KarriärOm oss
510
MED72C250EC319D4701806497E42B25ADAC

Såld!

Familjevilla med låga driftkostnader på populära EkedalEkedalsvägen 24 Hässleholm - Ekedal, Hässleholm

Hässleholm - Ekedal, Hässleholm

Ekedalsvägen 24Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

111 kvm

BIAREA

107 kvm

TOMTAREA

877 kvm

BYGGÅR

1960

DRIFTSKOSTNAD

3 009 kr/månad

Familjevilla med låga driftkostnader på populära Ekedal

På Ekedalsvägen 24 erbjuds en trevlig familjevilla med ett bra och säkert uppvärmningssystem i form av fjärrvärme. Villan har dessutom nya fönster och ett nytt tak med solceller som det senaste året har genererat mer än vad hushållet har förbrukat vilket ger låga driftkostnader och en stor trygghet med dagens svajiga elpriser. Direkt utanför huset möts du av en blomstrande välvårdad trädgård och husets framsida är välkomnande och inbjudande. Samma sak möts du av på husets baksida där den mysiga trädgården fortsätter och ett rejält uterum uppenbarar sig med en fantastisk utsikt över trädgården och takåsar. Känslan är varm och hemtrevlig och den känslan fortsätter genom hela huset. Under fliken viktiga dokument finner ni både energideklarationen och besiktningsprotokollet.

Via en liten altan under tak nås uterummet samt entrén in i huset, det gör det enkelt att nå uterummet inifrån även utan att bli blöt om regnet faller. Entrén är ljus och luftig och har bra med både öppna och dolda förvaringsmöjligheter samt ett tåligt klinker en bit in för alla blöta kläder och skor. Från hallen nås ovanvåningens samtliga rum och även trappan ner till källarplan. Köket ligger till höger i hallen och är i bra storlek med utrymme för ett matbord och stolar. Det är välplanerat med många skåp för förvaring och flera arbetsytor för matlagning och bullbak.

Vidare rakt fram i entrén kommer nås vardagsrummet med en ståtlig värmande kamin i centrum och ett vackert mönstrat parkett på golvet. Ett perfekt rum för mys framför brasan och tv:n eller kanske för spelkvällar med familj och vänner. Vidare från vardagsrummet nås ytterligare ett allrum med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare många fönster i alla fyra väderstreck. Rummet används idag som matrum där det finns gott om plats för både familj och gäster men det kan såklart anpassas efter eget tycke och behov, kanske ett underbart sovrum eller varför inte ett hemmakontor med wow-faktor!

Till vänster i hallen nås tre sovrum, alla tre i bra storlek varav två kan inhysa en dubbelsäng och ett en enkelsäng samt förvaringsmöbel eller kanske ett skrivbord. Samtliga sovrum har ett träfärgat golv och är som resterande av huset i ljusa neutrala färger som gör det enkelt att anpassa efter egna möbler och stil. I denna del finns även ovanvåningens duschrum som är helkaklat i ljusa färger.

Ner för trappan en våning kommer man direkt in i den stora gillestugan i vinkel som även den har en ljus interiör med en praktisk klinker på golv. Det är ett stort bra extra utrymme med plats för en soffgrupp och tv för de kvällar när familjen inte vill titta på samma sak eller som ett hobbyrum/tv-rum för barnen. Vidare på källarplan finns en toalett som även den är helkaklad i ljusa färger, tvättstuga med en extra dusch, ett hobbyrum samt många bra förrådsutrymmen.

På Ekedalsvägen 24 bor du på bra läge med närhet till skola, förskola, Läreda handelsplats samt in till centrum. Du får ett hus med underhållsfri fasad, välskött trädgård och en ljus lättanpassad interiör. Huset är även förbesiktigat och kommer att doldafelförsäkras av säljarna.

Välkommen!

Bilder

MED72C250EC319D4701806497E42B25ADAC
MED571BFE730B7E42069D56CF00A281BA80
MED82B5CA60DA8E42E4B4E2CC8C1AE0FCFE
MEDAC6FCD10ED774A7BBEE5A3B4AE9BADD4
MED2C550CA4C5ED42D685D91F2956E17527

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg