230
MED7B57ADE9A43D4213ADB8C78829940086

Ljus och välplanerad 1:a med påkostade materialval! - Nära till Jakobsberg C och pendeltåget!Engelbrektsvägen 41B Jakobsberg, Järfälla

Jakobsberg, Järfälla

Engelbrektsvägen 41B


PRIS1 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

33,5 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

80

MÅNADSAVGIFT

2 365 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

1 495 000 kr

Ljus och välplanerad 1:a med påkostade materialval! - Nära till Jakobsberg C och pendeltåget!

- Energisnål bostad med låga driftkostnader
- Stort badrum med tvättdel
- Nyproducerat skick
- Promenadavstånd till Jakobsberg C och kommunikation

Hjärtligt välkomna att förvärva denna ljusa, välplanerade och moderna bostad på Engelbrektsvägen 41B. På ett av Järfällas mest eftertraktade och expansiva bostadsområden finner du denna 1:a, där ingenting lämnas åt slumpen. Lägenheten präglas av modernitet och hemkänsla utöver det vanliga. Bostaden fördelar sig på 1 rum och kök om 33,5 välgenomtänkta kvadratmeter som ger dig plats åt allt du behöver för ett bekvämt lägenhetsliv utan att tänka på framtida renoveringar. Bostaden erbjuder ett modernt och stilrent kök från Vedum, stort och ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket, helkaklat badrum med tvättdel, vältilltagen sovalkov intill vardagsrummet. Sist men inte minst erbjuder denna bostad en stor uteplats i soligt läge. Från uteplatsen har du vy mot föreningens gröna innegård, perfekt att bjuda hem nära och bekanta under sommaren.

Här lever du ett bekvämt lägenhetsliv med promenadavstånd till centrum och pendeltåg som tar dig in till Sthlm C på endast 21 min. Fem minuter bort med bilen finns Barkarby Handelsplats med Quality Outlet, IKEA, ICA Maxi och 90 olika butiker. Tätt inpå bjuder Järvafältets fantastiska strövområden in till skogspromenader.

Varmt välkomna hem till din drömlägenhet!

För mer information om bostaden, kontakta ansvarig mäklare - Jason Millado!

Bilder

MED7B57ADE9A43D4213ADB8C78829940086
MEDAA2A98E6870942C9844B1CAD420D4DAD
MEDCC950AFAA7E04DDFAEBCFE5A5F5A7DF8
MED7DB1D510DBC6428F8F439BAAB1FE03C6
MEDC07D74482334406BBD27FA59D80018C9

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

33,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

80

VÅNING

1 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 365 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

1 495 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Entré/Hall:
Välkomnande hall med garderober samt avhängning för kläder. Vitmålade väggar och golvet försett med mattlackad ekparkett.

Vardagsrum:
Stort och ljust vardagsrum med sovalkov. Här finns det plats för soffa, matbord, tv-möbler, säng och övriga möblemang. Från vardagsrummet kan man enkelt ta sig ut till bostadens härliga uteplats i soligt läge. Vitmålade väggar med fondvägg i blå färg och golvet försett med mattlackad ekparkett.

Kök:
Stilrent kök från Vedum med luckor i modellen Maja vit, rostfria handtag och fullutdragslådor med dämpning. Kakel från Höganäs i vit marmorerad blank modell ovan bänkskiva i färgen Black Brazil med dubbeldiskho i rostfritt med avställningsyta bredvid. Maskinell utrustning från Electrolux: Kombinerad kyl/frys med automatisk avfrostning, induktionshäll, inbyggnads varmluftsugn, integrerad spiskåpa, inbyggnads mikrovågsugn samt smalare integrerad diskmaskin. Samma mattlackad ekparkett som resterande del av bostaden samt vitmålade väggar.

WC/Badrum:
Stilrent med hög standard! Helkaklat badrum med grå klinker och vita stora kakelplattor, allt från Höganäs. Spegel med belysning och hyllplan. Vit kommod från Vedum med dämpade utdragslådor och tvättställ i vitt porslin samt grepplist i krom. Handdukskrokar, blandare och dusch-set samt handdukshängare i krom. Raka och vikbara duschväggar i klarglas samt wc-stol. Kombimaskin med tvätt och torkfunktion i samma maskin från Electrolux, ovan ligger en arbetsbänk i vit laminat samt vitt förvaringsskåp från Vedum på väggen.

Övrigt:
-Ekparkett mattlackad 3-stav 15 mm
-Släta vita innerdörrar från Dooria
-Fönsterbänkar i mörk polerad natursten
-Målade väggar i vitt
-Garderober från Vedum, lucka Maja vit.
-Badrumsinredning Vedum

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 18 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

NÄRSERVICE

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

PARKERING

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

ÖVRIGT

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Entréplan

ANDEL I FÖRENINGEN

0,70662 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,70662 %

Ekonomi

EL

2 509 kr

VA

261 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

2 770 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

430 238 kr Baseras på årsredovisning för 2022.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

4-våningshus med hiss

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX-system

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-07-22

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

19 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

85 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Engelbrektshöjden

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

109

EKONOMI

2023: Avgiftshöjning 15 %.

OM FÖRENINGEN

Brf Engelbrektshöjden i Jakobsberg har byggt klimatsmarta bostäder som smälter in i miljön och ger dig ett yteffektivt boende nära all tänkbar service och kommunikationer. Totalt kommer 109 lägenheter fördelat på två stycken femvåningshus och ett niovåningshus byggas. På föreningens innergård planeras för boulebana, lekplatser, cykelställ och sällskapsytor.

Den nya bebyggelsen smälter väl in i områdets 1950-tals miljö och erbjuder förträdgårdsmark samt ett grönt och öppet bostadskvarter. Inom ett par minuters promenad kommer du till Jakobsbergs C och pendeltågsstation med goda kommunikationer in till Sthlm C. Du erbjuds ett aktivt friluftsliv på Järvafältet, stort shoppingutbud i Barkarbystadens handelsplats samt badplatser längs med Mälaren.

Förråd:
Tillhör varje bostad och är belägen i källarplan.

Gemensamma utrymmen:
Styrelserum med pentry finns. I markplan finns cykelställ, lägenhetsförråd, barnvagnsförråd.

Uppvärmning och ventilation:
FTX- system där värmen återvinns. Dvs.förvärmd, frisk tilluft i sovrum och vardagsrum samt förbrukad frånluft som sugs ut ur våtrum och köksfläkt.

Kall och varmvatten:
Kallvatten ingår i avgiften medens varmvatten separat debiteras.

Hushållsel:
Köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet.

Med reservation för ändringar.

TV OCH BREDBAND

ComHem: 210kr/månad obligatorisk avgift avseende grundutbud av tv/telefoni/bredband. Samtalskostnader i telefonin debiteras separat. Du kan inte välja bort detta paket utan det är tvingande för alla. (Grundutbud är det enda som föreningen hittills har specificerat så mer information än så har vi inte)

PARKERING

Det finns 43st p-platser för ca 400kr/mån. 21st carportplatser för ca 500kr/mån. Separat kö.

Karta

Järfälla Jakobsberg

Engelbrektsvägen 41B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg