190
MED9332A7EAA5E04FB3BADB1CEE9D7BD702

Fantastiska sociala ytor, nybyggt 2020 i SoHå!

Boka visning
Kommande®

Centrala Hisingen Wieselgren, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,793 inkl värme och Telia triple play
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

4
October | Sunday
Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!
5
October | Monday
Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Nybyggd trerummare 2020 med milsvid utsikt, här ser ni från Kortedala till Masthuggshuggskyrkan och helt utan insyn! Stora sociala ytor med öppet kök och vardagsrum med utgång till en härlig balkong. Gott om förvaring och smarta lösningar präglar detta hem. Rödlönnsgången ligger i ett expanderande kvarter som redan nu har bra serviceutbud, träningsanläggning, grönområden och allmänna kommunikationer i sin direkta närhet. Utanför finns ett aktivitetsstråk samt Lundbybadet, Rambersvallen och Rambergsrinken. I föreningen finns det faciliteter så som en mysig innergård med lekplats, ett stort orangeri högst upp i huset där ni kan umgås med grannar eller boka för födelsedagskalaset.

Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Wieselgrensplatsen är ett torg på Hisingen i Göteborg uppkallat efter Peter Wieselgren. Wieselgrensplatsen ligger inte långt i från Ramberget med dess fantastiska utsikt över Göteborg. Dessutom ligger Lundbybadet och Rambergsvallen inte långt ifrån Wieselgrensplatsen.

Kommunikation

Här går spårvagnarna 5,6,10 och 13.

Närservice

Wieselgrensplatsen har ett väletablerat och komplett utbud av dagligvaror, servicebutiker och övrig detaljhandel. Även ett sjukhus, Lundby Sjukhus. Wieselgrensplatsen kan även ses som den mest centrala delen av Hisingen då avståndet inte är långt vare sig till centrala Göteborg, Ramberget, Rambergsvallen eller Backaplan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Vi tänker på dig

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg