Sälj med oss och få kostnadsfri stylingkonsultation

Sälj med oss och få kostnadsfri stylingkonsultation

När du tecknar uppdragsavtal med oss på HusmanHagberg i Falun bjuder vi på en stylingkonsultation i samarbete med Siljan Homestyling.

I konsultationen ingår 45 minuter med dig som kund, där konsulterna går igenom bostaden, ger tips på vad som skulle kunna öka chanserna för en lyckad försäljning. Därefter skrivs en åtgärdslista på plats. Utifrån denna åtgärdslista får du som kund själv välja att själv gå vidare med den eller anlita stylingbolaget mot egen kostnad.

Villkor:
Konsultationen uppgår till ett värde av 1000 kr och kan inte överlåtas, bytas ut mot kontanter eller andra rabatter. Erbjudandet gäller endast hos oss på HusmanHagberg i Falun

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg