230
MED64CC076523B74178AB3FD3034B5D6945

PARHUS MED MÅNGA TILLVAL & TILLBYGGNADER I BRF SJÖBLICK, 2 TERASSER OCH MAGISK UTSIKT ÖVER SILJANSjöblicksgattu 15 Tällberg, TÄLLBERG

Tällberg, TÄLLBERG

Sjöblicksgattu 15


PRIS (eller högstbjudande)3 300 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

90 kvm

MÅNADSAVGIFT

6 050 kr

BYGGÅR

2021-2022

PRIS

3 300 000 kr eller högstbjudande

PARHUS MED MÅNGA TILLVAL & TILLBYGGNADER I BRF SJÖBLICK, 2 TERASSER OCH MAGISK UTSIKT ÖVER SILJAN

PARHUS MED BASTU, TVÅ TERASSER OCH EN MAGISKT UTSIKT ÖVER SILJAN!
Detta är en unik chans att äga detta nybyggda parhus i bostadsrättsform med bastu, två terrasser & utsikt över Siljan med fri uthyrningsrätt! Denna nybyggda bostadsrätt med parhuskänsla sträcker sig över tre våningsplan och erbjuder den ultimata upplevelsen av bekvämt och lyxigt boende. Med två fantastiska terasser och en panoramautsikt över sjön Siljan, är detta en dröm för den som söker det bästa av det bästa. Denna plats kan du njuta av som ditt permanenta boende alternativt nyttja som fritidshus där även möjlighet för uthyrning finns.

När du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning med högt i tak och stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Materialvalen är smakfullt genomtänka där inget har lämnats åt slumpen, som att insidan av ytterväggarna pryds av en ljust laserad träpanel.
Bostaden smyckas av två generösa terasser som du dels når från entréplanet via kök/vardagsrum samt från souterrängplanets båda sovrum. Härifrån kan du njuta av den spektakulära utsikten över sjön och de vackra omgivningarna samtidigt som du kopplar av och njuter av lugnet. Gillar du spabad så finns gott om plats för att installera ett sådant. Snacka om grädden på moset!
Entréplanet har förutom hall och badrum, en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök/matplats. Här slås du av den fantastiska takhöjden och jag kan nästa lova att detta snabbt kommer att bli ert framtida favoritrum.
En trappa ner finner du souterrängplanet som inrymmer två sovrum, en klädkammare samt ett badrum med tvättmaskin och kombinerad torktumlare samt en bastu med plats för sex personer.
Tar du trappen upp från entréplanet så når du bostadens kanske mysigaste rum, loftet. Från loftet kan du kika ner över vardagsrummet genom de glasade räcket vilket skapar en härlig känsla av rymd.
Intill entrén finner ni ett förråd för förvaring samt en parkeringsplats. Fri parkering för gäster finns i området.

Bostadsrättsförening om 14 st bostäder är uppförda under 2022 med ett av Tällbergs absolut bästa lägen. Här bor du fridfullt men med närhet till Tällbergs magiska utbud av fik, restauranger och andra evenemang. Njut av mysiga promenader genom byn och besök de små lokala butikerna eller någon av de sju pubarna. Hotell Dalecarlia som är en av Tällbergs mest besökta SPA når du med bara ett fåtal minuters promenad.

Vid Tällbergs camping finns en härlig sandstrand och småbåtshamn. Här kan under vintertid ta en tur på långfärdsskridskorna eller om du föredrar en skidtur. I byn finns en livsmedelsbutik och järnvägsstationen erbjuder bra kommunikation. Leksand och Rättvik har ett något större utbud av butiker och service, tar ca 10 min med bil. Annars bra pendelavstånd till större närliggande orter som Mora, Falun och Borlänge.

Missa inte chansen att äga detta drömhem!
Välkommen att boka dig för visning! Detta är en bostad som måste upplevas på plats

Visningar

Vänligen boka er för visning!

25
februari | söndag
Kl 10:30 - 11:30
Endast bokade visningar. Anmäl er på mäklarens hemsida eller ring. Varmt välkomna!

Bilder

MED64CC076523B74178AB3FD3034B5D6945
MED96516F85A7744FFA96F7EC27F4479CFE
MED9A7FDCABDEA54BFAB9CF7E8B568F9C6B
MED979933A9B2664D1E94EA1F00CC190929
MED828F1A0D6BA44CD283F0AB848B16DFEB

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

90 kvm

MÅNADSAVGIFT

6 050 kr

BYGGÅR

2021-2022

PRIS

3 300 000 kr eller högstbjudande

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

PARKERING

Parkering i anslutning till ingången

90 kvm fördelat på tre våningsplan.
Entréplan
Souterrängplan
Loft

ENTRÉPLAN

Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och inrymmer en hall, ett badrum, ett kök och vardagsrum samt access till en av bostadens två terasser.
Samtliga ytterväggar på entréplan samt loft har en vitlaserad stående träpanel och övriga väggar är vitmålade. Denna enhetlighet inger ett harmoniskt lugn.

HALL

Redan i hallen välkomnas du av en varm och inbjudande känsla och blicken letar sig snabbt fram genom vardagsrummet för att slås av den magnifika utsikt som läget bjuder på. Förutom den vackra vyn och välkomnande känslan så bjuder entréhallen på stilrent klinkergolv i mörkgrå ton, delvis vitmålade väggar där resterande väggar har stående vitlaserad panel. Här finner du två garderober, ljusinsläpp bredvid ytterdörren samt ett av de badrummen.

BADRUM 1

Badrummet inrymmer duschhörna med takdusch, tvättkommod, spegel med belysning, WC. Väggarna är ljust helkaklade och golvet belagt med grått klinker.

KÖK & VARDAGSRUM

Gillar du att laga mat så kommer du att älska detta kök som bjuder på en underbar upplevelse som kombinerar njutning med den fantastiska utsikten över sjön.
Vardagsrum och kök är i enhet i en öppen och luftig planlösning med en vacker lamellparkett och plats för soffgrupp samt köksbord. I köket finns det bra bänkyta och förvaringsmöjligheter, och den påkostade köksinredningen kommer från Ballingslöv. Den vita bänkskivan bryter läckert av från de gråtonade köksluckorna. Du finner hel kyl / frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, inbyggnads-micro samt diskmaskin.

SOUTERRÄNGPLAN

Följer vi trappen ner ett plan så når vi bostadens andra badrum med tvättmöjligheter samt två sovrum där båda rummen har utgång till terassen. Även här har du genomgående vattenburen golvvärme och den vackra lamellparketten.
Under trappen finns möjlighet att skapa förvaringsutrymme.

SOVRUM 1 & 2

Tänk att vakna upp till fågelkvitter och solsken, kliva direkt ut på terassen med en kaffe/te i handen och bara känna in och njuta av stunden.
De två sovrummen har båda egen förvaring och från båda rummen får du direkt kontakt med utemiljön genom att stiga ut till den anslutande terassen. Ena sovrummet har en klädkammaren och det andra har två garderober. Båda rummen har ljusa toner på väggarna samt den genomgående lamellparketten.

BADRUM 2

Bostadens andra badrum inrymmer en bast med plats för 6 personer, en duschhörna med takdusch, tvättkommod, spegel med belysning, handdukstork, WC. Väggarna är ljust helkaklade och golvet belagt med grått klinker.
Här finner du även en kombinerad tvättmaskin med torktumlare .

ALLRUM / SOVRUM

Detta loft har ett träpanelat snedtak likt bostadens ytterväggar och skapar en riktig myskänsla. Från loftets glasräcke kan du kika ner över vardagsrummet. Även här pryds golvet av lammellparkett. Loftet pryds av två mindre fönster där du finner rummets radiatorer.

Om området

PARKERING

Fri parkering finns i området

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Radhus i souterräng, Entréplan, nedre plan samt ett loft.

ANDEL I FÖRENINGEN

8,29 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

8,29 %

Ekonomi

UPPVÄRMNING

20 000 kr

FÖRSÄKRING

1 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

21 200 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

1200 kWh

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

972 764 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2021-2022

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump för värme och varmvatten + radiatorer på etageplan

VENTILATION

Mek till och frånluft

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Fiber

Förening

NAMN

BRF Sjöblick Tällberg 2020

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

14

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

Viktiga dokument & länkar

Karta

Leksand Tällberg

Sjöblicksgattu 15

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg