190
MED510ABFA66CAF4C7695C81AC598A1F471

Genomgångstvåa med hiss! Fint placerad i Arvesgärde!

Kommande®

Hisingen - Tuve, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,500 inkl värme, VA, Digital-TV Silver & Bredband 100/10
Antal rum2 rok
Boarea65.5 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan vi presentera denna genomgångstvåa i hus med hiss! Här finner ni ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torkrumlare, ljust kök med rymlig matplats, balkongen nås från köket och ligger lugnt mot gården. Tack vare fönster åt två håll får bostaden ett härligt ljus. Vill ni ändå nyttja tvättstugan? Då ligger den självklart i samma uppgång, bara att ta hissen ned. Närhet till både busshållplats, Hisingsparken och parkeringen. Hör av dig till mäklaren för mer information!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde. Nära till två golfbanor Albatross GK samt St Jörgen GK som även innefattar en fantastisk SPA anläggning.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har bageri, pizzeria, blomaffär, vårdcentral, bibliotek, tandläkare och apotek m.m. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Numera finns även en nybyggd sporthall samt att gymkedjan Nordic Wellnes öppnat upp en ny anläggning i Tuve.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6, Tångenskolan F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Grönskande entréer i Arvesgärde!

Hisingsparken med fina promenader och joggingstråk

Tuve Torg med mataffärer, pizzeria, bageri, apotek

17 bussen tar cirka 20 minuter till Nordstan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg