230
MED8E3CAD3E20CD485098A992FE2134C206

Välplanerat tvåa med bra läge i Kvillebäcken!Borstbindaregatan 5 Centrala Hisingen Nya Kvillebäcken, Göteborg

Centrala Hisingen Nya Kvillebäcken, Göteborg

Borstbindaregatan 5


PRIS (utgångspris)2 650 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

54 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

L1004

MÅNADSAVGIFT

3 621 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

2 650 000 kr utgångspris

Välplanerat tvåa med bra läge i Kvillebäcken!

Stig in i denna moderna pärla och förberedd dig på att bli imponerad! En välplanerad tvåa med bra läge i nya Kvillebäcken i en stabil förening med närhet till allt. Det stilrena och moderna köket är en fröjd för ögat. Med en köksö som rymmer upp till fyra personer kan du njuta av gemensamma måltider eller skapa en perfekt plats för sociala tillställningar. Och med den öppna planlösningen blir köket en naturlig samlingspunkt där du kan laga mat och samtidigt umgås med gästerna. Balkongen i söderläge är som ett soligt paradis där du kan njuta av strålande solsken. Stig in i det stora helkaklade badrummet och utrustat med tvättmaskin och torktumlare.
Sovrummet är en fristad av lugn och ro. Med platsbyggda garderober i samma färg som väggarna får du inte bara gott om förvaringsutrymme, utan även en enhetlig och harmonisk atmosfär.

Här kan du njuta av modern elegans, funktionell design och bekvämt boende. Kom och upplev allt detta och mer i denna fantastiska lägenhet.

Föreningen har energideklaration B, vilket ger grönt bolån!

I Kvillebäcken bor du med allt du behöver i nära inpå. Backaplan erbjuder att av Sveriges största handelsområden. Kville saluhall längs gatan för nya spännande matupplevelser. Flera stora gymkedjor nära inpå. Förskola finner i området. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter.

Varmt välkommen att boka in dig till visning!

Bilder

MED8E3CAD3E20CD485098A992FE2134C206
MED9053090D76594CAB82460B80AF9F7096
MEDFBCC855B0111454B99322A13C7F84941
MEDA58BEE4B626442F398B345A35AF2E4BE
MEDD049B756F84B4C42AF5373A47EEAD4A7

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

54 kvm

LÄGENHETSNUMMER

L1004

VÅNING

1 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 621 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

2 650 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Kliv in i denna välkomnande och inbjudande entré med beiga väggar och genomgående tidlös ekparkett. Lägenheten har även moderna vita spotlights i taket som ger en lyxig känsla.

KÖK OCH VARDAGSRUM

Vardagsrum och kök väver samman i en social och öppen planlösning. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och även utgång till balkongen. Här ryms soffa, soffbord och tv med tillhörande möblemang. Köket är modernt med stilren design. Köksluckorna är vita som ger en fräsch känsla till rummet. Diskhon är i svart och kompletteras med en matchande svart blandare, vilket ger en snygg kontrast mot de vita köksluckorna. Det finns även en köksö i mitten av köket som erbjuder plats för upp till fyra personer. Köksön är en praktisk lösning som ger en extra arbetsyta och fungerar naturligt som en samlingsplats för både matlagning och socialt.
Köket är utrustat med moderna vitvaror som diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, spishäll, fläkt, kyl och frys. Allt i en enhetlig och stilren design från Electrolux. På arbetsytan ligger laminatskiva i en matchande färg till köket och ett stilrent vitt kakel på väggarna. Intrycket av köket ger en elegant och minimalistiskt känsla och tillsammans med den öppna sociala planlösningen med vardagsrummet ger det en luftig känsla och skapar en naturlig sammankoppling.

SOVRUM

Sovrummet i lägenheten har modern och läcker design med smarta förvaringslösningar. Här ryms en större säng och även utrymme för att placera ett skrivbord i sovrummet. Inbyggda garderober finns längst med två väggar och är målade i samma färg som väggarna, vilket ger en enhetligt och elegant look i rummet. Garderoberna omsluter sängen på ett snyggt sätt och har även praktiskt inbyggda spotlights ovanför sängen. Det stora fönstret släpper in ett härligt ljus och ger en luftig känsla till sovrummet.

BADRUM

Badrummet i lägenheten är helkaklat med vita väggar och grått klinker på golvet som ger en modern och fräsch atmosfär. I badrummet finns en dusch med glasdörrar man enkelt kan vika in, en handdukstork, ett handfat med en vit kommod med lådor som ger en minimalistiskt look. Ovanför hänger ett spegelskåp med inbyggd belysning. Det finns även tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med en praktisk arbetsbänk och ovanför och ett funktionellt vägghängt skåp.

BALKONG

Balkong med utgång från vardagsrummet, här ryms ett mindre bord och två stolar och är den perfekta platsen för att kunna njuta av solen, en kopp kaffe eller te, läsa en bok på eftermiddagen eller varför inte ta ett glas fram mot kvällen.

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

KOMMUNIKATION

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

NÄRSERVICE

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wieselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

PARKERING

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,78987 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,79022 %

Ekonomi

EL

3 000 kr

FÖRSÄKRING

1 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 500 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Kan variera efter behov och nyttjande

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Grangläntan

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

128

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

INFORMATION AVGIFT

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av BoNea Förvaltning AB.
Avgiften höjdes med 1% den 1/1-2022.
Avgiften planeras höjas med 8% 1/1-2023.
Inga övriga planerade förändringar i dagsläget.

OM FÖRENINGEN

Föreningen äger byggnad och mark med beteckningen Göteborg Brämaregården 38:9. Adresser som omfattas är Borstbindaregatan 5, 7, 9, 11, 13 och 15, Gamla Tuvevägen 4A och B samt Långängen 8A och B. Föreningen består av fyra byggnader med totalt 128 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och en lokal. Det finns även en föreningslokal som fritt kan lånas av medlemmar i föreningen. Husen är energieffektivt byggda där hänsyn tagits till miljön ifrån insidan och ut. Nabo är ekonomisk förvaltare.

Fastigheten har en sopsugsanläggning och ingår i en gemensamhetsanläggning för hushållsavfall och källsortering.

TV OCH BREDBAND

Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår ett kraftfullt trådlöst bredband 250/100 mbit, IP-telefoni och ett grundutbud av TV-kanaler. Hastighet på bredbandet samt TV-kanaler kan utökas som tillval. Allt levereras av Telenor.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Föreningen har gemensamhetslokal som är fri att låna för föreningens medlemmar mot en deposition på 500 kr som betalas tillbaka när nyckeln är återlämnad och lokalen städad.
I varje uppgång finns tillgång till cykelrum samt barnvagnsförråd.
Till varje bostad hör ett förråd i källaren.

PARKERING

Under husen finns ett garage. Totalt 56 st bilplatser varav 12 är försedda med laddstolpe och 2 st MC-platser. Garageplatserna kostar 900 kr/månad och MC-platserna 440 kr/månad. För laddstolpe tillkommer ytterligare 125 kr/månad + el som baseras på individuell förbrukning. Det finns även gratis cykelparkering.

RENOVERINGAR

2018 installerades brytskydd på dörrar i källare och i garaget. Även kameraövervakning för källare och garageporten.
2019 monterades brandsläckare i byggnaderna och ett staket samt grind mot Borstbindaregatan sattes upp.
2020 installerades laddstolpar för elbilar i garaget och OVK utfördes.

Inga arbeten är pågående eller planerade i dagsläget.

ÖVRIGT

Mitt i Göteborg, 6 minuter från Brunnsparken, ligger Kvillebäcken. Här bor man med närhet till Göteborgs smörgårdsbord av aktiviteter, kultur och handel. Små mysiga gårdsgator blandas med breda avenyer, parker och torg. På bekvämt gångavstånd från din nya bostad hittar du affärer, restauranger och Kvillebäckens egna Saluhall. I området finns vårdcentral, barnomsorg och skola upp till högstadiet.

Karta

Göteborg Centrala Hisingen Nya Kvillebäcken

Borstbindaregatan 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg