190
MED4698D668B19E4023A6085FA2F6426BD5

Rymlig charmig 3:a i attraktiva Elsborg!

Kommande®

Elsborg, FALUN

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,618 ingår vatten, värme , TV och bredband
Antal rum3 rok
Boarea96 kvm

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning i Elsborg! Snart har vi en stor 3:a till salu i attraktiva Elsborg! Högt i tak, vackra pardörrar, stora generösa rum med trägolv, takstukaturer gör denna centrala lägenhet unik. Lägenheten ligger på bottenplan, en halvtrappa upp och på baksidan av huset finns en gemensam innergård med uteplats. Den direkta närheten till Faluns innerstad och pendlingsstation, skola, restauranger, matbutiker och teatern gör detta läge mycket svårslaget.
Anmäl ditt intresse redan idag!

Om området

Elsborg är ett populärt område i Falun med sina faluröda hus med trånga och slingrande gränder och blomstrande trädgårdar. Den direkta närheten till Faluns innerstad och pendlingsstation, skola, restauranger, matbutiker och teatern gör detta läge mycket svårslaget.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Rymligt kök

Stort matbord i köket

Innergård med uteplats

Engelbrektsgatan 8 med gemensam innergård

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg