190

Kungsholmen Nedre, Stockholm

Hantverkargatan 62, 3 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,140 inkl. värme, VA och bredband
TypKedjehus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2.5 rok
Boarea70 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer13 /SKV 1301
Byggår1929

Med ostört och fritt läge ligger denna fina bostad. Lägenheten är i gott skick med många tidstypiska detaljer bevarade. Planlösningen är trevlig med stora öppna ytor som är lättmöblerade. Fungerande öppen spis och generöst med förvaring. Stora fönster i dubbla väderstreck ger bostaden ett härligt ljusinsläpp.
Ekonomiskt stabil föreningen med låg belåning och låga avgifter.
Bostaden är belägen på en attraktiv adress invid Kronobergsparken med ett brett utbud av restauranger, caféer och kommunikationer utanför porten. Även närhet till Fridhemsplan och trevliga promenadstråk längs Norr Mälarstrand.

Om området

Citypuls och grönska i uppskattad kombination. Attraktivt centralt läge på Nedre Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger samt närhet till både strandpromenad och underbara parker. Vackra promenadstråk längs Kungsholms Strandstig. Möjlighet till egen båtplats vid Klara Sjö.

Kommunikation

Närmsta tunnelbanestation är Rådhuset och Fridhemsplan. Närhet till Centralen för samtliga T-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Arlandabussarna samt innerstadsbussar.

Närservice

Närområdet erbjuder bl.a. mataffärer såsom nya Ica Kvantum på Scheelegatan, Ica Kungsholmstorg och Coop. Nya sats bara ett stenkast bort.
Här finns även butiker, post, banker och apotek. Stadsdelens populäraste krogar ligger bara ett stenkast bort såsom Agnes, Styrelsen, Lokal Izakaya, Mäster Anders och Trattorian m.fl. På sommaren är även Mälarpaviljongen mycket välbesökt.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Viktiga dokument & länkar

Årsredovisning 2011
Kommande

Bilder

Kronobergsparken sommar

Kungsholms Torg

Norr Mälarstrand sommar

Norr Mälarstrand sommar 2008

Piperska muren sommar 2008

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2.5 rum
Boarea
70 kvm
Areakälla
area enl. faktisk uppmätning
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 2,140 inkl. värme, VA och bredband
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1929
Förening
Namn
Brf Eken nr 9
Om föreningen
Brf Eken nr 9 har nyligen har bildat BR av vindsutrymmet och i och med denna försäljning blivit skuldfri. Det finns 31 bostadsrätter och en lokal. Avgiften har inte ändrats de senaste 10 åren men nu finns det planer att sänka avgiften med ca 500 kr. Bredband ingår i avgiften. Stammarna byttes under 2014, nya tvättstugor och nya källarförråd. I och med bildandet av lägenheter på vinden har skorstenar och tak renoverats. Trapphuset ska renoveras vilket även kommer medföra ny hiss och säkerhetsdörrar.

Karta

Kungsholmen Nedre Stockholm

Hantverkargatan 62, 3 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg