MED14576C1BB1EA42BDBC3992A9671400AD

Åkersberga Centralt, ÅKERSBERGA

Bergavägen 25A

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,472 Inkl. TV, bredband, uppvärmning, kallvatten och förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer11-1202/A32
Byggår2015
Driftskostnad117 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,475,000

Varmt välkommen till denna ljusa pärla med skön planlösning med bardisk, stor balkong med härlig utsikt.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Är du i behov av ett extra sovrum är det faktiskt möjligt här. Vardagsrummet har plats både för soffgruppen och det stora matsalsbordet. Härifrån kommer du ut till balkongen med sol till solnedgång! Bra storlek på sovrummet och badrum med både tvättmaskin och torktumlare och dusch bakom glasväggar.

Vacker innergård med lusthus, fina planteringar och grill. Dessutom finns i föreningen gym, övernattningslägenhet och garage. Förråd om ca 5 kvm för dina prylar.

Trevliga restauranger i närområdet och fina promenadstråk längs Åkers Kanel eller Hackstaskogen. Inte heller långt till Åkersberga Centrum med dess utbud och kommunikationer.

Varmt välkommen att boka visning! Och du... möjlighet finns till snabbt tillträde om du önskar.

Om området

I centrala Åkersberga finns ett brett utbud av butiker, restauranger, mataffärer och samhällsservice. Här bor man med närhet till natur, havet och badplatser samtidigt som ni enkelt tar er in till Stockholm City via bra kommunikationer. Längs Åkers kanal finns mysiga gång- och cykelvägar om ni känner för att ta en uppfriskande promenad. Ca 10 minuter från centrum finns idrottsplats med tennisbanor, fotbollsplan och friidrottsbana.

Kommunikation

Bra kommunikationer till Stockholm med antingen buss eller Roslagsbanan. Från Åkersberga tar ni er till City på ca 30 min restid via den smidiga Roslagsbanan. Bussar går även direkt till Danderyds sjukhus med en restid om ca 35 min.

Närservice

I centrala Åkersberga finns biograf Facklan, flertal gym och klädbutiker att välja emellan. Vill man äta ute så finns många olika restauranger att välja på, bland annat The public, Berga sushi, Bastard burgers och Guldpandan. Om ni är sugen på en restaurang längs kanalen kan du även på ca fem minuters gång från Åkersberga Centrum komma till Zälls Smokehouse eller Brödernas, två populära restauranger under sommar likväl som vinter.

Parkering

I Åkersberga Centrum finns två parkeringshus samt en 24h-parkering ca 4 minuter gångavstånd från centrum.

Bilder

Luftigt och ljust vardagsrum

Vardagsrum

Matplats med vacker vy mot balkong och innergården

Detaljbild

Kök med öppen vy in i bostaden

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Öppen hall med härlig vy direkt in i vardagsrummet och mot balkongen. Här finns en liten hatthylla och en garderob för dina ytterkläder. Grått klinkergolv och vitmålade väggar.

KÖK
Socialt kök med bardisk för trevligt barhäng, här lagar du maten samtidigt som du har gästerna nära. Rostfri ho med trevlig vy mot matplatsen och balkongen. Bänkskiva i grått laminat med vita kakelplattor ovan. Spishäll, ugn och rostfri diskmaskin. Rostfri kyl och frys. Goda förvaringsmöjligheter bakom skåp och lådor i vitt med rostfria handtag. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

MATPLATS
Trevlig matplats som rymmer matgrupp för ca 6-8 personer. Härifrån gör du entré på balkongen. Ljust och fint tack vare rummets generösa fönsterpartier. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger rummet vackert ljusinsläpp. Öppen planlösning till matplatsen. Här finns plats för soffgrupp och mediamöbel samt mindre möblemang om så önskas. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsängen och kontorshörna eller byrå om så önskas. Praktiska skjutdörrsgarderober för smidig förvaring av dina kläder. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Fullt utrustat badrum med vita kakelplattor och svart klinkergolv med golvvärme. Dusch bakom infällbara glasväggar och kommod med lådor samt spegelskåp med belysning ovan. WC, tvättpelare och vit bänkskiva perfekt för vikning av tvätten. Under bänken finns plats för tvättkorgar och ovan finns ett skåp för förvaring av dina prylar.

BALKONG
Fantastisk balkong om ca 6 m² med härliga solstrålar från tidig eftermiddag till solnedgång. Här får du plats med loungegrupp eller matgrupp. Vacker vy mot den välskötta innergården.
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,475,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,472 Inkl. TV, bredband, uppvärmning, kallvatten och förråd
Driftskostnad
SEK 1,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,400
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftkostnaderna är baserade på två personer i hushållet. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.
Andel i föreningen
0.011584 %
Kommentar till andelstal
Andel av årsavgift har ej gått att få fram av den ekonomiska förvaltaren.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mek.till & frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd 8/14/2020
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
130 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Föreningens gemensamma utrymmen: gym, uthyrningslägenhet, undercentral, elrum, förråd, cykelförvaring i garage, barnvagnsrum, soprum och återvinning, fläktrum samt hiss.
I uthyrningslägenheten finns pentry, dusch och wc. Lägenheten går att hyra för ca 250-300 kr/ natt.
Externt förråd om ca 5 m² som tillhör lägenheten

Föreningen disponerar 44 garageplatser, 25 st med förråd och 19 st utan förråd. För närvarande kö på båda. I övrigt finns 5 el-stolpe p-platser utomhus, varav en handikappanpassad.
Övriga byggnader
Radonmätning gjord 2016 till ett värde av 70 Bq/m³. Gränsvärde 200 Bq/m³.
Förening
Namn
Brf Bergabågen
Om föreningen
På fastigheten Berga 6:672 är 70 lägenheter i två bostadshus, samtliga upplåtna med bostadsrätt, uppförda. Total boarea ca 4 995 kvm samt garagearea om ca 1 280 kvm.
Gemensamma utrymmen så som uthyrningslägenhet och gym. Även undercentral, elrum, förråd, cykelförvaring i garage, barnvagnsrum, sop- och återvinningsrum, fläktrum och hiss.

Samtliga lägenheter har tillgång till lägenhetsförråd i källarplan och i anslutning till garaget. Nät för multimedia (TV/Internet) anslutet till fiberoperatör. Grundutbud innehållande marksända kanaler samt ytterligare kanaler enligt basutbud från leverantör. Central elmätare/elcentral för fastighetsel samt ledningsnät för fastighetsel, tele, TV/Internet, vatten och avlopp. Varje lägenhet är utrustad med separat elmätare och varmvattenmätare.

Inga planerade avgiftshöjningar.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
70
Parkering
Föreningen disponerar 44 st garageplatser, 25 stycken med förråd och 19 stycken utan förråd. Till varje lägenhet tillhör ett externt förråd, ligger ditt förråd i källaren och vill hyra garageplats med förråd så måste du ge ifrån dig det andra förråd i källaren. För närvarande kö på alla garageplatser och tidigast att ställa dig i kö är när du köpt en lägenhet och blivit beviljad som medlem i föreningen. Vanliga p-platser utomhus med eluttag finns det fem stycken av, varav 1 handikappanpassad. P-platser för MC/moped finns att hyra, för närvarande fullt men från 1/12-2020 finns flera lediga platser. Prislista för p-platser i föreningen finns nedan:

Garageplats med förråd - 800 kr/mån
Garageplats utan förråd - 800 kr/mån
P-plats utomhus med eluttag - 500 kr/mån
MC/moped - 300 kr/mån
Renoveringar
UTFÖRT UNDERHÅLL
Under året har en amortering av föreningens lån om 500 000 kronor utöver planmässig amortering genomförts (2019)
Justeringsarbeten efter den 2-åriga garantibesiktningen för etapp två har genomförts. Visst arbete i gemensamma utrymmen och utvändigt återstår (2019)
Ventilationen i garaget har byggts (2019)
En brandskyddsbesiktning har genomförts, vissa åtgärder kommer att genomföras (2019)
Filter har inköpts och fördelats till samtliga lägenheters radiatorer (2019)
Under året har en amortering av föreningens lån om 700 000 kronor utöver planmässig amortering genomförts (2018)
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Åkersberga Centralt ÅKERSBERGA

Bergavägen 25A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg