190
MED0847B7BB10B84658B46B58713DE8FBF4

Nyproduktionskänsla i genomgångstrea högt upp med stor balkong och låg avgift!

Kommande®

Centrala Hisingen Nya Kvillebäcken, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,264 inkl, Triple Play med ComHem:s basutbud Digital-TV, internet och bredbandstelefoni.
Antal rum3 rok
Boarea76 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan vi presentera denna nästan nyproducerade 3:a mitt i hjärtat av Kvillebäcken. Här bor ni praktiskt och högt upp med härlig utsikt. Lägenheten har två väl tilltagna sovrum, härifrån nås den stora balkongen. Tack vare bostadens läge i huset blir balkongen fint placerad i mitten av byggnaden. Vardagsrummet är stort och bjuder in till socialt umgänge med nära och kära, från vardagsrummet når ni bostadens andra balkong. Smarta tillval har gjorts så som spotlights och en rejäl bänkskiva i köket, men det bästa är att det sattes in kapitaltillskott för att få ner avgiften. Detta bidrar till att ni kan flytta in i en modern trea till en låg avgift. I Kvillebäcken bor du med allt du behöver i nära inpå. Backaplan erbjuder att av Sveriges största handelsområden. Kville saluhall längs gatan för nya spännande matupplevelser. Flera stora gymkedjor nära inpå. Förskola finner i området. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter. Låter detta som lägenheten för er? Slå då en signal så berättar jag mer.

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fantastisk 3:a högt upp med bra läge i Kvillebäcken!

Vy från balkongen kvällstid!

Saluhallen

Alkemisten

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg