190
MEDB38F9CA9CC8B47A6B265FEF0D337C5CA

Marklägenhet med egen trädgård!

Såld!

Gustavsberg Hästhagen, GUSTAVSBERG

Hovslagarvägen 40

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,493 ink värme, vatten, Kabel-TV (basutbud), IP-telefoni och bredband (10/100)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea83.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer22
Byggår1981
Driftskostnad333 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,510,000

Ansvarig mäklare

Äntligen en radhuslägenhet om 3 rum på markplan med uteplats och trädgård i sydväst i Hästhagen. Helt bilfria gator, en oas för barnfamiljer men även för äldre. Lättare moderniseringsbehov finns i lägenheten. Blandade golv laminat och linoleum, tapetserade väggar och kök med bröstpanel. Rikligt med ljus kommer in från stora fina spröjsade fönster i alla rum. Lägenheten är mycket välplanerad och har en känsla av rymd på sina 83,5 kvm. Altan och trädgård med ogenerat läge, något eftersatt men med stor potential.
Nära buss, dagis, skola, centrum, natur och badsjö. Anmäl er under objektet för mer info!
Välkommen att trivas i vackra barnvänliga Hösthagen!

Om området

Välkommen till Hästhagen och Gustavsberg!
Hästhagen är Gustavsbergs kanske allra centralaste område beläget strax söder om centrum och Kvarnberget. Hästhagen präglas, precis som området Höjdhagen, av äldre vacker bruksbebyggelse med anor från Porslinsfabrikens storhetstid. Området präglas vidare av vackra talldungar vid sidan av små backiga vägar omgärdade av öppna men uppväxta trädgårdar. Det är den här behagliga balansen mellan bebyggelse och natur som gör Hästhagen till den idyll som området är idag.

Gustavsbergs centrum nås genom en kort promenad och där finns all närservice representerad i form av matbutik, banker, apotek, restaurant, tandvård mm. I Centrum finns även möjligheter till alla möjliga former av sportverksamhet som t ex gym, tennis och simhall. Busshållplatsen ligger endast ca 150 m från lägenheten och därifrån går direktbuss (474) förbi centrum och till Slussen och tar ca 25 min.

Väster om Hästhagen ligger Farsta Slottsvik och Gustavsbergs anrika Porslinsfabriksområde som idag bjuder på ett kulturellt utbud i form av gallerier, restauranger, butiker och museeum. Farsta Slottsvik bjuder vidare på vackra promenadstråk i skärgårdsnatur och fina uflyktsplatser att picknicka på.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg och Farsta Slottsvik!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se

Kommunikation

När du vill åka in till Stockholm finns det mycket goda förbindelser med direktbussar som i egen fil tar dig till och från Slussen på drygt 20 minuter.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkomna in på markplan Hovslagarvägen 40

Radhuslänga med lägenheter uppe och nere

Kök med utsikt mot bilfri gata

Kök med hel kyl hel frys, diskmaskin och spis

Stor möblerbar inre hall

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Invid en bilfri väg och nära tvättstuga, samlingslokal ligger denna lägenhet på markplan.
Entré med intilliggande klädkammare med utrymme för avhängning av kläder och förvaring. Vidare till större möblerbar hall med laminatgolv.

Kaklat badrum med klinkergolv, tvättmaskin handfat och dusch. Plats för badkar finns. Detta utrymme behöver en uppfräschning. Rejäl klädkammare Mellan badrum och sovrum.

Det finns två stora sovrum med plats för dubbelsäng och övrig enklare möblering. Båda sovrummen vetter med fönster mot trädgård och lummig skog. Garderober finns.

Rymligt kök från 90 talet med kyl, frys, diskmaskin, klinkergolv och italienskt kakel mellan diskbänk och överskåp. Väggarna är tapetserade i gult med vitmålad bröstpanel. Köket har gott om plats för matbord.

Vardagsrum med ekparkett och utgång till härlig altan och trädgård i sydvästläge mot allmänning. Fina fönster släpper in rikligt med ljus från sydväst sol.

Hit flyttar man till en mycket välskött och stabil förening. Med stor fin tvättstuga, lokal att hyra för större sammankomster, gott om gröna lekytor, lekplatser, grillplatser, förråd och ett vaktmästeri som sköter om Brf Värmdöhus ypperligt.
Inga stora renoverings planer finns i föreningen då tak, fönster och kulvertar är redan åtgärdade.
Invid ligger härlig skog med vackra löpar/ promenad spår som tar dig till vackra vattendrag.

Denna lägenhet har en klädkammare invid sovrum badrum som kan göras om till walk in closset från sovrummet eller ett mindre rum/ kontor eller varför inte göra ett stort badrum.

Då lägenheten är ett dödsbo har vi ingen tillförlitlig information om årtal på den maskinella utrustningen eller driftkostnader.
Tillträde kan ske relativt omgående efter medlemskapet har gått igenom. Vill ni veta mer om föreningen läs på www.varmdohus.nu
Antal rum
3 rum
Boarea
83.5 kvm
Uteplats
Markplan med uteplats i sydväst med härlig skog och gräsmatta. Vacker bergssluttning skyddar tomten och ger ett mycket lugnt läge.
Vid entrén finns en trädgårdsplattor som har morgonsol.
Parkering
Garage finns att hyra dock kan kö förekomma. P- plats längs vägen finns att hyra genom föreningen (482kr/kvartal) lös mer på deras hemsida www.varmdohus.nu
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Beskrivning av våningsplan
Markplan med egen uteplats i sydväst
Avgift
SEK 5,493 ink värme, vatten, Kabel-TV (basutbud), IP-telefoni och bredband (10/100)
Driftskostnad
SEK 4,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,000
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Elkostnader är ett schablonbelopp för en person i en 3 ROK
Andel i föreningen
1.26652 %
Andel av årsavgiften
1.26644 %
Reparationsfond
SEK 70
Tillträde
Omgående
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans brf-radhus
Byggnadsår
1981
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 8/12/2020
Energiprestanda
147 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
153 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas isoler
Övriga byggnader
Förrådsbyggnad, gemensam tvättstuga, samlingslokal, grillplats
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Förråd finns i separat länga
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Värmdöhus nr 1
Om föreningen
Föreningen består av 6 byggnader, 5 förrådsbyggnader och 1 kvartershus som är uppförda 1981. Den blå kvarterslokalen är gemensam för hela området. I den finns tvättstuga och en samlingslokal som kan bokas för fester och möten. Det finns en separat byggnad med förråd till resp lägenhet samt ett gemensamt förråd med gräsklippare och trädgårdsverktyg. I området finns också en byggd grill med långbord.

Pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp (ca 443 kr/pant) betalas av köparen. Överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp (ca 1.107,50 kr) betalas av säljaren.

Mer information finns på föreningens hemsida www.varmdohus.nu
Tv och bredband
Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telia. Kabel-TV (basutbud), IP-telefoni och bredband (10/100) ingår i avgiften. För mer info se föreningens hemsida.
Parkering
Det finns möjlighet att hyra p-plats för 482 kr/kvartal, p-plats med elstolpe för 546 kr/kvartal och garage för 879 kr/kvartal.
Renoveringar
Fönstren renoverades 2012 och taken 2014. Man planerar att renovera fasaderna under 2016 och 2017. Man har inte planerat någon avgiftsändring. För mer info se föreningens hemsida.

Karta

Gustavsberg Hästhagen GUSTAVSBERG

Hovslagarvägen 40

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg