MED298D3F7636C94294BB8D54A07B0A17C4

Charmigt torp - Villa Matilda

Boka visning

Färgelanda

Hillingsäter Stensberg 3

Fakta

TypFritidshus
Antal rum4 rok
Boarea57 kvm
Tomtarea3,858 kvm
Byggår1929

Utgångspris: SEK 795,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 11:00 - 13:00
Varmt Välkommen!
22
September | Tuesday
Kl 17:00 - 18:00

På Hillingsäter Stensberg 3 erbjuds detta hemtrevliga lilla torp beläget långt från motorvägar och storstadsbrus – här kan du helt enkelt koppla av och njuta av att göra ingenting.

Invändigt erbjuder detta hus härlig atmosfär, öppen spis och mycket karaktär. Det är total renoverat 2006-2007 med mycket smakfulla val. Huset är fördelat på 4 rok och kök plus 2 smarta kattvindar där du kan finna ditt egna kryp in.

Huset har en 3858 kvadratmeter stor naturtomt vars storlek gör att du får plats med allt det du drömt om. Det är en riktigt idyll! Här finner du även en lada med gott om förvaring och för den som älskar att basta finner du även en sådan här.

Som ni förstår är det bara att flytta in i detta lilla trevliga torp. Passar som året runt för den lilla familjen eller som fritidsbostad för den som söker ett ställe att semester på.

Här bor du mitt i Dalsland. Här finns alla förutsättningar för att ge dig en rejäl boost av både återhämtning och välbefinnande. Här är naturen orörd och upplevelserna genuina. Bland annat hittar du Dalslands kanal som anses vara en av Europas vackraste vattenvägar.

Inom 5 minuter med bil når du Färgelanda centrum. Här finns affärer, banker, post, systembolag, apotek, vårdcentral, tandvård mm.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jessica Nyman för mer information. 0727 - 11 33 00 eller mejla jessica.nyman@husmanhagberg.se

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
57 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Den inbjudande och fina hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med tapetserade väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – bra förvaringsutrymmen.
Kök
Charmigt kök med gott om plats för alla som vill vara med. Vackra trägolv med tapet på väggar. Köket är utrustat med trinettkök, ugn med två plattor, kyl (frys finns i ladan) och en vedspis med bakugn. Denna vedspis har en enorm uppvärmningskapacitet.
Matrum
Mellan tv-rummet och köket hittar du ett vackert och charmigt matrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för matbord och stolar. Här finns vackert trägolv och tapetserade väggar.
TV-rum
Husets givna samlingspunkt – ett stilrent, välplanerat och charmigt rum med vackert trägolv och mönstrad tapet. Rummet har härliga umgängesytor.
Badrum
Nyligen renoverat badrum från 2006 utrustat med toalett, dusch och kommod. Klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar.
Sovrum Uppe
Ett harmoniskt, rogivande och mysigt sovrum som ramas in av vackert trägolv och vackra tapeter. Rummet nås från allrummet och har vacker utsikt, vackra snickerier och plats för dubbelsäng.
Allrum uppe
Ett helt underbart rum med en härlig takhöjd. Har man idag 4 inbyggda sovplatser men går lätt att bygga om till förvaring om man vill.
Kattvind
Det finns två stycken kattvindar som idag används som sovplats. Perfekta krypin.
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1929
Uppvärmning
Direktverkande el med oljeradiatorer
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2-glas kopplade
Bjälklag
Trä
Tak
Tegelpannor
Fastighetsbeteckning
Hillingsäter 2:39
Övrigt
2020 Kamin provtryckt
2011 Målat vindskivor och farstukvist
2010 Dränerat
2010 Putsat mur
2006 Totalrenoverat hela huset
2006 Ny elcentral
Övriga byggnader
Lada med gott om förvaring för gräsklippare mm
I anslutning till ladan finns det en bastu med sällskapsytor.

Fiber finns till fastigheten (är inte inkopplat)

Öppen spis är provtryckt i år.
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 2,482 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 331,000
Byggnadsvärde
SEK 154,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 200,300
Tomt
Areal
3858 kvm
Tomttyp
Naturtomt
Tomtbeskrivning
En idyll där du kan vara helt ostörd. Ser rådjuren titta förbi.
Uteplats
Finns flera olika uteplatser där du kan sitta i lugn och ro beroende på vad du känner för stunden.
Parkering
Finns gott om plats för flera bilar.
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om. Finns idag en grävd brunn, ej drickbart. Vill man bo där året runt bör man kolla på borra en ny. Trekammarbrunn.
Samfällighet, servitut etc.
Nyttjanderätt Kommunikationsledning

Karta

Färgelanda

Hillingsäter Stensberg 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg