230
MED9CB6ABA05CAC4E8C9C9F04E47C06DA88

INFLYTTNINGSKLAR GAVELFYRA MED SOLIGT LÄGE & HISS!Hälsinggårdsvägen 35D Hälsinggården, FALUN

Hälsinggården, FALUN

Hälsinggårdsvägen 35D


PRIS2 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

85 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

C43RG

MÅNADSAVGIFT

5 740 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

2 295 000 kr

INFLYTTNINGSKLAR GAVELFYRA MED SOLIGT LÄGE & HISS!

Välkommen att ta hissen upp till ditt nya insynsskyddade drömhem! Denna nyproducerade gavelfyra med föreningens absolut bästa läge, är en bostad utöver det vanliga. Här möts modern design och smakfulla materialval för att skapa en harmonisk och stilren miljö. Den öppna planlösningen i vardagsrum och kök ger en social och ljus atmosfär, perfekt för middagar och umgänge med familj och vänner. De stora fönsterpartierna ger en fantastisk utsikt över området och trädtopparna samt släpper in mycket naturligt ljus, vilket bidrar till en öppen och inbjudande känsla.
Två av de tre kvadratsmarta rummen har platsbyggda garderober och gemensamt har de en generös klädkammare.
De högkvalitativa vitvarorna och badrumsmöblerna gör att du kan njuta av lyx och komfort i vardagen. Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt område, med naturen och elljusspåret runt hörnet och närhet till sjön Runn.

Här har du allt du behöver på bekvämt avstånd. Inom bara ett par minuters promenad når du förskolan, Hälsinggårdsskolan F-9 och Haraldsbogymnasiet, även tandläkare, vårdcentral, matbutiker och träningsanläggningen Actic Korsnäs finns i närheten. För att välkomna dig till din nya bostad bjuder Actic Korsnäs dig på 3 månaders fri träning. Läs mer om deras utbud på www.actic.se/korsnas.

Luta dig tillbaka och kika in BoKloks virituella visning via hemsidan:
https://www.boklok.se/kop-bostad/sok-bostad/falun-amazonen/units/c43rg/

Men låt dig inte stanna här, känslan får du på plats! Boka dig på visning idag och låt oss visa dig allt denna fantastiska bostad har att erbjuda!
VÄLKOMMEN HEM TILL DITT NYA PARADIS - EN PLATS ATT KOPPLA AV, TRIVAS OCH KALLA FÖR DITT EGET.

Bilder

MED9CB6ABA05CAC4E8C9C9F04E47C06DA88
MED11AA2B16740A448582D5CCFF2E9BA05D
MED5E317D0963764B0DB3602FCBD982ABEE
MED44D20FAFB380415AAB9B44033F317791
MED33C623CCA17145EEBCCC9B4DEF0AD9EB

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

85 kvm

LÄGENHETSNUMMER

C43RG

VÅNING

3 av 3, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 740 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

2 295 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

PARKERING

Parkeringsplats finns att hyra för 500kr/mån. Ansökan sker separat

HALL / KLÄDKAMMARE

Välkommen till denna fantastiska hall med direkt anslutning till en praktisk klädkammare! När du kliver in i hallen kommer du att imponeras av den öppna och ljusa ytan, som ger en känsla av rymd och lugn, ordning och reda! Hallen har avhängningsmöjligheter och en platsbyggd garderob samt en klädkammare som erbjuder plats för det man önskar gömma undan, jackor, skor, halsdukar mm.

BADRUM

Kliv in i detta stora och fräscha badrum som har allt du behöver för att koppla av efter en lång dag! Badrummet har en elegant och tidlös design, med en mellangrå plastmatta på golvet för en mjukare känsla och ljust kaklade väggar för enkel renhållning.
Här finns wc, kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork och tvättmaskin.

KÖK

Välkommen till detta magiska kök med öppen planlösning mot vardagsrummet! Här kan du laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner.
Köket är modernt och stilrent med vita släta skåpluckor, bänkskiva i laminat med infälld diskho, induktionshäll, varmluftsugn, fläktkåpa, integrerad diskmaskin samt dubbel kyl och frys. I det stora fönstret över diskhon finner du riktbara spotlights och en vacker fönsterbräda i svart granit.

VARDAGSRUM

Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och access till lägenhetens soliga balkong med trätrall. Här har du sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag.

SOVRUM 1

Från vardagsrummet ena långsida når du lägenhetens största rum med två st platsbyggda garderober och ett generöst ljusinslätt.

SOVRUM 2

Längs vardagsrummets andra långsida når du lägenhetens två andra rum samt klädkammaren. Även detta rum har två st platsbyggda garderober samt generöst ljusinsläpp.

KLÄDKAMMARE

Mellan dessa rum finns en väl tilltagen klädkammare.

SOVRUM 3

Det tredje rummet som också är det minsta har även det ett generöst ljusinsläpp vilket inger känslan av rymd. Perfekt storlek för hemmakontoret, träningsrum, lekrum alt sov/gästrum.

Om området

Inom några minuters cykel- eller promenad avstånd finner du det mesta du behöver för att underlätta din vardag, så som matbutik, vårdcentral, apotek, bensinstation, pizzeria, förskola, skola (F-9) samt gymnasium. Du har även närhet till den magiska Rottnebyskogen där det finns allt från fina motionspår till skidspår, pulkabacke med grillplats mm. Den populära badplatsen Roxnäs udde ligger inom ett par kilometers räckhåll och Hälsinggårdsbryggan med ett par hundra meter avstånd. Sommaren bjuder in till bad och kajakpaddling och vintern till skridskor- och längdåkning.
Med 5 minuters bilfärd tar du dig till Regementens handelsplats där du hittar ICA Maxi, Intersport, Mediamark, Plantagen, Rusta, Jysk, Elgiganten, ÖoB.
Precis utanför bostaden finner du även busshållplatsen som tar dig till stadskärnan på några minuter. Gillar du att cykla eller promenera så finns det både cykel- och gångvägar som tar dig hela vägen in till centrum.

KOMMUNIKATION

Precis utanför bostaden finner du även busshållplatsen som tar dig till stadskärnan på några minuter. Gillar du att cykla eller promenera så finns det både cykel- och gångvägar som tar dig hela vägen in till stan.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Även om huset har flera våningar så känns entréerna ändå privata, tack vare loftgången. Känslan likt ett radhus, fast högre upp.

ANDEL I FÖRENINGEN

2,254 %

ÖVRIGT

Lägenheten har genomgående ekparkett på golvet och väggarna är ljust färgsatta. Samtliga fönsterbrädor i svart granit.

Ekonomi

EL

4 764 kr

UPPVÄRMNING

2 436 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

7 200 kr / år

KOMMENTAR

I avgiften ingår värme
Utöver månadsavgiften tillkommer följande kostnader:
a) Hushållsel (inklusive elförbrukning för FTX) 1045 kr (beräkning , debitering kommer att ske efter faktisk förbrukning).
b) Uppvärmning av vatten 203 kr (beräkning, debitering kommer att ske efter faktisk förbrukning).
c) Kostnad för tv/bredband/tele. Kostnad beror på det individuella valet.
d) Hemförsäkring.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 057 982 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk, FTX

HISS

finns

ÖVRIGA BYGGNADER

- Förråd tillhör lägenheten och är belägen i separat byggnad.
- Sophanteringsstation
- Cykelparkering

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

BRF Boklok Amazonen

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

53

OM FÖRENINGEN

Antal bostadslägenheter: 53 lägenheter fördelat på fyra huskroppar.
Husens utformning: Fyra flerbostadshus, varav ett med två våningar, två med tre våningar och ett med fyra våningsplan. Husen är så placerade att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna.

Karta

Falun Hälsinggården

Hälsinggårdsvägen 35D

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg