190

Hässleholm - Östervärn, Hässleholm

Fakta

Boarea133 kvm
Tomtarea769 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart finns möjlighet att förvärva en bostad på Östervärn! Huset har en lummig insynsskyddad trädgård med uteplats under tak. På tomten finns även garage. Bostaden ger genomgående ett välskött intryck med fina välbehållna ytskikt och material. Köket som är från Ballingslöv har gott om skåp samt bänkyta vilket gör det till ett praktiskt arbetskök. Badrummet renoverades 2016 med kakel och klinker. Entréplan har för övrigt väl tilltagna sällskapsytor med rikt ljusinsläpp. Vidare är huset även inrett på ovanvåningen och i källarplan. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Om området

Östervärn är ett populärt och centrumnära bostadsområde. Här finns mestadels villabebyggelse från 1950-, 60-, och 70-talet. Området har dels flertalet parker men också närhet till Galgbacken med slingor i vacker skogsmiljö. Linnéängen och Galgbacken ingår i ett stort naturområde som gränsar till stadsdelen i norr och är en stor tillgång för de boende.

Kommunikation

Närhet till centrum och ca 5 minuters cykelavstånd till järnvägsstationen. Även stadsbussen trafikerar Östervärn-Centrum.

Närservice

På Östervärn har du närhet till det mesta. Flertalet förskolor och skolor finns både i området och i angränsande områden. Det är även nära till daglivaruhandel på Coop och Rusta. Granne med området finns även Österås idrottsanläggning med tennishall, ishockey, konståkning och fotboll. Även ridskola finns i området kring Österås. I västra delen av Östervärn, längs Röingegatan, finner du kiosk/grill.

Övrigt

Info uppdaterad 2020-05-29.

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg