Centralt, Upplands Väsby

Herrgårdsvägen 16b, 3 TR

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,594 Vä, Va, Kabel-TV, Bredband, förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea58.5 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer68343 (1203)
Byggår1958-62
Driftskostnad158 kr/månad

Utgånspris: SEK 1,895,000

Ansvarig mäklare

Visningar

21
September | Monday
Kl 17:30 - 18:00
Förbokning krävs

Här bor du högst upp på tredje med en fin balkong utan insyn och härlig utsikt. Centralt belägen lägenhet men med en lantlig känsla då det är gott om öppna ytor mellan husen och fin grönska. På bara ett par minuter går du ner till Väsby C med butiker, service och restauranger. Lägg till några minuter så är du nere till pendeltåget där du enkelt tar dig till både Stockholm C, Arlanda och Uppsala.

Om området

Lugnt område med närhet till både centrum och naturen. Här kan du ta en promenad ner till Barockparken.

Kommunikation

Nära ner till Pendeltåget som tar dig smidigt både till Stockholm C, Uppsala och Arlanda.

Närservice

Allt från mataffärer, restauranger och service finns i centrum.

Parkering

Garage ligger under husen samt att man kan parkera längs avsatta områden längs gatan.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉHALL
Direkt innanför dörren finns en klinkad yta som är perfekt att ställa av blöta skor på. Därefter övergår golvet till ett ljust laminatgolv.

KÖK
Ett renoverat kök med snygga vita skåpluckor och en gedigen ekbänkskiva. Skåpen är upphöjda för att skapa en bättre arbetshöjd. Kyl/frys (2015), spishäll, ugn, diskmaskin och fläkt - allt i snyggt rostfritt. Köket är byggd i vinkel vilket ger dig en bra matplatshörna. Här har man låtit utöka förvaringen med både ett underskåp som ger en extra avställningsyta och snygga vitrinskåp ovanför, allt i samma stil som övriga köket.

INRE HALL
En inre hall med plats för extra förvaring vid ingången till badrummet.

BADRUM
Stambytt badrum (2011) med sobert grått klinkergolv med golvvärme. Vitt kakel på väggarna med en tuff svart bård och spotlights i taket. Duschhörna med glasvägg, vägghängd wc, tvättställ och överskåp med spegeldörrar samt ett vädringsfönster.

SOVRUM
Väl tilltaget sovrum med laminatgolv och ljust målade väggar.

KLÄDKAMMARE
En klädkammare med gott om förvaring.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och en matsalsmöbel. Stort fönsterparti och balkongdörr som leder ut till den fina balkongen.

BALKONG
Lätt att bli förälskad i detta balkongläge med fin utsikt ut över den gröna gården nedanför och utan direkt insyn. Med rent västerläge så kan du njuta av solen ända fram tills den går ner på kvällen. På balkonggolvet har man lagt ett snyggt trätrallgolv. Är du sugen på att odla egna grönsaker så har du här en perfekt solig hörna där tomater och gurkorna kommer stortrivas!

FÖRRÅD
I källarplan finns två förråd, varav ett är en mindre "potatiskällare" som tillhör lägenheten.
Antal rum
2 rum
Boarea
58.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 1,895,000 Utgånspris
Avgift
SEK 3,594 Vä, Va, Kabel-TV, Bredband, förråd
Driftskostnad
SEK 1,896 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,896
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Enhetsmätning av el är f.n 158 kr/mån.
Andel i föreningen
0.23 %
Tillträde
Enligt ö.k
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus
Byggnadsår
1958-62
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 11/10/2008
Energiprestanda
144 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Tvättstuga i källarplan där även förråden ligger.
Förening
Namn
Brf Vilunda HSB
Om föreningen
Namnet Vilunda härrör från 1600-talet då här fanns ett adligt säteri. Senare har här funnits bl. a krog och även prästgård för att under 1900-talet styckas av till villatomter från ägaren Anton Tamms egendom.
Brf Vilunda är en av de äldsta föreningarna i Upplands Väsby och består av 406 st lägenheter fördelade i tre höghus och nio lägre hus. Föreningen har 10 st kommersiella lokaler.
I föreningen finns snickerilokal, tvättstuga, källarförråd och biltvätthall att hyra. Egen boulebana på Lidmans allé och vid Herrgårdsvägen 34/28 finns en grillplats anlagd.

Det finns 160 p-platser inkl gästparkering och 116 garageplatser samt MC platser. Dessa går att hyra för ca 120 kr resp. ca 242 kr (varmgarage), ca 270 kr/månad (kallgarage) Separat kö. Kontrollera aktuella priser med Föreningen

Kabel -Tv via ComHem och bredband via Bredbandsbolaget (100 mb via fiber).

Föreningen har utfört en omfattande renovering 2010-11 med stambyte, omdragning av el samt fönsterbyte. Enhetsmätning för el (samt varmvatten vissa hus) har installerats. Det är din undersökningsplikt som köpare att kontakta föreningen för mer information.

Föreningen tar en överlåtelseavgift på ca 1.112 kr ( 2,5 % av gällande prisbasbelopp) betalas av säljaren samt en pantsättningsavgift på ca 445 kr ( 1 % av gällande prisbasbelopp) betalas av pantsättaren.

Det ingår bostadsrättstilläggsförsäkring för alla medlemmar i föreningen. Försäkring för t.ex. lösöre måste ni som boende teckna själva med ert hemförsäkringsbolag.

Föreningen är centralt belägen nära Väsby centrum samt buss och pendeltåg. Gå gärna in på föreningens hemsida, http://www.brfvilunda.se/ för vidare information.
Organisationsform
Andelsrätt
Antal lägenheter
406
Antal lokaler i föreningen
10
Tv och bredband
Kabel-TV och Internet via Comhem ingår i månadsavgiften.

Om du inte önskar ansluta dig till Com Hems gruppavtal utan vill få din internetanslutning via annan leverantör erbjuder även Bredbandsbolaget anslutning via "LAN-uttaget" som vanligtvis finns placerat i hallen. Väljer du att ansluta dig via Bredbandsbolaget bekostar du hela din internetanslutning själv.
.

Karta

Centralt Upplands Väsby

Herrgårdsvägen 16b, 3 TR

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg