MED33DE728A60034B16ACFAF69C65C82635

Accepterat pris!

Trollbäcken, Tyresö

Gärdesvägen 25, 1/2 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,569 Inkl värme, vatten och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea20 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer89
Byggår1959
Driftskostnad429 kr/månad

Accepterat pris: SEK 1,475,000

Accepterat pris! Elegant renoverad 1:a i HSB Brf Trollbäcken, med låg avgift! Lägenheten är i genomgående fint skick med bl.a. ekparkettgolv, modernt kök och helkaklat badrum. Mycket centralt läge i Trollbäcken med närhet till bussar, matbutiker, restauranger och naturen. Möjlighet till snabbt tillträde! Kontakta mäklaren för bokning av privat visning! Objektsbeskrivning finns att ladda ner här på hemsidan.

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka privat/enskild visning!

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Under rusningstrafik går också direktbuss från/till Cityterminalen(Klarabergsviadukten), restid på cirka 25 minuter.

Närservice

I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Fasad

Modernt kök

Vi tänker på dig

Modernt kök

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till en 1:a med öppen planlösning, modernt kök med rostfria vitvaror och helkaklat badrum!

Lägenheten är i gott skick med genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Modernt kök med svarta skåpluckor och vacker kakelmosaik. Rostfria vitvaror med kyl/frys, kolfilterfläkt, spis med varmluftsugn och glaskeramikhäll samt inbyggd mikrovågsugn.

Allrum med öppen planlösning mot kök. Rummet har parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt. I allrummet finns plats för bl.a. matplats, soffa och tv-möbler. Stort fönster i insynsfritt västerläge ger ett fint ljusinsläpp och utanför fönster finns en markis för varma sommardagar.

Helkaklat badrum renoverat i samband med stambytet med klinkers på golvet och kakel på väggarna. I badrummet finns duschhörna med vikbara glasväggar, wc, handfat och handdukstork med värme. Badrummet är även förberett för inkoppling av tvättmaskin.

Hall med plats för avhängning vid entrédörr.

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd och säkerhetsdörr. Huset ligger väl beläget nära Trollbäcken centrum och naturen. Här finns gott om närservice med bl.a. matbutiker, grill och goda kommunikationer mot bl.a. Gullmarsplan, Tyresö Centrum och Haninge.

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka privat/enskild visning!
Antal rum
1 rum
Boarea
20 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 1,475,000 accepterat pris
Avgift
SEK 1,569 Inkl värme, vatten och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 5,148 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,552
Försäkring
SEK 1,596
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Säljaren har hemförsäkringen hos If Försäkringar. Kostnad: 133 kr/månad.

Säljaren har haft en genomsnittlig elkostnad på ca: 296 kr/månad.
Andel i föreningen
0.34637 %
Andel av årsavgiften
0.34637 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1959
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 4/2/2009
Energiprestanda
127 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
Förening
Namn
HSB Brf Trollbäcken
Om föreningen
Föreningen har 129 lägenheter, alla är bostadsrätter. I föreningen finns flera tvättstugor. Det finns också cykelförråd, gym, solarium, bastu, samlingslokal samt en pub. Fina och användbara gårdar med bl.a, grillplatser, lekplats och sittgrupper. Källsortering finns delvis i föreningen.

5 minuters gångväg från området ligger Trollbäckens centrum med bl.a. butiker, restauranger och vårdcentral. Från Trollbäckens centrum går det ett flertal bussar till Gullmarsplan, T-centralen, Haninge och Nacka. Med bil tar det ca 15 - 20 minuter att åka till Stockholm.

Brf Trollbäcken bildades 1957 och består av 129 lägenheter i olika utformningar från ett till fyra rum och kök. De finns fem hus som omgärdar en stor vacker trädgård.

Enligt föreningens hemsida är området ett av Tyresös två första bostadsområden. Planeringen av området är typiskt 50-tal med två- och trevånings lamellhus grupperade kring en öppen gårdsbildning med vägarna löpande runt området på utsidan. Tidstypiska är husen också med sina putsade fasader, slätputsade lister och tegeltäckta sadeltak (som är renoverade under senare år)

1999 gjordes stambyte och 100 megabit bredband drogs in. Fasaderna målades om och balkongerna byggdes ut. Utöver detta fick gården en uppfräschning med många gröna rum för medlemmarna att vistas i.

Extra förråd finns att hyra. Cykelförråd och barnvagnsrum finns i föreningens skyddsrum. Föreningen har 3 stycken tvättstugor.

Elabonnemang tecknas av köparen själv och kan tecknas via Vattenfall.

Föreningen står för bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

Överlåtelseavgift: 1182,5 kronor (år 2020). Betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift: 473 kronor (år 2020). Betalas av lägenhetsinnehavaren.

Köparen måste bli medlem i HSB Stockholm.

Läs mer om föreningen på: www.hsb.se/stockholm/brf/trollbacken
Tv och bredband
Bredband kan tecknas via Bredbandsbolaget eller ComHem.
Parkering
Parkering utan el är kostnadsfritt för medlemmar. Parkeringsplatser med motorvärmare samt garage mot kostnad.
Renoveringar
Bredband på 100 megabit drogs in i föreningen 1999.
Överlåtelseavgift
SEK 1,138 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Trollbäcken Tyresö

Gärdesvägen 25, 1/2 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg