190
MED17D8F9807B5B4344875EFF986CB17FA6

Vackert radhus i barnvänliga Brunnby park

Såld!

Upplands Väsby

Grytagränd 15

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea108 kvm
Biarea6 kvm
Tomtarea183 kvm
Byggår2013

Såld!
Slutpris: SEK 4,325,000

Ansvarig mäklare

De familjära och lugna området Brunnby park ger dig nära till förskola och skolor. Växer familjen så finns möjligheten till att utöka boendet från en 4:a till en 5:a. Bekvämt med 2 parkeringsplatser en vid entrén och den andra på baksidan, är det så att gäster kommer finns det gott om kostnadsfria gästparkeringar.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Plattlagd uppfart för en bil. Hall med klinker, garderob med skjutdörrar, litet förråd. Kök med parkettgolv, vitt kök, vitvaror i rostfritt (DM, induktionshäll, kyl, frys och inb ugn och micro)
Badrum med mörkt klinker, vitt kakel, dusch, wc, handfat, TV TT och skåp.
Vardagsrum parkettgolv och vita väggar, altan i söderläge, gräsmatta och ett uteförråd 6 kvm.
Övre plan: liten hall med uppgång till vinden. sovrum 1 och 2 lite mindre och vetter mot baksidan. sovrum 3 större med en stor klk där de satt in garderobslänga.
Förutom p-platsen på framsidan har man en till bakom huset. Ingen samfällighetsavgift. Låg driftkostnad. Luftburen golvvärme i nedre plan.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
108 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
6 kvm
HALL
Välkommen in till hallen, här möts du av mycket förvaringsmöjligheter med 2 stora garderober, samt ett förvaringsrum. Svarta klinkerplattor med vita väggar, golvet är utrustat med värmeslingor som gör det extra bra under vinterhalvåret. Hallen tar dig senare in till köket.
KÖK
Rymligt kök med gott om förvaring samt arbetsytor perfekt för en familj. Köket ger dig direkt en känslan av ett modernt och fräscht kök. De två stora fönstrena mot uppfarten ger köket ett fint ljusinsläpp. Detta kök levererar allt man behöver, integrerad diskmaskin, en stor kyl, en stor frys, mikrovågsugn samt häll med köksfläkt.
VARDSGSRUM
Mycket trevligt vardagsrum med olika möjligheter till möblering, här får du plats med en större soffgrupp. Ett underbart ljusinsläpp tack vare altandörren samt fönstrena. Vitmålade väggar med trägolv som är enhetligt med resterande av boendet. Från Vardagsrummet tar du dig sedan vidare till den trevliga uteplatsen med altan.
ALTAN/UTEPLATS
En trevlig och härlig altan där det får gott om plats för solstolar och/eller en större rottings grupp. På gräsmattan får barnen plats med en studsmatta och även en gungbräda som man kan aktivera barnen med. Vill man odla finns även möjligheterna till de. Uteplatsen är även utrustad med ett förråd för förvaring av cycklar, leksaker m.m
BADRUM NEDRE
De rymliga badrummet på nedreplan ger dig inte bara möjligheten till en toalett och dusch utan även en tvättdel, där tvättmaskin samt torktumlare är på plats. Breddvidd tvättmaskinen finns en bänk för att vika kläder b.la, ovanför bänken finns det förvaring. Vita klinkers väggar samt svart klinkers golv utrustad med värme slingor.
SOVRUM 1
Detta sovrum är stort och lyxigt, här får du utan tvekan plats både med en större säng samt en arbetshörna. Detta sovrum är även utrustad med en Walk-in closet som har gott om förvaringsplatser för kläder samt resväskor och liknande saker. Här finns även möjligheten till att flytta väggen och skapa möjligheten till två sovrum ifall familjen skulle växa.
SOVRUM 2
Sovrummet är luftigt och det finns förvaringsmöjligheter för kläder samt leksaker. Trä golv med vita väggar och utsikt mot uteplatsen. Man kan även använda detta sovrum som ett gästrum eller ett större arbetsrum.
SOVRUM 3
Mysigt sovrum med gott om förvaring för leksaker och kläder. Sovrummet kan göras om till ett gästrum eller ett pysselrum om intresset finns.
BADRUM ÖVRE
Bekvämligheten med detta boende slutar inte där, på övervåningen finns ett badrum utrustad med badkar samt dusch. Förvaring både över och under handfatet. Vita klinkers väggar och betonggrå plastmatta.
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus i 2-plan
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme/element
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas isoler.
Bjälklag
trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Brunnby 1:356
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,209,000
Byggnadsvärde
SEK 1,352,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,155,000
Tomt
Areal
183 kvm
Tomttyp
Mindre trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Förråd på baksidan
Uteplats
Stort altan på baksidan
Parkering
Bred uppfart med plats för 2 bilar
Planbestämmelser
Brunnby park
Detaljplan, beslutad
Datum: 2007-12-17
Genomförande: Början 2008-02-01 slut 2018-01-31
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Brunnby S:3, GA:4

Karta

Upplands Väsby

Grytagränd 15

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg