190

Hässleholm - Ljungdala, HÄSSLEHOLM

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,363 Inkl avsättning till inre fond (170 kr), Inkl. värme, renhållning, bredband och digital-tv. (fiber)
Antal rum4 rok
Boarea105 kvm

Ansvarig mäklare

Kommande!

Inom kort finns möjligheten att förvärva detta välplanerade radhus med praktisk dag och natt-del där sovrummen är belägna på övre planet och markplanet erbjuder öppna sällskapsytor.
Uteplats i söderläge med egen täppa och även balkong som nås från två av sovrummen på övre planet.
Välkomna med intresseanmälan!

Reg. Fastighetsmäklare Marie Rosenkvist
070-366 69 22

Om området

Ljungdala ligger norr om Hässleholm. Här ligger Ljungdala Center med bl a livsmedel och vårdcentral, stora livsmedelsaffärer och flera andra butiker ligger på gångavstånd.
På Ljungdalaskolan undervisas årskurs F-6 och på Läredaskolan F-9. Runt området finns stora öppna grönområde och motionsslinga.
Närhet till busshållsplats som trafikeras av stadsbussarna. Ca 2 km till centrum och Resecentrum. Tåget tar dig till Malmö på ca 45 min och till Stockholm på 3 timmar och 45 minuter.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg