230
MED8215AE3B9BAD4326A172A0EFCE2B2F04

Yteffektiv 2:a i toppskick med mycket centralt läge i Ektorp nära affärer, bussar, natur & sjukhus!Ektorpsvägen 1 Ektorp, Nacka

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 1


PRIS (utgångspris)2 350 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

43 kvm

LÄGENHETSNUMMER

21001

MÅNADSAVGIFT

3 105 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

2 350 000 kr utgångspris

Yteffektiv 2:a i toppskick med mycket centralt läge i Ektorp nära affärer, bussar, natur & sjukhus!

RING/MESSA för visningstid - 070-434 99 19 - -

Välkommen till en optimalt planerad 2:a i toppskick i Brf Oakhouse byggt 2018! Centralt läge vid Ektorp centrum med bussar, affärer och annan service nära. Ljus och fin lägenhet med stora fönsterpartier, hög utrustningsnivå och modern stil. Rymligt sovrum med inbyggd förvaring i två garderober, snyggt inrett kök från välrenommerade Vedum med full maskinell utrustning, arbetsbänk och stänkskydd i Carraramarmor samt stilfullt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I huset finns förråd, garage med parkering att hyra, god cykelförvaring och tillgång till bilpool samt sushi-restaurang med områdets kanske bästa sushi.

Mitt i centrala Ektorp - med den 200 år gamla och pampiga "Skvallereken" som närmsta granne - står Oakhouse, en välritad fastighet som består av 67 bostadsrätter i olika storlekar. Arkitekten har skapat moderna, yteffektiva och tidlösa boenden med hög inredningsstandard. Såväl interiör som exteriör präglas av medvetna kvalitetsmaterial och en urban design som är såväl funktionell som estetiskt tilltalande. Oakhouse erbjuder smarta boenden för den stilmedvetne som vill ha närhet till city såväl som naturen. Här har du nära till allt! I Ektorp finns service, matbutiker, restauranger, bageri Gateau, träningscenter och Nacka sjukhus - och på gångavstånd är natursköna Nyckelviken beläget med bad, motionsspår och strövområden. Mycket bra kommunikationer, med nära ut till 222:an och många busslinjer som passerar förbi i Ektorp. Här är det bara att gå ut till busshållplatsen och ta första bästa buss! När tunnelbanan till Nacka står klar kommer den att gå till/från Nacka centrum.

Varmt välkommen till visning!

Ansvarig mäklare

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bilder

MED8215AE3B9BAD4326A172A0EFCE2B2F04
MED02BE24F3F2544324A02CB2AF56FE86C8
MED71196B363DEB48D9BAC77B5D116543E0
MEDE7E2B8F4DF9140FE844C80FB134D502C
MEDBF3E84DBD1804E93987D958F1C6150BE

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

43 kvm

LÄGENHETSNUMMER

21001

MÅNADSAVGIFT

3 105 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

2 350 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Garage i huset (1 375 kr/mån) samt tillgång till bilpool.

Rent arkitektoniskt har man i Oakhouse tagit intryck av eken - det är ett rustikt hus med många stilrena detaljer och fina material. Samtliga material och detaljer är omsorgsfullt utvalda med den moderna människan i åtanke och från leverantörer med krav på högsta standard. Golvet i vitpigmenterad ek skänker en slags stillhet åt rummen och går fint ihop med bostadens ljusa målade väggarna.

HALL
Hall med plats för avhängning av ytterkläder i garderob. Ingång till dusch/wc.

KÖK
I köket har man skapat en trivsam atmosfär med gedigna materialval. Fin inredning i kombination med passande armatur samt riktbara spotlights som monterats på skena. Köket är från välrenommerade Vedum med pushöppning på luckorna. Integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt induktionshäll från Electrolux. Helintegrerad fläkt med samma lucka som övriga köket och utdragbar kåpa. Bänkskiva och stänkskydd i påkostad, vacker Carraramarmor samt LED spotlight under överskåp.

VARDAGSRUM
Rymligt rum med plats för både soffdel och matplats. Ljus och luftig känsla tack vare fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring i två inbyggda garderober.

DUSCH/WC/TVÄTT
Helkaklat badrum som går i färgerna svart, grått och vitt. Dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, handdukstork samt praktisk arbetsbänk och väggskåp ovan kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Golvvärme.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

Om området

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

KOMMUNIKATION

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

NÄRSERVICE

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

PARKERING

Gratis parkering i området.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,4338 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,43 %

ÖVRIGT

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

EL

4 805 kr

FÖRSÄKRING

3 338 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

8 143 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Elförbrukningen mäts för varje enskild lägenhet och debiteras på månadsavierna.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

697 219 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är beräknad utifrån bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-05-22

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

75 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Oakhouse

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

67

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Föreningen äger marken.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 838 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

788 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Oakhouse registrerades 2015-10-08 och föreningens hus med 67 bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt stod klart för inflytt i slutet av 2018. Föreningen äger fastigheten Sicklaön 202:9 med adress Ektorpsvägen 1. Huset är utformat som ett flerbostadshus med 7 våningar ovan gård samt garageplan.

Gemensamma utrymmen: Garageplan, cykelrum, rullstolsrum samt städrum. Varje lägenhet har tillgång till ett förråd.

Föreningen har en bilpool med en bil via Volvo on Demand, som medlemmarna kan nyttja.

Föreningen är delaktig i gemensamhetsanläggningen Nacka Sicklaön GA:127.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo, www.nabo.se.

TV OCH BREDBAND

Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom fastigheten till uttag i varje lägenhet. Fiber via Ownit och TV-kanaler (grundpaket) ingår i månadsavgiften.

PARKERING

Föreningen har ca 29 parkeringsplatser i sitt garage under huset som hyrs ut till medlemmarna (1 375 kr/mån, kö kan förekomma) samt två markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen från Volvo On Demand har en plats och den andra platsen är gästparkering.

ÖVRIGT

El - Du behöver inget eget elavtal. Varje lägenhet har en mätpunkt som mäter varje lägenhets faktiska förbrukning. Kostnaden för förbrukad el läggs på månadsavin.

Viktiga dokument & länkar

Brf Oakhouse Stadgar (2022-05-12)
Brf Oakhouse årsredovisning 2022
Energideklaration
SL
Stadsutveckling Ektorp centrum
Tunnelbana till Nacka
Nacka kommun

Karta

Nacka Ektorp

Ektorpsvägen 1

Boendekalkyl

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg