190
MED8A5BBF61C0F046A1BFC3B080146FA77D

Rymlig 1:a med inglasad balkong!

Kommande®

Bifrost, Mölndal

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,916
Antal rum1 rok
Boarea45 kvm

Ansvarig mäklare

Inom kort kommer vi presentera en härlig 1:a om hela 45 kvm i Bifrost! Lägenheten ligger en trappa upp och har inglasad balkong i sydväst mot innergården. Här erbjuds ett smakfullt renoverat badrum, nyrenoverad klädkammare, ett större rum med utgång till balkongen samt kök med plats för matgrupp.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Om området

I Bifrost bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Bifrost ligger i direkt anslutning till Änggårdsbergen med vackra promenadstigar som tar dig till Botaniska trädgården och Linné. I närheten ligger även Safjällets Naturreservat med elljusspår. Du tar dig lätt in till Göteborg och Mölndals innerstad med bra kommunikationsmöjligheter.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss till Sahlgrenska, Göteborg C och Mölndals C där ni når vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn. Från Bifrost hållplats når du Sahlgrenska på ca 8 minuter, Chalmers på ca 12 minuter och Mölndals innerstad inom 5 minuter. Här går också direktbuss mot Korsvägen och Frölunda Torg. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden och E6.

Närservice

På Pinnharvsgatan finns en Hemköp-butik med öppettider 07:00-23:00 alla dagar. I samma byggnad ligger välrekommenderade Salong Kompletto (frisör).

Övrigt

Toltorpsskolan år F-5 samt fritids. Närbelägna skolor är Västerbergsskolan år F-5 samt fritids, Sörgårdsskolan år 7-9, Lindhagaskolan år 6-9. Toltorpsdalen ligger precis vid kommungränsen mot Göteborg, och där finns fler skolor. Närmaste förskolorna är Toltorps Förskola (Lekevallsg), Krokslätts Förskola (vid Krokslätts fabriker) och Bifrost Förskola (Pinnharvsg).

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg