MEDCFCE86FE4CFA487AA9ED771A631B72ED

Lilla Alby, Sundbyberg

Franstorpsvägen 4B, Accepterat pris

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,138 ink. värme, VA och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea42 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer29
Byggår1962

Accepterat pris: SEK 2,500,000

Låt ingen kvadratmeter gå åt spillo, låt dig själv inte missa den här bostaden! Med fransk balkong ut mot Franstorpsvägen som är en återvändsgata. Här bor du rofyllt utan trafik utanför fönstret. Samtidigt har du pulsen från Landsvägen och Signalfabriken på 2 minuter. Bostaden har ett renoverat kök och badrum. Smart avvägd med sovdel med förvaring fint byggd runtomkring. I en förening med väldigt sund ekonomi. Fastigheten ligger på återvändsgata med Tuvanparken och Signalfabriken som grannar. Strandpromenaden på någon minut från. Välkommen att längta hem!

Välkomna till Franstorpsvägen 4 B!

- Genomgående gott skick
- Fransk balkong
- Fönster i söderläge (sol från lunch till kväll)
- Beläget på återvändsgata
- Invid Tuvanparken, Signalfabriken, restauranger, grönområden och närbutiker
- Lätt gångavstånd till alla kommunikationer (buss, tvärbana, t-bana och pendel) som tar dig till stan på mindre än 10 min
- Förening med god ekonomi

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1.5 rum
Boarea
42 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Pris
SEK 2,500,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,138 ink. värme, VA och kabel-tv (basutbud)
Andel i föreningen
1.07899 %
Andel av årsavgiften
1.07899 %
Byggnad
Byggnadsår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
HSB Brf Apoteket
Om föreningen
HSB Brf Apoteket i Sundbyberg är en populär och välskött äldre bostadsrättsförening. Föreningen består av 60 bostadsrätter och 4 lokaler.

Läget är utomordentligt bra på en lugn gata med vändplan, utan genomfartstrafik men samtidigt oerhört centralt med närhet till butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum. I direkt närhet ligger en jättefin park, Tuvanparken, där det bl.a. finns lekplats för barn och härliga gräsytor för lek och spel. Där finns även Lilla Alby skola (förskola till årskurs 6). Vid Bällstaån finns fina promenadstråk och är man cykelburen finns en mycket populär cykelväg längs med vattnet ända in till city. För den sportintresserade finns flera gym i närområdet och Sundbybergs IP med bl.a. simhall nås på ca 10 min promenad.

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner med både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer. Under våren 2013 kommer även tvärbanan börja att trafikera Alvik-Solna Station med närmsta hållplats på Landsvägen. Närmsta tunnelbana och pendeltågsstation är Sundbyberg C. Resan till city tar ca 7 min med pendeltåg.
I övrigt kan nämnas goda bussförbindelser med bl.a. buss 515 mot Solna station och Odenplan, buss 509 mot Brommaplan och Djursholms torg samt nattbuss 595 mot Odenplan.
Antal lägenheter
60
Antal lokaler i föreningen
4
Tv och bredband
Kabel-TV genom ComHem och internet via Bredbandsbolaget
Parkering
Föreningen har 33 st parkeringsplatser. För närvarande är det kö till dessa.
15 platser med elstolpe för ca 250kr/månad .
19 platser utan el för ca 150kr/månad.
I övrigt gäller boendeparkering i området. Tillstånd erhålls från Sundbyberg Stad och kostnaden är för närvarande 600kr/mån.
Renoveringar
2018 - Stambyte
2015 - Bytt ut undercentralen
2013 - Installation av spaltventiler inluft.
2010/2011 - Ventilation och fläkt.
2009 - Relining av avloppsstammar.
2002- Renovering av fasad och delvis fönster.
2001 - Renovering av hissar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja.
Övrigt
Tvättstuga, barnvagnsrum, cykelförråd, hobbylokal och gemensam uteplats.
I huset finns 2 tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Maskinerna är från 2011. Det finns även ett cykelrum, barnvagnsförråd och ett gemensamt snickarrum. På innergården finns utemöbler, grill och en lekplats.

I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet (ca 1100 kr) och köparen en pantsättningsavgift om 1% av basbeloppet (ca 450 kr/pant). Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen. Individuellt medlemskap i HSB Stockholm krävs för att godkännas som medlem i bostadsrättsföreningen.

Karta

Lilla Alby Sundbyberg

Franstorpsvägen 4B, Accepterat pris

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg