190
MED08C52676039D4DCCAD4A2878CB05C8B0

Havet runt hörnet

Kommande®

Torslanda - Hjuvik, Torslanda

Hamnfyrsvägen 11A

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea147 kvm
Tomtarea1,093.6 kvm
Byggår1986
Driftskostnad1,688 kr/månad

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart kommer ett hus till försäljning i eftertraktade Hjuvik. En väl omhändertagen villa med garage och väldigt bra förvarning. Stor fin gräsmatta och en härlig altan. Huset är gediget byggt med 4-glas fönster( Onsala-villa) Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Om området

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.

Torslandas nya centrum i Amhult ligger ca 15 minuter ifrån med bil och har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

Kommunikation

Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Amhultsgården (förskola och skola), Familjedaghem, (Centrum), Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9.

Övrigt

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. För motion finns Hälsans stig - en 7km promenadslinga, start och mål vid Torslanda Torg. Vill man spela golf finns Torslanda golfklubb. För den fågelintresserade finns Torsviken med sällsynta fågelarter.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
147 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Hamnfyrsvägen 11A välkomnar dig med en trevlig uteplats framför entrédörren. Väl inne i huset finner man bostadens hall. Hallen har en klädkammare där man enkelt förvarar hela familjens ytterkläder och skor. Direkt till vänster i hallen finns bostaden gäst-WC
Kök
Bostadens kök är renoverat 2018 i en smakfull still med alla bekvämligheter man kan önska. Köket är utrustat med Kyl&frys, diskmaskin, fläkt, ugn i bra arbetshöjd, integrerad mikro, spishäll och diskho med trevlig fönsterparti för utsikt. Ljus arbetsbänk med stora ytor, ek-luckor med bra förvarning samt en vacker grön & vit tapet med glasskiva.
Planlösningen i köket är uppdelad med en praktisk matsalsdel, där man enkelt kan duka upp långbord medans köket till viss del hålls avskilt med dubbla skjutdörrar. Intill matsalsdelen finns en till social yta som idag möbleras med soffgrupp samt tv. Här finns även en braskamin för årets mörkare och kallare dagar.
Vardagsrum
Villans vardagsrum välkomnar er med dubbeldörrar i glas. Ljust vardagsrum med stora sociala ytor som ger möjlighet för dem mesta möblemangen. Idag möbleras rummet med soffgrupper och bibliotek. Från vardagsrummet tar du dig vidare ut till bostadens baksida samt tillhörande altan.
Master bedroom
Bostadens master bedroom ger dig enkelt plats för en dubbel säng. Här finns även bra förvarning i form av garderober.
Badrum
Stort, rymligt och helkaklat badrum med både badkar och dusch ger plats för en stor familj. Praktisk kommod med mycket förvaringsmöjlighet.
Sovrum 2 & 3
Bostadens andra sovrum ligger vägg i vägg med det tredje och är lika stora. Sovrummen ger plats för säng och skrivbord och det finns en garderob i varje.
WC
Gäst-toaletten finner ni i hallen och den går i ett vackert marint tema. Rymlig wc med handfat, trägolv samt marintapet.
Byggnad
Byggnadstyp
Sutterängvilla(Onsala villan)
Byggnadsår
1986
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
4-glasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Tegel
Fastighetsbeteckning
Hästevik 2:164
Övrigt
Ny garageport från 2019
Nytt kök från 2018
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 20,252 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 1,866
Uppvärmning
SEK 6,500
Renhållning
SEK 3,300
Väg, samf
SEK 1,000
Sotning
SEK 413
Försäkring
SEK 7,173
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,188,000
Byggnadsvärde
SEK 2,192,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 981,560
Tomt
Areal
1093.6 kvm
Planbestämmelser
Avstyckningsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hästevik GA:23
Avtalsservitut Villa
Förmån: Officialservitut Väg, 14-TRL-296.1
Last: Avtalsservitut: Villa, 14-IM1-43/1797.1

Karta

Torslanda - Hjuvik Torslanda

Hamnfyrsvägen 11A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg