190
MEDD1256BB4A46D4B5BB2FE6A9A211FE2E0

Trevlig tegelvilla med stort härligt allrum och stor källare med många möjligheter. Hässleholm - Östervärn, Hässleholm

Kommande®

Hässleholm - Östervärn, HässleholmFakta om bostaden

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

91 kvm

TOMTAREA

658 kvm

Trevlig tegelvilla med stort härligt allrum och stor källare med många möjligheter.

Välkommen till denna trevliga tegelvilla på Östervärn i Hässleholm. Här erbjuds du en perfekt blandning av retrocharm och potential.
Det generösa allrummet är verkligen hjärtat i detta hem. Här kan du njuta av trevliga stunder med nära och kära, och de stora fönstren släpper in en härlig mängd naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Tänk dig mysiga filmkvällar eller avkopplande stunder med en bra bok i den bekväma soffan och härliga sommardagar med altandörren öppen ut mot altanen.
På entréplan hittar du även två sovrum, ett badrum och kök med matplats. I källaren finns det många möjligheter. Här finns redan ett sovrum och toalett samt tvättrum, men resten av utrymmet kan du använda efter eget tycke och smak. Skapa ett hobbyrum, ett gym eller varför inte inreda fler sovrum? Fantasin sätter inga gränser! Den fina tomten om 658 kvadratmeter ger dig gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsprojekt. Skapa din egen grönskande oas eller anlägg en lekplats där barnen kan utforska och ha roligt. Uppvärmning via fjärrvärme och utbytt tak ger möjlighet för ett bekymmersfritt boende. Läget är perfekt, med närhet till både naturen och centrum. Här finns allt du behöver inom bekvämt avstånd, inklusive skolor, affärer och kommunikationer.

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg