KarriärOm oss
230
MED8713C95505E740EE94F83BC987A3BF2A

Nyproducerat gavelradhus med havsutsikt och takterass!Generalsvägen 114K Österskär, ÖSTERSKÄR

Österskär, ÖSTERSKÄR

Generalsvägen 114K


PRIS (utgångspris)7 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

162 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1

MÅNADSAVGIFT

7 147 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

7 495 000 kr Utgångspris

Nyproducerat gavelradhus med havsutsikt och takterass!

Unik möjlighet att förvärva ett sprillans nytt boende i Österskär med havsutsikt och takterrass!

Önskar du bo på en attraktiv adress i populära Österskär och njuta Stockholms Skärgård och båtliv istället för att fixa med villan? Då har du kommit helt rätt! Dessutom en energieffektiv bostad med vattenburen värme via frånluftsvärmepump och solceller. Fullständigt magisk bostad med stilrena, kvalitativa materialval och ett modernt formspråk finner du här ett gavelradhus där man verkligen lyckats! Kök och vardagsrum i härlig öppen planlösning, köket med fint ljusinsläpp från flertalet fönster och sittbänk med utsikt samt stor köksö. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och har stora skjutbara glaspartier suddar ut gränsen mellan inne och ute. På entréplan finner du även snyggt helkaklat badrum med dusch som också fungerar som tvättstuga samt två förråd.

På övre plan återfinns tre sovrum, varav det ena har en praktisk walk in closet. Havsutsikt njuter du från två av sovrummen. Charmigt allrum och lika snyggt helkaklat badrum med badkar.

En ljuvlig takterrass delvis under tak om ca 18 kvm med havsutsikt. Du har access från två av sovrummen och allrummet. Bostaden har även en altan med utgång från vardagsrummet. Två p-plats i anslutning till ditt framtida boende. Utemiljön kommer att färdigställas under våren, då kommer gräsmatta att anläggas, häckar planeras och stödmurar samt altaner byggas. Mellan varje altan kommer plank att uppföras.

Närhet till havet, bad, båtplatser och restaurang Solbrännan samt skolor och förskolor i närområdet. Dessutom Roslagsbanan för vidare färd mot Stockholm på några minuters promenadavstånd! Möjlighet finns till snabbt tillträde om så önskas. Detta gavelradhus är unikt i sitt slag och måste ses. Välkommen på visning!

Bilder

MED8713C95505E740EE94F83BC987A3BF2A
MEDCE39F61ED1F449CCAE2B19EF8C3A1FFC
MEDB4D909D3AC2A4326A9B1633AC00A7ABC
MEDD90129406EA6467588EB68B0933F8605
MED4BB43C3F92D442C5B483DED56B697E68

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

162 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1

MÅNADSAVGIFT

7 147 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

7 495 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Två p-platser tillhör bostaden och kostar 299 kr /mån och p-plats

BALKONG

Ja

--- ENTRÉPLAN ---

HALL
Välkommen in! Hall med plats för avhängning av ytterkläder och byrå för förvaring och avlastningsyta. Här finns även en garderob för ytterligare förvaring. Vitmålade väggar och grått klinkergolv.

KÖK
Stilrent kök med greiga luckor och lådor samt bänkskiva i kalksten som snyggt även går upp en bit på väggen. Köket har rostfri diskho med fönster ovan för fint ljusinsläpp, rostfri ugn, induktionshäll med rostfri fläkt ovan, integrerad kyl och frys, skafferi samt integrerad diskmaskin. Köket har flera sociala ytor bland annat genom den härliga köksön centrerat i rummet samt även en mysig platsbyggd bänk invid stort fönster med vy mot framsidan. Matplats för ca 6-8 personer invid dubbla fönster. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

VARDAGSRUM
Med öppen planlösning mot köket har du det luftiga och ljusa vardagsrum med stora skjutbara glasdörrar till baksidans uteplats och fönster med vy mot den havsnära omgivningen. Rummet går att avdelas till ett extra sovrum om så önskas. Invid vardagsrummet har du generöst med garderober för stora förvaringsmöjligheter och även ett förråd samt en klädkammare. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått kakel på väggarna och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet har dusch bakom dubbla glasdörrar, wc, kommod med vita lådor och spegel med belysning ovan, städskåp, och tvättpelare. Här sitter även frånluftsvärmepumpen.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med vita väggar och ekparkettgolv.

FÖRRÅD
Förråd under trappen med gott om förvaringsmöjligheter. Vita väggar och ekparkettgolv.

--- ÖVRE PLAN ---

ALLRUM
Mysigt allrum med fönster med vy mot baksidan. Här har du plats för soffa och tv-möbel. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Stort sovrum med dubbla fönster med vy ut mot det havsnära området. Har du även utgång till den stora terrassen. Praktiskt walk in closet för dina kläder. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Sovrum med fint ljusinsläpp via både fönster samt utgången helt i glas där du har en vacker havsutsikt samt kommer ut till den stora terassen. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Sovrum med fint ljusinsläpp via takfönster. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått kakel i kalkstensimitation på väggarna och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet har badkar, wc, handdukstork, kommod med vita lådor och spegel med belysning ovan.

TERRASS
Stor takterass om ca 18 kvm delvis under tak med underbar vy mot havet.

ALTAN
Altan om ca 20 kvm kommer att uppföras på baksidan av fastigheten.

Om området

Österskär, halvön längs Sätterfjärden och Tunaviken som i söder gränsar till Trälhavet. Längs hela området ligger båtbryggor och längst ner Ångbåtsbryggan med badet och restaurang Solbrännan.

Österskärsskolan med klasser F-6 samt flera förskolor, i kommunal regi eller med Montessoripedagogik.
Österskärshandels lilla centrum med bageri, sushi restaurang, klädbutik, salong och HusmanHagbergs kontor. Intill Tunagårds tågstation finns en obemannad livsmedelsbutik med öppet 05-23, perfekt när du behöver komplettera handlingen.

I Åkersberga finns ett köpcentrum med de flesta affärer, stor ICA-affär, två apotek och Systembolag.

Kommunens hemsida med information om förskolor, skolar fritidsaktiviteter m m, www.osteraker.se.

KOMMUNIKATION

Tuna/Österskär trafikeras av Roslagsbanan. Pendeltrafik med c:a 35 minuters restid til City. Från Åkersberga går snabbussar till bland annat Danderyds sjukhus och Kista.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

6,7 %

KOMMENTAR TILL ANDELSTAL

Andel av årsavgift har ej gått att få fram av den ekonomiska förvaltaren.

Ekonomi

VA

4 668 kr

UPPVÄRMNING

55 200 kr

RENHÅLLNING

1 940 kr

VÄG, SAMF

2 904 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

64 712 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på 4 i hushållet. Dessa uppgifter är uppskattade kostnader då bostaden inte har varit bebodd. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Gavelradhus

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Frånluftvärmepump- Vattenburen väme & solceller

VENTILATION

Frånluftsventilation

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd om ca 3 kvm

Utemiljön kommer att färdigställas under våren, då kommer gräsmattor att anläggas, häckar att planteras och stödmurar samt altaner byggas. Mellan varje altan kommer ett plank att uppföras.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Vattenburen värme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan.

Altan om ca 20 kvm kommer byggas på baksidans uteplats under våren.

Tillval:
-Solceller 14 st 520w
-Yale doorman kodlås
-Fönsterbänk kalksten
-Markiser 3 x 4 meter med fjärrstyrning
-Altan ca 20 kvm
-Laddstolpe GARO GLB 3-fas

Förening

NAMN

Brf Östra Arkipelag

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

18

OM FÖRENINGEN

Alldeles intill vattnet finns nu Brf Östra Arkipelag med 18 stycken moderna radhusbostäder. I närområdet har du skola, förskolor, mataffär och framförallt hav och natur.

Karta

Österåker Österskär

Generalsvägen 114K

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg