190
MEDDE0D5FE901C343F6AB8A2BCE19C7CEF9

Härlig tvåa i unik byggnad med uteplats i solläge!

Kommande®

Centrala Hisingen Kyrkbyn, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,427 inkl, värme, vatten, internet och kabel-tv
Antal rum2 rok
Boarea54.7 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan vi presentera denna härliga tvåa i populära Brf Putsegården. En unik byggnad i ett historiskt område. Lägenheten stod klar 2016 så det är nyproduktions standard genomgående. Här hittar du en öppen och social planlösning där kök och vardagsrum väver samman. Högkvalitativa materialval! Från vardagsrummet når du ut till en uteplats i fint solläge! Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats till förvaring. En perfekt lägenhet för dig som vill bo centralt men i ett unikt och historiskt område.

Hör av dig till mäklaren för mer information!

Om området

Välkommen till en av Göteborg snabbast växande stadsdelar! Här bor ni centralt med några minuter spårvagn från Nordstan, men ändå lugnt och naturnära med all tänkbar service in på knuten.
Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar.
Här finns gott om vackra grönområden lite överallt! Hisingsparken med Slätta Damm är en av Göteborgs största grönområde. Flunsåsparken som sommartid bjuder på underhållning med bla. dans och musik. Området kring Keillers park och Ramberget och har inte bara en underbar grönska utan även en bländande utsikt över Göteborg, bättre picnicmål är svårt att finna!
Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan. Nordic Wellness, Lundbybadet m fl. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa!

Kommunikation

Med bil når ni ringlederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden ni önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästarplatsen når ni centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo! För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Stor tvåa med uteplats - i unik byggnad!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg