190

Dammfri / Slottsstaden, Malmö

Fakta

Antal rum3 rok
Boarea70 kvm

Ansvarig mäklare

Snart ges det möjlighet att förvärva en genomgående trerummare med balkong i västerläge. Lägenheten bjuder på rymliga sovrum, stilrent kök och ett trevligt vardagsrum med utgång till balkongen som gör det enkelt att trivas i denna fantastiska bostad. Här bor du nära storstadspulsen med shopping och restauranger endast ett stenkast bort samt kommunikationer som tar dig både ut ur och runt i staden runt knuten. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

Här bor ni i ett eftertraktat bostadsområde beläget invid populära Pildammsparken. Centralt läge i Malmö som präglas av bland annat närhet till hav, grönområden, city och inte minst Triangeln.

Kommunikation

Här råder goda kommunikationsmöjligheter, både för den som cyklar och för den som åker buss! Det finns gott om busshållplatser och busslinjer som kör åt olika stadsdelar med tajta mellanrum. Närheten till Triangelns citytunnel erbjuder dessutom fenomenala pendlingsmöjligheter även utanför staden och till utlandet. För den som hellre cyklar till sina destinationer i staden erbjuds det ett välutvecklat nät av cykelvägar.

Närservice

I området finner du det mesta i form av närservice. Här finns matbutiker, caféer, gym och restauranger nära till hands. Inte långt bort hittar du Kronprinsen som har stort utbud av shopping och större matbutiker. På Köpenhamnsvägen finns det ett flertal olika restauranger och caféer.

Parkering

I området råder prisvärt boendeparkering under dagtid. På kvällen efter kl 18:00 är det tillåtet att parkera fritt utan avgift.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg