KarriärOm oss
230
MED17C3BF4A440949EBADF64AE3A0AC7834

Härligt 2-plans radhus endast ett stenkast från förskola/skola!Floravägen 11G Västerhaninge

Budgivning
Budgivning pågår

Västerhaninge

Floravägen 11G


Högsta bud: 3 600 000 kr
Accepterat pris: 3 750 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

121 kvm

BIAREA

5 kvm

TOMTAREA

221 kvm

BYGGÅR

1971

DRIFTSKOSTNAD

1 200 kr/månad

PRIS

3 750 000 kr Accepterat pris

Härligt 2-plans radhus endast ett stenkast från förskola/skola!

*** ACCEPTERAT PRIS! ***Äntligen ett radhus i detta eftertraktade område! Här är boendet för er som värderar en välplanerad bostad med tre rymliga sovrum i samma plan. Oslagbart naturnära läge och bibehållen närhet till allt som behövs! Garage i länga. Bekväm närhet till allmän service, bra skolor, goda kommunikationer samt havsbad och vackra naturomgivningar. Bostaden präglas av en hemtrevlig känsla med genomgående smakfulla färgsättningar i alla rum. Braskamin installerad i vardagsrummet. Lummig uteplats och trädäckad altan med sol hela dagen!

Bilder

MED17C3BF4A440949EBADF64AE3A0AC7834
MED0360AA4DBD314EC29C8141CE8C8341D6
MEDBA71D4E9D3B94E2081366BDDDA2920B3
MED6C414CA15CC54FEFBFA81346E665A8F0
MEDB6502057015047EC89C2F96DB503DE8E

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

121 kvm

BIAREA

5 kvm

TOMTAREA

221 kvm

BYGGÅR

1971

DRIFTSKOSTNAD

1 200 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

säljarens information

Entré:
Rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter. Garderober i den inre hallen. Fönster vid sidan av dörren ger hallen en ljus känsla. Hallen öppnar upp mot bostadens kök och vardagsrum.

Kök:
Ett trivsamt och ljust kök med härliga arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd för hela familjen. Vita luckor och skåp med rostfria handtag samt kakel satt ovan arbetsytorna. Snygg bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med hel kyl och frys, induktionshäll, integrerad micro, integrerad diskmaskin, ugn, köksfläkt, samt ho. Matplatsdel med plats för hela familjen invid stort fönsterparti mot den trevliga framsidan som ger ett trevligt ljusinsläpp. Anslutning till praktisk separat tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och grovho.

Vardagsrum:
Från köket och hallen nås vardagsrummet. Här är golvet belagt med ett stilfullt ekparkettgolv och ljusa väggar. Stort fönsterparti med vy mot baksidans trädgård tillför mycket ljus. Plats för stor soffa och tillhörande tv-möblemang. Braskamin placerad i ena hörnet höjer mysfaktorn ytterligare!

Uteplats/Trädgård:
Från vardagsrummet nås baksidans härliga trädäckade uteplats under tak. Gott om plats för loungemöbler, grill och solstolar. En perfekt plats att njuta på!

Grönskande plan trädgårdstomt med sol hela dagen. Behändig lättskött tomt men ändå till för den med gröna fingrar. Sommartid blommar vackra blommor/buskar och äppelträd. På tomten finns även en praktisk redskapsbod med plats för trädgårdsredskap och utemöbler.

Gäst-wc:
Klinkergolv och vita väggar. Inredning såsom WC, handfat med kommod och spegelskåp.

Vitmålad trappa leder upp till bostadens övervåning.

Övervåningen möter dig med ett ljust laminatgolv och ljusa väggar. Bra förvaringsutrymme i form av garderober längst båda kortsidorna.

Duschrum:
Smakfullt och rymligt helkaklat duschrum. Klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar. Vidare är badrummet utrustat med dusch, WC, Stort handfat med vit högblank kommod och belyst spegel. Handdukstork, spotlight i tak samt frostat fönster.

Sovrum 1:
Rymligt och ljust sovrum med ljust laminatgolv och ljusa väggar. Två stora fönster mot framsidan ger fint ljus. Gott om utrymme för dubbelsäng. Stor skjutbar garderober med gott om plats för kläder och förvaring.

Sovrum 2:
Stort och rymligt sovrum med gott om plats för säng och tillhörande möblemang. Stort fönster och helglasad balkongdörr mot bostadens baksida som skapar ett fint ljusinsläpp. Utgång till möblerbar inglasad balkong. På golvet ligger laminat och ljust tapetserade väggar.

Sovrum 3:
Ljust och trevligt sovrum med laminatgolv och gråmålade väggar. Fönster mot baksidan. Plats för säng och tillhörande möblemang.


Välkomna till ett trivsamt boende i familjevänliga kvarter!

Om området

Läge:
Optimalt belägen i detta eftertraktade kvarter! En underbar barnvänlig boendemiljö i Västerhaninge med närhet till fina natur och grönområden. Ett stenkast till fler bra skolor, förskolor och busskommunikationer, pendeltåg, promenadavstånd till trevligt Centrum med flera matvaruaffärer och all tänkbar service samt bekvämt avstånd till motorvägsförbindelser in till Stockholms City och mot Nynäshamn.

PARKERING

Garage i länga samt en parkeringsplats utomhus.

Ekonomi

VÄG, SAMF

14 400 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

14 400 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Observera att ingående uppgifter angående fastighetens driftskostnader saknas. Kontakta fastighetsmäklare för mer information.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

1971

UPPVÄRMNING

Luft-luft värmepump, braskamin

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2016-10-27

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

56 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta på mark

STOMME

Trä

FASAD

Tegel

FÖNSTER

Isolerglaskasseter

TAK

Låglutande sadeltak tak med papp

FASTIGHETSBETECKNING

Ribby 2:359

ÖVRIGA BYGGNADER

Utanför entrén på framsidan finns ett isolerat förråd.

Redskapsbod / Förråd
På tomtens baksida finns en praktisk redskapsbod som även används till förvaring.

ÖVRIGT

När det gäller planbestämmelser beträffande byggrätt, ev gatu/vägkostnader samt vatten och avlopp för området åligger det köparen att kontrollera detta med Haninge kommun.

Tomt

AREAL

221 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Haninge Ribby GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

Karta

Haninge Västerhaninge

Floravägen 11G

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg