190
MEDA4B8CAB6B4C6460289D8FD5DDE6981BF

Såld!

Bromma Traneberg, Bromma

Hunnebergsvägen 5

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,235 Värme & vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea36 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer10
Byggår1938
Driftskostnad417 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

TOPPSKICK - FANTASTISK BALKONG I FRITT SÖDERLÄGE - NYRENOVERAT KÖK - LÅG AVGIFT - 3 MIN FRÅN T-BANA - FRIKÖPT TOMT

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på 36 kvm på en av Tranebergs höjder. Smart planerad lägenhet med en underbar balkong i söderläge, helt utan insyn. Social planlösning med bra sällskapsytor. Stilrent renoverat kök(2018) med fina snickerier i gråton och arbetsyta i marmor. Vackra originaldetaljer i kombination med moderna lösningar som en industrivägg möjliggör ett sovrum i vardagsrummet. Varmt välkomna på visning! Denna pärla måste upplevas!

Om området

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla och norrut till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

Bilder

Välkommen till Hunnebergsvägen 5!

Fantastiska industrifönster som delar av vardagsrummet

Och ger oss ett sovrum

Stort fönsterparti och utgång till balkongen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomnade HALL med vacker stavparkett i ek och målade väggar i en sober gråton. Avhängning genom hatthylla och bra förvaring genom inbyggda garderober.

Ljust och härligt VARDAGSRUM med högt i tak samt utrymme för soffa med mediamöbel. I anslutning ligger sovdelen med trendig industrivägg med platsbyggda skjutdörrar. Grönskande omgivning helt utan insyn. Härifrån tar du dig ut till lägenhetens härliga balkong som ligger i helt fritt läge med en svårslagen morgon och kvällssol samt utsikt över grönska.

Stilfullt renoverat KÖK med påkostade detaljer som vitvaror från Italienska smeg och bänkskiva i carraramarmor. Mycket generös förvaring bakom grå skåpsluckor och stora arbetsytor på bänken. Köket har ett underbart ljusinsläpp från två fönsterpartier. Här finns det också gott om utrymme för en matplats. Vitlaserat furugolv och ljust målade väggar.

Helkaklat och ljust BADRUM. Utrustat med WC, spegelskåp samt dusch med glasväggar.

Sammanfattningsvis en smart planerad lägenhet i toppskick med en underbar balkong i söderläge, helt utan insyn. Social planlösning med bra sällskapsytor. Stilrent renoverat kök(2018) med fina snickerier i gråton och arbetsyta i marmor. Vackra originaldetaljer i kombination med moderna lösningar som en industrivägg möjliggör ett sovrum i vardagsrummet. Varmt välkomna på visning önskar Joel Beck-Friis!
Antal rum
1.5 rum
Boarea
36 kvm
Areakälla
Föreningens lägenhetsregister
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 2,235 Värme & vatten
Driftskostnad
SEK 5,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
3.0849 %
Andel av årsavgiften
3.0849 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1938
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 6/2/2019
Energiklass
G
Energiprestanda primärenergital
209 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övrigt
Lägenheten nyttjar ett källarförråd.
Förening
Namn
Brf Hunneberget
Om föreningen
Brf Hunneberget förvärvade fastigheten 2009 och består av 30 st lägenheter varav 27 st är upplåtna med bostadsrätt och 3 st med hyresrätt. Föreningens byggnader på Hunnebergsvägen 3-5 och 16-18 totalrenoverades 2001. Föreningen har en gemensam lokal på Hunnebersgvägen 5 man kan låna för egna sammankomster.
Föreningen har egen hemsida http://www.hunneberget.se/

Föreningen äger marken (inte tomträtt)
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
30
Varav hyreslägenheter
3
Tv och bredband
Kabel-TV och bredband via comhem, se www.comhem.se för utbud och priser.
I varje lägenhet finns också bredband från så kallat stadsnät indraget. Det innebär att du själv kan välja bland ett flertal olika leverantörer.
Renoveringar
2001 totalrenoverades föreningens byggnader,
Stambyte kök och badrum
Renovering tak
Bytt panna/uppvärmningssystem
Byte av elstigar/elcentral och omdragning av el i lägenheten
Tvättstugor
2018 Ommålning av alla lägenhetsfönster
Äger föreningen marken
Ja, Friköpt mark

Karta

Bromma Traneberg Bromma

Hunnebergsvägen 5

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg