190
MED621C216850934E79A8727F13FCA0E1BC

Basfiolgränd 26 Viksjö Hummelmora, Järfälla

Kommande®

Viksjö Hummelmora, Järfälla

Basfiolgränd 26


PRIS (utgångspris)3 750 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

120 kvm

TOMTAREA

193 kvm

BYGGÅR

1983

DRIFTSKOSTNAD

2 473 kr/månad

PRIS

3 750 000 kr Utgångspris

Samma ägare sedan byggåret! 2-plans radhus med 3 sovrum - friköpt - trädgård med fruktträd - braskamin - garage i länga.

Nu erbjuds snart ett 2-plansradhus i behov av modernisering. Radhuset om 120 kvm har trivsamma sociala ytor med braskamin, 3 rymliga sovrum, 2 dusch/badrum, kök med matplats, 2 klädkammare och en rymlig möblerbar hall. I anslutning till köket finns tvättstuga - ett eftertraktat utrymme av en tidigare lägenhetsinnehavare. Med möjlighet att dela av vardagsrum går det att växa här som familj.

Fina badplatser inom gång/cykelavstånd. Promenerar gör du enkelt till buss samt vandringsleder och cykelvägar. I området finns en bollplan och trevliga skogsdungar att leka i.

Pendeltåg från Jakobsbergs Centrum, skolor, gymnasium, golfbana och

I Hummelmora-området i Viksjö bor du med skogen och grönområden runt knuten, Mälaren och badplats men ändå med mycket bra tillgång till närservice i Viksjö Centrum som ligger en dryg kilometer bort med ICA-butik, apotek, vårdcentral, frisör, restauranger, systembolag mm. Precis efter rondellen på väg in i området finns restaurang och kiosk vilket är på gångavstånd från huset. Golfbana inom promenadavstånd med trevlig lunchrestaurang. I kommunen finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter med ett rikt idrottsliv. Här kan barnen röra sig till och från skola utan att korsa några stora bilvägar och i området är det bilfritt. Närheten till E18 ger snabb transport både till bl.a. Arlanda och Bromma samt Sthlm C.

Varmt välkommen att redan nu anmäla intresse för visningen på knappen boka!

Bilder

MED621C216850934E79A8727F13FCA0E1BC
MED96C72BD85FE64FEFBAAB41E90D26578E
MED368C2557949A4B4FAE415535A230441C
MEDA495E219D7C54EFFBFBBA9960E6C66A0
MED350E1BE9F5A843BEA249F5050DD176BA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

120 kvm

TOMTAREA

193 kvm

BYGGÅR

1983

DRIFTSKOSTNAD

2 473 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

Taxeringsinformation

ENTRÈPLAN

Hall
Rymlig möblerbar hall med klädkammare i anslutning. Inrett med plastmatta, ljust målade väggar och garderob med skjutdörr.

Vardagsrum
Med plats för större soffgrupp och matsalsmöbel samt eldstad. Genom vardagsrummet har du tillgång till en stenbelagd uteplats, delvis under tak och trädgårdstäppa. Här är luft/luft värmepumpen placerad. Inrett med trägolv och ljust målade väggar.

Dusch
Rymlig WC/dusch med handfat, wc-stol samt duschplats. Inrett med plastmatta och halvkaklat på vägg som övergår till våtrumstapet.

Kök
Här finns det bra med plats för förvaring i både skåp och lådor samt en arbetsbänk delvis i rostfritt med stänkskydd i kakel ovan. Maskinell utrustning: kyl och frys, spis med ugn och köksfläkt. Inrett med plastmatta och ljust målade väggar. Här finns även plats för matbord för ca 4 personer.

Tvätt
I anslutning till köket har ni bostadens tvättstuga. Inrett med tvättdel med ho, tvättmaskin, varmvattenberedare (2017), värmeväxlare (TemoVex), garderob, plastgolv och ljusa väggar. Här har ni möjlighet att inreda med skåp och lådor och bygga er dröm tvättstuga. Groventré tillämpligt genom altandörr.

ÖVRE PLAN
Hall
Knyter an bostadens sovrum med varandra och dessutom två klädkammare. Inrett med plastmatta och ljusa väggar.

Sovrum 1
Det största sovrummet som erbjuder goda förvaringsmöjligheter med 5 garderober. Här finns det plats för en dubbelsäng, skrivbord och annat sovrumsmöblemang.

Sovrum 2
Här finns plats för en enkelsäng, skrivbord och en byrå. Sovrummet är inrett med plastmatta, ljusa väggar och två garderober.

Sovrum 3
Här finns det plats för en enkelsäng, skrivbord och annat sovrumsmöblemang. Inrett med plastmatta och ljusa väggar.

WC/Dusch
Ett rymligt WC/Bad inrett med: WC-stol, badkar, handfat, badrumsskåp med spegeldörrar, plastmatta och kakelväggar.

Renoveringar/förbättringar, årtal osäkra:
- Kakelsättning i badrum
- Installation av luft-luft värmepump
- Installation av braskamin
- Fasadmålning

Övrigt:
- Garageplats i länga
- Tv och bredband ingår i samfällighetsavgiften

ÖVRIGT
- Temovex ventilationsvärmeväxlare: Är en värmeåtervinningsanläggning som återför värmen från den utgående ventilationsluften till den inkommande friskluften. Frånluften är helt skild från tilluften varför lukt och föroreningar ej kan återinföras till huset. Den uppvärmda friskluften ledes in i isolerade kanaler till sovrum, vardagsrum och liknande utrymmen. Luftmängden regleras via köksfläkten/kåpan.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Radonmätning med uppmätt värde under gränsvärdet, finns också att tillgå. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning och har för avsikt att teckna en säljansvarsförsäkring mot sk. dolda fel. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö.
I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 18 min resa till Odenplan. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

NÄRSERVICE

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger och bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen med tillhörande outletområde som är mycket välbesökt.

ÖVRIGT

Järfälla Kommun har 2019-11-11, med anledning av att en tidigare kraftledning som löpt genom bl a Hummelmora i Viksjö tagits ned och placerats på annat sätt, genomfört en s.k. markanvisningstävling avseende vissa markområden. Avsikten är att förtäta vissa områden med småhus och bostadsrätter. I December 2021 meddelades att byggnationen i dagsläget uteblir.

Ekonomi

VA

5 823 kr

UPPVÄRMNING

8 634 kr

RENHÅLLNING

2 020 kr

VÄG, SAMF

13 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

29 677 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

i kostnad för uppvärmning ingår även hushållsel.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

1983

UPPVÄRMNING

Luft/luft värmepump och direktverkande el-element

VENTILATION

Mekanisk ventilation

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-09-01

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

75 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

135 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

12 334 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä samt putsad prefabricerad lättbetongelement

FÖNSTER

Isolerglaskassetter

BJÄLKLAG

Mellanbjälklag av Lättbetongkassetter

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Viksjö 8:479

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 865 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 737 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

468 400 kr

Tomt

AREAL

193 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Vattenskyddsområde (2008-11-25) Stadsplan (1981-03-30)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

På tomten växer det olika slag av bärbuskar, äppelträd, klematis, blodplommon och klätterrosor.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:46 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt,

Basfiolgränds samfällighetsförening. I samfällighetsavgiften om 13200kr/år ingår: Telia Triple play fiber bredband, tv och ip-telefoni, belysning i området, garage, parkeringsplatser och gemensamma vägar samt underhåll av dessa såsom sandning och snöröjning på gemensamma ytor samt möjlighet att kostnadsfritt låna gemensamhetslokalen för kalas. Erlägges månadsvis.

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:47 ändamål: Radio- TV och/eller tele, Övrigt

Förmån: Officialservitut Byggnad, 01-JÄF-2436.55
Förmån: Officialservitut Byggnad, 01-JÄF-2436.75
Last: Officialservitut Byggnad, 01-JÄF-2436.56

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Järfälla Viksjö Hummelmora

Basfiolgränd 26

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg