510
MEDE570166A16AD47E09B0AE3457CF9E356

Såld!

Söralid, Åkersberga

Fjärilsvägen 6A


SLUTPRIS7 300 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

9 rok

BOAREA

147 kvm

BIAREA

136 kvm

TOMTAREA

977 kvm

BYGGÅR

1983

DRIFTSKOSTNAD

4 042 kr/månad

Sällsynt stora ytor - möjlighet till uthyrning eller generationsboende

Äntligen ett hus för dig som värdesätter stora sociala ytor, som söker många sovrum, flertalet allrum, vardagsrum med braskamin, egen ingång till källaren och stora ytor att röra dig på. Möjlighet att dela av källaren till separat bostad - perfekt för uthyrning eller generationsboende. Ny luftvattenvärmepump (2022)! Njut av lägre energikostnader och ett hållbarare boende i denna bostad med energiklass B - ett klokt val för miljön och din plånbok. Trevligt villaområde med närhet till både hav och natur samt kommunikationer och förskolor.

Vad sägs om en totalyta om 283 kvadratmeter fördelade på två plan med hel källare? Här nyttjas varje kvadrat till fullo, och behöver du många sovrum kan du få tillgång till hela 8 (!!) sovrum – det är svårslaget! Huset låter barnen och tonåringarna husera helt ostört i källaren som ger plats för både pingis, biljard och fotbollsrum.

Entréplanet har en huvudingång för gäster och en bra grovingång som ger plats åt hela familjens ytterkläder och skor. Smakfullt kök med gott om arbetsytor och en platsbyggd bänk i burspråket mot framsidan. Köket ligger med en härligt öppen planlösning mot den stora matsalen vilket gör det lätt att umgås samtidigt som du lagat mat i köket. Vardagsrummet är rejält, har ett fint burspråk mot baksidan och utformningen gör rummet lätt att nyttja. En fin putsad braskamin med kassett är placerad mitt i rummet vilket gör att du ser den hela vägen från köket. Entréplanet har även tre sovrum intill varandra, ett stort badrum med specialbeställda möbler i snygg betsad ek. Badrummet har både hörnbadkar (ej bubbel) och dusch och från hallen nås en separat gäst-toalett.

Källarplanet är ljust tack vare fönster åt alla håll och bjuder på överraskande rymliga ytor. För dig som har tonåringar som vill komma och gå ostört, eller för dig som vill ha en verksamhet hemma är det perfekt med en egen källaringång. Även här finns en bra entréhall med gott om plats för klädförvaring, fyra stora rum där det bara är fantasin som sätter gränserna. Idag nyttjas källaren med två sovrum. Ett bio-rum samt hobbyrum med biljard och pingisbord. En dröm om du vill vara säker på att hålla barnen och dess vänner på hemmaplan. Här finns också en stor och lyxig relaxavdelning med dusch och bastu, tvättstuga och separat gäst-toalett. Extra förvaringsyta i ett rymligt förråd. Se förslag på alternativ planlösning hur du enkelt skapar en lägenhet för uthyrning med två rum och kök, stort badrum, bastu och tvättstuga.

I trädgården finns det många fina platser att njuta på och solen bidrar med sin närvaro från morgon till kväll. Runt om finns fina planteringar, körsbärsträd, magnolia, syrénhäck och blombuskar. På framsidan finns en flaggstång att hissa flaggan i på högtidsdagarna samt en fin terrass för middagar i kvällssolen. Den plana och lekvänliga gräsmattan sträcker sig från framsidan, runt gaveln till baksidan och mot Fjärilsvägen finns en tät och insynsskyddande häck. På baksidan är det väldigt privat och skyddat och här finns ännu fler uteplatser. Mot huset med utgång från vardagsrummet finns en altan under tak som löper vidare till en öppen del.

Stor uppfart med uppställningsplats för både bilar och båt i carport. I Söralid bor du med ett toppenläge med närhet till precis allt. Ett stenkast bort finns bra kommunikationer, gångavstånd till Margretelunds centrum med mataffär, järnhandel, apotek, husläkarmottagning och restaurang. Gångavstånd till flertalet förskolor och grundskolor. Fina promenadstråk och badplatser vid havet nås på 5-10 minuters promenad. Precis bakom huset finns Trastjöskogen med belyst motionsspår (Söraspåret) och vacker natur som bjuder på svamp- och bärplockning, sjöar. Härliga bad i familjevänliga Valsjön nås med en kort cykeltur.

Bilder

MEDE570166A16AD47E09B0AE3457CF9E356
MED4D3C4A6D59574838B35C195806FC6C1C
MED9208476AB85C4B39B530FB069C8B2AC7
MEDBB37851DACFB4CD7B047F5D2DEFE61B0
MEDAA2657907E6945B2917C3BE953B5F14F

Planritningar

Entréplan

Källarplan

Alt lösning källarplan med uthyrningsdel

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret