190

Fjärås


Ansvarig mäklare

Inom kort har ni möjlighet att slå till på detta härliga fritidshus beläget i natursköna Ramhulta.

Detta hus förgyller vardagen med goda chanser till svamp- och bärplockning i det omgivande Ramhulta naturreservatet. Runt husknuten finner du också Ramhultafallet och sjön Lygnern med möjlighet till sköna bad för de badförtjusta. Tomten är lättskött och erbjuder en möjlighet för både den med gröna fingrar och den mindre bevandrade botanikern att hålla trädgården välskött och fin. Uteplatsen karaktäriseras av olika etage och materialval och bjuder in till grillkvällar och mingel med vännerna men också att på egen hand fastna i en bra bok i solstolen.

På väldisponerade 32 kvm finns här ett kök och vardagsrum i öppen planlösning som möjliggör för ett kombinerat nöje med matlagning och umgänge. Det finns även ett badrum, ett sovrum samt ett praktiskt loft. Interiören har en genomgående harmonisk stil med vitsåpade trägolv, vita väggar och en ljuvlig braskamin.

Här finner ni helt enkelt ett idylliskt hus med närhet till vacker natur. Vid intresse, välkommen att kontakta ansvarig mäklare Therese Hasselgren för mer information!

Fakta

Tomtarea732 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg