förbrukning 6720 kWh samt kostnad elnät.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 3,322 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 443,000
Byggnadsvärde
SEK 366,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 511,000
Tomt
Areal
857 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan (1976-06-03) Stadsplan (1964-08-20)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Näsbyn Kalix

Idrottsvägen 16

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg