190

Gustavsberg Hästhagen, Gustavsberg

Hästskovägen 14

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,172 inkl värme, vatten och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea56 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2233
Byggår2003

Utgångspris: SEK 2,195,000

Välkommen att förvärva unikt seniorboende präglat av ljus, rymlighet och inglasad balkong i västläge. Genomgående parkett samt helkaklat badrum. Mycket trygg och populär bostadsrättsförening. Krav är att en av lägenhetsinnehavarna är 50 år eller äldre. Mycket nära till buss och service!

Om området

Välkommen till Hästhagen och Gustavsberg! Hästhagen är Gustavsbergs kanske allra centralaste område beläget strax söder om centrum och Kvarnberget. Hästhagen präglas, precis som området Höjdhagen, av äldre vacker bruksbebyggelse med anor från Porslinsfabrikens storhetstid. Området präglas vidare av vackra talldungar vid sidan av små backiga vägar omgärdade av öppna men uppväxta trädgårdar. Det är den här behagliga balansen mellan bebyggelse och natur som gör Hästhagen till den idyll som området är idag.

Gustavsbergs centrum nås genom en kort promenad och där finns all närservice representerad i form av matbutik, banker, apotek, restaurant, tandvård mm. I Centrum finns även möjligheter till alla möjliga former av sportverksamhet som t ex gym, tennis och simhall. Busshållplatsen ligger endast ca 150 m från lägenheten och därifrån går direktbuss (474) förbi centrum och till Slussen och tar ca 25 min. De går var tionde minut.

Väster om Hästhagen ligger Farsta Slottsvik och Gustavsbergs anrika Porslinsfabriksområde som idag bjuder på ett kulturellt utbud i form av gallerier, restauranger, butiker och muséeum. Farsta Slottsvik bjuder vidare på vackra promenadstråk i skärgårdsnatur och fina uflyktsplatser att picknicka på.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg och Farsta Slottsvik!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Hästskovägen 14

Mysig inglasad balkong

Välskött och fint kök

Ljust och fint helkaklat badrum

Planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen att förvärva den här trevliga två-rumslägenheten med genomgående ekparkett, helkaklat badrum och härlig inglasad balkong i väst. Populär 50+ förening som ger tillgång till det mesta.

Hall med garderober, linneskåp, städskåp och avhängning av ytterkläder. Rymligt badrum med kakel, klinker, handdukstork, WC, bänkskiva, skåp, spegelskåp med belysning (2016), tvättmaskin (2003) samt duschhörna. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Arbetskök med gott om förvaring samt separat matplats. Kyl/frys (ny), diskmaskin, varmluftsugn i ståhöjd, spishäll, gott om arbetsytor. Allt genomgående Electrolux. Spisfläkt Futurum. Vitvaror från 2003. Sovrum mot gården med garderober med skjutdörrar av spegelglas. Genomgående parkettgolv. Inglasad balkong i väst med skjutfönster. Fina innerdörrar med speglar.
Antal rum
2 rum
Boarea
56 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3, hiss finns
Pris
SEK 2,195,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,172 inkl värme, vatten och kabel-tv
Andel i föreningen
1.7682 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2003
Uppvärmning
Vattenburen värme
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stor härlig inglasad balkong i västläge.
Till lägenheten hör även ett förråd.
Förening
Namn
Brf Manegen i Värmdö
Om föreningen
Brf Manegen är en populär 50+ förening som anordnar aktiviteter för den som vill. Lägsta ålder för medlemskap i föreningen är 50 år. Det räcker med att en av lägenhetsinnehavarna fyllt 50 år. Föreningen består av två bostadshus med totalt 44 bostadsrätter. Det finns gott om trevliga gemensamma utrymmen. Övernattningsrum med 4 bäddar (port 16) och gemensamhetslokal (port 5) går att hyra. Tvättstuga (port 16) och verkstad, gym och pingisbord (port 7, nås även via port 5). Förråd, cykelrum och soprum finns på entréplan i varje port. Föreningen har god ekonomi. Det är en stor fastighet och föreningen äger mycket mark.
Tv och bredband
Fastigheten är ansluten till ComHem och deras bas utbud. Bredband ingår ej i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har p-platser och carportar för uthyrning (separat kösystem). P-plats kostar 200 kr/mån utan el och 250 kr/mån med el. Carport kostar 450 kr/mån. Det finns 6 gästparkeringsplatser.
Ekonomi
Inga planerade avgiftsändringar under 2020.
Överlåtelseavgift
SEK 1,250
Pantsättningsavgift
SEK 500
Övrigt
I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud från ComHem. Hushållsel och bredband betalar man för själv.

Karta

Gustavsberg Hästhagen Gustavsberg

Hästskovägen 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg