190

Bosgården, Mölndal

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,528 Inkl. värme, avlopp, avfallshantering, fast elkostnad 45 kr/mån
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm

Ansvarig mäklare

Här förbereds försäljningen av en charmig 2:a med balkong i populära Bosgården. Bostaden ligger bekvämt en trappa upp med gångavstånd till Mölndals Galleria.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Om området

I Mölndal bor man i ett lugnt och tryggt område med närhet till det mesta man kan önska sig. I centrum finns ett fint shoppingstråk med restauranger, caféer, butiker och all service som behövs. Här satsas det just nu ännu mer på att skapa ett levande centrum för invånarna - det är mycket på gång i Mölndal.

Bosgården ligger i hjärtat av Mölndal med närhet till bra kommunikationer, härlig natur och Mölndals Bro.

Kommunikation

Goda kommunikationer via buss- och spårvagnstrafik som tar dig till centrala Göteborg på ca tjugo minuter. Från Mölndals bro går även pendeltåget till Göteborgs central via Liseberg och söderut till Lindome och Kungsbacka.

Övrigt

Bosgårdsskolan år F-5, Broslättsskolan år F-3, Västerbergsskolan år F-5, Toltorpsskolan år F-6, Lindhagaskolan år 6-9, Sörgårdsskolan år 7-9. I närheten finns också Krokslättsskolan år F-6 och Åbyskolan år 4-9. Inom området finns många förskolor.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg