190
MED11BEDC63E0DE41509E3CD5E1D426637C

Välplanerad 1,5:a högt upp i huset!

Kommande®

Brämaregården, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,903 inkl värme, VA, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg
Antal rum1.5 rok
Boarea35 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan vi presentera denna perfekt planerade 1,5:a med inglasad balkong som ger en härlig utsikt! Helkaklat badrum, vardagsrum med en smart sovalkov där sängen försvinner. Köket är separat från vardagsrummet och avdelas med en dörr, perfekt för matlagning i lugn och ro! Förvaring löses smidigt i en klädkammare i anslutning till hallen. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i västerläge. Här får du en slående utsikt och härlig kvällssol! Bredband ingår i avgiften och föreningen erbjuder förråd, festlokal och övernattningslägenhet till sina medlemmar. Brf Ekemarken är en stabil HSB förening med låg belåning/kvm. Väldigt goda kommunikationer härifrån via Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen! Låter detta som lägenheten för dig? Slå då en signal så berättar jag mer!

Om området

Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden. Utsiktspunkten Ramberget sträcker sig 87 meter över havet och ligger i Brämaregården / Rambergstaden. Bebyggelsen kring består i huvudsak av flerfamiljshus. Vid Ramberget ligger Porslinsfabrikens disponentvilla kvar som en symbol från 1800-talet.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Brämaregården. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du Kville Saluhall, apotek, vårdcentral, mataffär samt restauranger och caféer. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Keillers Park

Saluhallen

Backaplan med mängder av butiker nära inpå!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg