190
MED14FCEA8D50CC410FBCEE064E0EB1DE8D

Superfin etta med stor västerbalkong!

Kommande®

Fredriksdal/Johanneberg, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,191 inkl värme, VA och kabel-TV
Antal rum1.5 rok
Boarea41.5 kvm

Ansvarig mäklare

Välplanerad och fin etta med nyrenoverade ytskikt och modernt kök. Här bor ni högst upp ni huset med en härlig balkong i västerläge. I Fredriksdal bor ni nära grönområden och med goda kommunikationer till city. Stabil och välskött förening.

Om området


Fredriksdal är en trevlig stadsdel som har mycket att erbjuda. Här finns variation av restauranger, naturområden och livsmedelsbutiker. Bland annat har du både Willys och Ica-Maxi inom promenadavstånd.
Fredriksdal är ett spännande och expansivt område där det händer mycket. I Fredriksdal är det i dagsläget mest bebyggt med flerfamiljshus från 50-talet samt även villor i området som gränsar till Krokslätt och Johanneberg. Men på senare tid har det även planerats för nyproduktionsprojekt i och med att såväl Göteborg som efterfrågan på bostäder växer.
Inte långt från Fredriksdal finner du Krokslätt och Safjällets naturreservat. Här kan du promenera på någon av de många stigarna eller motionera i elljusspåret som nås direkt från Krokslätts idrottsplats.
Tack vare närheten till Johanneberg och Chalmers är även Fredriksdal ett utmärkt bostadsområde för studenten.
Från Fredriksdal tar du dig snabbt in till centrum med både spårvagn 2 och 4 från hållplats Elisedal. Även bussarna 19/761/771 går förbi närliggande hållplatser som Lana och Sörgårdsskolan. Dessutom har Göteborgs stad byggt ut sina gång- och cykelbanor som tar dig smidigt både in till centrum och Mölndal.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg