190

Centrala Handen, HANDEN

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,337 inkl värme, vatten & kabel-TV
Antal rum2 rok
Boarea58 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till en välplanerad och fräsch 2:a om 58 kvm med ett oslagbart Centrumläge i populära Folkparken. Balkong i ostört läge med kvällssol. Modern och öppen planlösning, stort sovrum, fräscht kök samt stilrent badrum med golvvärme. En lägenhet med närhet till allt!

Önskas mer info om bostaden och möjlighet till visning, kontakta ansvarig mäklare!

Om området

I centrala Handen finns bland annat kommunhus, kulturhus med bibliotek och konsthall, Handens pendeltågsstation, Najaden (två större kontorshus som bland annat rymmer hotell- och konferensanläggning) samt inomhusgallerian Haninge Centrum.

Kommunikation

Kommunikationerna i Handen består dels av Pendeltåg som går fyra gånger i timmen under dagtid från Handenterminalen & Vega station. Det tar 25 min att åka till Stockholm City och drygt 40 min till Nynäshamn. Med bil tar det ca 20 min till Stockholm City. Vidare finns Bussterminalen som ligger vid pendeltågsstationen i Handen. Här finns en rad olika busslinjer som både täcker in närområdet och grannkommunerna. Handen har för i övrigt ett väl utbyggt system av gång- och cykelvägar.

Närservice

Haninge Centrum är ett ljust och fint köpcentrum med ett 60-tal butiker såsom post, bank, polis, apotek, systembolag, restauranger etc. Inom gång- och cykelavstånd finns också ett handelsområde som ligger i anslutning till Handens trafikplats. Här finns t ex Port73, Coop Forum och Ica MAXI Stormarknad.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg