230
MED4A6F9460DC6F40DB91C6E56DEBA1E1D0

Ett av områdets finaste hus som renoverats varsamt och ligger längst in på en återvändsgata!Gulmårevägen 15 Centrala Hisingen Hildedal, Göteborg

Centrala Hisingen Hildedal, Göteborg

Gulmårevägen 15


PRIS (utgångspris)5 500 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Kedjehus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

121 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

15

MÅNADSAVGIFT

7 749 kr

BYGGÅR

2007

PRIS

5 500 000 kr utgångspris

Ett av områdets finaste hus som renoverats varsamt och ligger längst in på en återvändsgata!

Ta bilen in till Hildedal och dess lugna lummiga område. Här finner ni ett hus bra beläget längs in på en återvändsgata. Ni bor som sista hus i längan och med närhet till den gröna parken intill med dess lekplats och sittplatser. Bilen ställer ni i carporten och behöver den laddas finns en elbilsladdare installerad. Kliv in i trädgården till framsidan och möts av en trädgård med plats för en sittgrupp. Väl inne i hallen är det ljust och förvaringen löses i garderober till vänster. Köket och vardagsrummet är planerat för att vara praktiskt och socialt, väggen mellan rummen är borta och nu finns en stor härlig köksö. Köket renoverades 2022 och går i stilrent beige och har all utrustning ni kan tänkas behöva. Den stora köksön blir en naturlig punkt att hänga kring för hela familjen och dess gäster. Rummet flödar av ljus tack vare stora fönster åt båda håll. Vardagsrummet rymmer en rejäl soffa och även ett stort matbord. Altanen och trädgården nås med utgång ifrån vardagsrummet. Här är det altandäck med plats för flera sittgrupper som sedan övergår till gräsmatta, perfekt för studsmattan. Här finns även ett förråd som enkelt löser förvaring av trädgårdssakerna. Ta trappan upp till det övre planet. Här finner ni tre sovrum som alla har bra storlek och förvaring. Ett helkaklat badrum med badkar och en rejäl klädkammare som löser familjens förvaringsbehov enkelt. Alla väggar i bostaden målades om under 2022.

Perfekt boende för hela familjen, här bor ni lugnt och bekymmersfritt mitt på centrala Hisingen med bra kommunikationer där bussen tar er in till centrum på ca 10 minuter.

Välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information!

Visningar

Vänligen boka er för visning!

25
februari | söndag
Kl 13:15 - 13:45
Bokad visning

Bilder

MED4A6F9460DC6F40DB91C6E56DEBA1E1D0
MED3B4C5B1877814DE6AA8C13EFFDB51C20
MEDAF762E02A9AE45BE82BC4FEE5854AE44
MED681915A98D9C44999FAE6A3DAC2A7611
MEDD16D53C5636C457D9A2B9B4525C3C397

Planritningar

Entréplan

Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Kedjehus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

121 kvm

LÄGENHETSNUMMER

15

VÅNING

1 av 2

MÅNADSAVGIFT

7 749 kr

BYGGÅR

2007

PRIS

5 500 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Uteplats på framsidan och även en trädgård och altan på baksidan

PARKERING

Plats för två bilar i carport

HALL OCH ENTRÉ

Ta bilen längs in på en återvändsgata. Bilen parkerar ni i carporten och har ni elbil finns laddare förberedd. Sen kliver ni in på trädgården och här finns en mysig sittgrupp utanför entrén.
Hallen är stor och praktisk för hela familjen. Här löser ni förvaringen enkelt i en garderober med spegeldörrar. Det finns en praktiskt sittplats till vänster.

VARDAGSRUM OCH KÖK

På detta plan har renovering och fantasin fått fria tyglar. Väggen mellan kök och vardagsrum är borta och köket är helt renoverat 2022. Här är det idag ett stilrent kök i beige med en bänkskiva i kompositsten. Mitt i rummet finns en stor köksö som binder samman rummen och blir en naturlig plats att umgås vid. Tack vare att väggen är nedtagen flödar det nu av ljus i hela utrymmet, otroligt härligt.

Vardagsrummet är stort och uppdelat i två delar. Den första delen är den största och rymmer en stor soffa och tv-möblemang utan problem. Till höger finns en del där ett större matbord får plats.

ALTAN OCH TRÄDGÅRD

Kliv ut från vardagsrummet på altanen. Här finns plats för flera sittgrupper och även en gräsmatta längre fram som enkelt rymmer den obligatoriska studsmattan för de små. Här finns även ett praktiskt förråd i anslutning.

BADRUM

I anslutning till entrén finner ni ett helkaklat badrum. Här finns wc, handfat och dusch. Stort och rymligt, perfekt för hela familjen.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan och pannrummet finner ni även på detta plan. Här finns både tvättmaskin och torktumlare.

FÖRRÅD

På entréplan finns förråd smart placerat under trappan. Här får ni plats med en mängd saker.

*ÖVRE PLAN*

Övre plan är det lite mer privata planer och erbjuder 3 sovrum, badrum och en klädkammare.

SOVRUMMEN

Det största sovrummet finner ni rakt fram från trappan. Här är det plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring finns i en skjutdörrsgarderob längs väggen. Härifrån har ni fri vy ut över området.

Det andra sovrummet är bra storlek och nyttjas idag som barnrum. Här finns plats för en större säng och förvaring löses via två garderober.

Det sista sovrummet ligger till höger från trappan. Här är det bra storlek och nyttjas idag som gästrum/kontor. Det finns även hör förvaring i garderob.

BADRUM

Helkakalt badrum med ett fönster som släpper in härligt ljus. Här finns badkar, wc, handfat med kommod, handdukstork och belyst spegelskåp. Ett stort badrum för hela familjen.

KLÄDKAMMARE

En rejäl klädkammare som rymmer det mesta av familjens förvaringsbehov.

Om området

I hjärtat av Hisingen ligger vår småstadsidyll i lugna och gröna omgivningar. I området låg tidigare en handelsträdgård, vars rika mylla tagits tillvara på genom att låta grönska vara Hildedals genomgående tema. Idén om så kallade trädgårdsstäder kommer från engelsmannen Ebenezer Howard, som på slutet av 1800-talet ville skapa en motvikt till storstädernas utbredning. Trädgårdsstaden skulle utgå från naturen, med variationer i såväl arkitektur som gatumönster. Gröna och lummiga Hildedal är beläget mellan Wieselgrensgatan och Tuvevägen i Göteborg, nära såväl shopping som rekreation och social service. Hildedal idag består av mängd bostadsrättsföreningar och fristående villor.

KOMMUNIKATION

Nära till busshållplats trafikerad av bl.a. stombuss 17 - ca 5 minuter till Backaplan samt ca 10 min till Nordstan.

NÄRSERVICE

Närhet till Backaplan och Kvillebäcken med cirka 100 butiker och restauranger samt den mäktiga Saluhallen. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud som växer alltjämt. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

PARKERING

I området finns gästparkeringar med olika tidsintervall. Det finns även fasta platser att hyra vid bostadsrättsföreningarna.

ÖVRIGT

Bra förskola i området.
Närhet till flera skolor bl.a. populära Fridaskolan.
Natur och fritid:
I Hildedal bor man nära många vackra grönområden och parker som erbjuder avkoppling och rekreation. Man hittar till exempel Göteborgs största parkområde, Hisingsparken med Slätta Damm, motionsspår och grillplatser. Tar man sig lite längre finns möjlighet till både golf och ridning. Vill man träna finns ett stort utbud av anläggningar att välja mellan. Eller varför inte koppla av på S:t Jörgen Spa?

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,80229 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,80229 %

Ekonomi

EL

11 812 kr

RENHÅLLNING

1 650 kr

FÖRSÄKRING

1 800 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

15 262 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

KOMMENTAR

Observera att driftskostnaderna varierar beroende på familjestorlek och förbrukning. Uppgifterna utgör beräknade driftskostnader per månad för ovan nämnd bostadsrätt. Under postel EL ingår uppvärmning.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

954 254 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans BR-Parhus

BYGGNADSÅR

2007

UPPVÄRMNING

Värmepump-frånluft

VENTILATION

Mekanisk till- och frånluft, FTX

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-11-27

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

113 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

7 201 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd på baksidan

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Gulmåran i Hildedal

ORGANISATIONSFORM

Bostadsförening

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

38

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 182 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

437 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Gulmåran består av 38 bostadsrättslägenheter i Hildedal fördelade på 36 kedjehus samt ett parhus. Bostäderna stod inflyttningsklara våren 2006. Föreningen har avtal med HSB Göteborg om ekonomisk förvaltning.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information, www.brfgulmaran.se

Föreningens namn: Brf Gulmåran i Hildedal
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Göteborg
Markägare: Föreningen äger marken

TV OCH BREDBAND

Ansluten till kabelnät via ComHem, analoga basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har bredbandsavtal med ComHem. 100 MB ingår i månadsavgiften, ytterligare kapacitet kan köpas till. Bredband får man tillgång till via nätutagen i lägenheterna. Kontakta ComHem för beställning eller ändring av bredband.

PARKERING

I anslutning till huset finns en carport med plats för två bilar.

RENOVERINGAR

Föreningen har nyligen målat om fasaderna samt gått igenom värmepannorna.

ÖVRIGT

Till varje bostad hör ett förråd.

Karta

Göteborg Centrala Hisingen Hildedal

Gulmårevägen 15

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg