MED6C5ADEA958E74D17B8081909BE31F5C7

Kista, Kista

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 17

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,083 inkl. Värme & Kallvatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea98 kvm
Våning17 (hiss finns)
Lägenhetsnummer12703
Byggår15/16

Utgångspris: SEK 3,600,000

- Möjlig 5:a
- Smakfulla tillval
- Badrum & WC
- 18 minuter till City
- Varmgarage med lediga platser i huset

Genomtänkta tillval i största modellen av badrum med egen tvättstuga med bättre modeller av tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Svart kök med smakfulla och praktiska tillval som full size kyl & frys samt en matplats för 6-10 personer. Gott om förvaring i hela bostaden tack vare garderober i samtliga rum samt en klädkammare.

Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm.
I området finns även flertalet förskolor och skolor samt Internationella Engelska Skolan.

Busy life? Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Ramzi Hamam för en privatvisning: ramzi.hamam@husmanhagberg.se eller 0737-21 60 22

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt Internationella Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: https://kista.engelska.se/

Bilder

Ramzi Towers

Badrum

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Ljus och välkomnande hall med ljusinsläpp från vardagsrummets fönsterparti. Hallen är utrustad med garderob med skjutdörrar i spegelglas. Ekparkett och vitmålade väggar samt säkerhetsdörr med elektroniskt lås.

Badrum: Stort badrum med egen tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare från välkända märket Siemens. Ovanför dessa finns praktisk bänkskiva och vita väggskåp. Rymlig duschplats med dubbla glasdörrar samt möjlighet att installera badkar för den som önskar. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med kommodskåp och spegelskåp med belysning. Grått klinkergolv samt vita helkaklade väggar. Här finns även tillval med dimmerstyrda spotlights samt väggmonterad tvätthängare.

Gäst WC: Perfekt för stora familjen eller när gästerna är på besök. Grått klinkergolv, vitmålade väggar samt helkaklad vit vägg vid handfat. Här finns även eluttag samt spegel med belysning och spotlightbelysning i taket.

Klädkammare: Rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Ekparkett och vitmålade väggar.

Kök: Vedum-kök med mörka träluckor och vitvaror i rostfritt från välkända kvalitétsmärket Siemens. Köket är utrustat med full size kyl och frys, inbyggd micro, inbyggd köksfläkt, varmluftsugn, induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Dubbel diskho med engreppsblandare samt gott om arbetsytor på svart bänkskiva med mörk sjösten ovan. Här får 6-8 personer plats vid matbordet invid fönsterparti med härlig utsikt. Ekparkett och vitmålade väggar. Här finns möjlighet att göra om matplatsen till ett fjärde sovrum och ha en matplats i det rymliga vardagsrummet.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med ljusinsläpp från fönsterparti samt från loggian med glasväggar. Ekparkett och vitmålade väggar samt ett par målade fondväggar.

Sovrum 1: Ljust sovrum med plats för enkelsäng och ytterligare möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord på vardera sida. Här finns en platsbyggd ELFA-garderob med spegelskjutdörrar. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för enkelsäng och förvaring. Ekparkett och vitmålade väggar.

Loggia: Modern loggia i nordväst-läge som fungerar som ett vanligt rum samt balkong. Ett vikbart fönsterparti som går att öppna upp i ett trevligt balkongläge. Loggian är utrustad med element, mörkt klinkergolv och vita väggar.
Antal rum
4 rum
Boarea
98 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
17 av 35, hiss finns
Pris
SEK 3,600,000 Utgångspris
Avgift
SEK 5,083 inkl. Värme & Kallvatten
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
15/16
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation
Energideklaration
Utförd 5/11/2019
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
93 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 115 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36! Gästlägenheter finns även att hyra i föreningen.
Förening
Namn
Brf Kista Torn
Om föreningen
Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
266
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Utöver angiven månadsavgift har varje bostad ett fast tillägg om 115 kr/månad för bredband och tv. Leverantörer är Bahnhof för internet och Sappa för TV. Bredbandet levereras genom Stockholms stads fibernät och hastigheten är 1000/1000 mb/s. I varje bostad ska det finnas en tv-box samt en trådlös router.
Parkering
Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. MC-plats 500 kr/månad. Bilplats med laddbox för elbil: 1250 kr/månad.
Uthyrningen garageplatserna administreras av Q-Park som nås på 0771-96 90 00.

Styrelsen tillsammans med Axlås hanterar fjärrkontroller till garaget som kostar 313 kr att köpa. Dessa hanterar även nyckeltaggar för de boende som har tappat bort eller vill beställa fler taggar som ger dig access till huset.

Fullständig information och kontaktuppgifter finns på föreningens hemsida: https://www.brfkistatorn.se/
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja. Enbart om köparna är sambos eller äkta makar.
Äger föreningen marken
Nej. Tomträtt.
Överlåtelseavgift
SEK 1,120 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 448
Övrigt
Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Hushållssopor lämnas på entréplanet och miljöstationen för källsortering finns på våning - 2.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Karta

Kista Kista

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 17

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg