230
MEDA8DA832463984C2EAD0A71F287E1E7A4

Borgarfjordsgatan 21 B, våning 8 Kista, Kista

Kista, Kista

Borgarfjordsgatan 21 B, våning 8


PRIS (utgångspris)3 300 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

80 kvm

VÅNING

8 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

21806

MÅNADSAVGIFT

4 585 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

3 300 000 kr Utgångspris

- Accepterat pris - Kontakta mäklaren för att boka en privatvisning!

- Bästa planlösningen av 3:or i Kista Torn med lättmöblerat vardagsrum och halvöppen planlösning mot kök. Vitt kök med svart kakel och rostfria vitvaror från kvalitétsmärket Siemens! Bostaden har den optimala fördelningen med 2 sovrum i den ena delen av bostaden och de sociala ytorna i kök, vardagsrum och matplats separerat från sovrummen. I mitten av bostaden har du hallen med garderober samt det stora badrummet med tvättmaskin och torktumlare. En loggia som kan användas som balkong, sovrum eller hemmakontor. Högt och ljust läge med härlig fri utsikt som måste upplevas på plats. Välkommen till ett hem att trivas i!

- Föreningen erbjuder varmgarage i huset med lediga platser. Här finns även gästlägenheter att hyra samt en gemensam takterrass på våning 17! I samma hus finns ett källarförråd till varje bostad samt barnvagnsförråd, cykelförråd och soprum.

- Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm.

Ansvarig mäklare

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

sven

Bilder

MEDA8DA832463984C2EAD0A71F287E1E7A4
MED45256EA42D4549DAA7CA2673E86AE05A
MEDDB270890C9E041E4AD43202FDDCC2AF8
MED4F614C542BD244CDB9C14A5D80398DAB
MEDB427A35DFFD14E8B9E444D2E1D2D52E3

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

80 kvm

LÄGENHETSNUMMER

21806

VÅNING

8 av 16, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 585 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

3 300 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

KOMMUNIKATION

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 18 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Arlanda och Bromma.
Just nu pågår en utbyggnad av Tvärbanan från Bromma till Kista och vidare till Helenelund.

NÄRSERVICE

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

ÖVRIGT

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt privata skolor så som Cordoba International School och Internationella Engelska skolan.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,13295 %

TILLTRÄDE

Enligt Överenskommelse

ÖVRIGT

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer obligatorisk årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i garage under huset. Separata cykelförråd finns i källaren. Gemensam takterrass finns högst upp i huset på våning 17!

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

873 948 kr Nettoskuldsättningen baseras på Andelstal i förening.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2015

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-05-11

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

96 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

105 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf K2 Kista Torn

ANTAL LÄGENHETER

96

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

OM FÖRENINGEN

Kista Torn K2 består av fyra våningar garage/teknik, ett entréplan, 16 våningar bostäder med totalt 96 lägenheter varav 6 st är gårdsradhus med egen ingång från gården. Dessutom finns en gemensam takterrass. Den understa bostadsvåningen är ett s.k. LSS-boende, ett bemannat frivilligt boende för människor med funktionsnedsättning.

Entré, hissar och postboxar
De bägge tornen har gemensam entré från Borgarfjordsgatan 21 med lobbykänsla. Här finns alla postboxar samlade.

Övernattningslägenheter
De två husen har tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov.

Samfällighet
En samfällighetsförening finns som ansvarar för de båda husens gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenheter, gård, garage och torget utanför entrén m. m.

TV OCH BREDBAND

Föreningen är ansluten till Telias fibernät som leverar tv, internet och ip-telefoni. En obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer.

PARKERING

Föreningen har 63garageplatser, varav 3 mc-platser, i varmgarage.
Cirkapriser:
Vanlig plats 1000 kr/mån
Elparkering 1250/ mån ( 4 stycken)
MC 500 kr/mån.

Föreningen har 2 gästplatser i garaget som kan hyras för 60 kr/dygn.

ÖVRIGT

Varje lägenhet har ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan. Storleken på förrådet är anpassad till lägenhetens storlek. Förråden delas av med gallerväggar. Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till entrén. Cykelrum finns i källar- och garageplan.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Karta

Stockholm Kista

Borgarfjordsgatan 21 B, våning 8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg