Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Falun

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Falun

  Har du en dröm om att köpa hus i Falun? Oavsett om du ska flytta till staden eller redan bor här, så kan våra mäklare i Falun hjälpa dig att hitta intressanta objekt, Vi förmedlar och värderar bostäder i centrala Falun, Bjursås, Vika, Sågmyra och Grycksbo.

  Falun är en stad som har en stark anknytning till både kultur och idrott. Här finns något för alla. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Falun ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär oavsett om du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

  Att bo i Falun

  I Falun kommun ligger även tätorterna Svärsjö, Enviken, Danholn och Boda. Där finns det finns en stor utvecklingspotential för dig som vill bo billigare och jobba lite mindre för att få mer tid över för annat. Oavsett i vilken del av kommunen som du väljer att bo har du alltid nära till skog och mark. Det ger fin möjlighet till ett aktivt friluftsliv. På elitsidan finner du IBF Falun som har vunnit SM-guld i innebandy flera gånger. Letar du efter ett boende i en mindre stad med närhet till naturen har vi hus till salu i Falun.

  Köpa, sälja eller värdera bostad i Falun

  Är du intresserad av sport och friluftsliv, så har Lugnet sportanläggningar sju olika idrottsarenor. I det närliggande naturreservatet kan du njuta av stora rekreationsytor. Det gör att det är attraktivt att köpa hus i Falun. När du anlitar oss som mäklare i Falun så utgår vi från dina behov och önskemål. Hos oss är kunden i fokus oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

  I Falun finns närhet till skog och natur samt sjön Runn. Runn lockar både turister och falubor till skridskobanorna och de mysiga grillplatserna på de olika öarna under vinterhalvåret, och båtlivet under sommarmånaderna. Staden är inte bara en aktiv sportstad, här finns även ett stort kulturarv inte minst Falu gruva vars järnockra ger färg åt den välkända röda slamfärgen till trähus. Välkommen hem till Falun!

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Timmervägen 16, 791 62 Falun
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

  Postadress

  • Timmervägen 16, 791 62 Falun
  • Besök oss på

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Sälj med oss och få kostnadsfri stylingkonsultation

  När du tecknar uppdragsavtal med oss på HusmanHagberg i Falun bjuder vi på en stylingkonsultation i samarbete med Siljan Homestyling.

  Tävla och vinn fina priser!

  Var med i tävlingen och svara på frågorna i kommentarsfältet på vår facebook/instagram eller maila dina svar till falun@husmanhagberg.se

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg