190
MEDE2523BA44A70435885B18007113DCB8F

Generös 2:a högst upp i huset med terrass mot kanalen!

Kommande®

Tuna, ÅKERSBERGA

Aspövägen 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,807 I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband, TV och telefoni.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2133/1303
Byggår2017
Driftskostnad325 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,795,000

Välkommen till denna trivsamma 2:a om 59 kvadratmeter högst upp i huset beläget med Östra kanalstadens bästa läge! Stor terrass med fri och härlig utsikt över Åkers kanal. Här njuter du av solens varma strålar fram tills solnedgång. Blir det för varmt finns markis som ger bra skugga. Ljuvligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier. Genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Möjlighet att hyra båtplats där du smidigt och enkelt kan ha båten praktiskt taget nedanför dig. Via föreningen har man tillgång till en stor gemensam takterrass samt övernattningslägenhet.

När du gör entré i denna fina lägenhet finner du först hallen med praktiska garderober bakom spegelskjutdörrar. I dessa får du plats med alla dina ytterkläder samt övrig önskad förvaring. På golvet grått klinker och vita väggar. Lite längre fram möts du av ett helkaklat badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt dusch. Även WC, skåp för förvaring och kommod i ek med spegel samt belysning ovan.

Fortsättningsvis in i lägenheten finner du hjärtat i bostaden - vardagsrummet. Mycket generöst rum med vackert ljusinsläpp via fönsterpartier samt balkongdörr i glas som gör att bostaden upplevs större. Här finns plats för den stora soffgruppen och matplats för ca 6-8 personer.

Intill matplatsen finner du kök med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Spishäll, utdragbar fläkt, mikro, ugn, dubbelho, kyl & frys samt integrerad diskmaskin.

I andra änden av vardagsrummet finner du sovrummet. Även här praktiska garderober bakom spegelskjutdörrar och fint ljusinsläpp via två fönster.

Till lägenheten tillhör ett externt förråd. I avgiften ingår bredband, TV och telefoni. Kostnad för varmvatten adderas på avgiften.

På en ca 5 minuters promenad längs kanalen kommer du till Klappbryggan, en mysig restaurang med sittplatser inne såväl som ute (sommartid) precis intill vattnet. En ytterligare 5 minuters promenad därifrån kommer du till Åkersberga Centrum med bra utbud av butiker, restauranger, caféer, gym mm. Något för alla! Till Österskär kan du även promenera till där du finner en restaurang och fina promenadstråk längs vattnet.

Om området

Tuna, området i början av Österskärs halvön. Ett populärt område beläget nära skärgården. Här finner du Tunaviken och Sätterfjärden med båtbryggor och badplats. Nära till Åkersberga centrum där all önskad service erbjuds. Promenadavstånd till Österskärsskolan med start från förskola upp till årskurs 6. Söra Skolan med något längre avstånd från årkurs F-9 samt flera förskolor i såväl kommunal som privat regi. Kommunens hemsida med information om förskolor, skolar fritidsaktiviteter mm, www.osteraker.se.

Kommunikation

Från Tunagård tar du dig enkelt till Stockholm City via Roslagsbanan på ca 35 min. Till Åkersberga station och Österskär är det nära promenadavstånd. Via Roslagsbanan tar du dig till Åkersberga station eller till Österskär på ca 3 minuter.

Närservice

På ca 5 minuters bilfärd kommer du till Österskärs handeln där du finner ett mysigt café, Berga sushi, Valdy klädbutik, en hårsalong och HusmanHagbergs kontor. I Åkersberga Centrum finns flertal restauranger att välja mellan, bland annat The public, Bastard Burgers, sushi- och pizza restauranger. Det finns även två apotek, systembolag, ICA, klädbutiker och caféer. Något för alla!

Parkering

Sju parkeringsplatser tillhörande föreningen finns på gården och för dessa tecknas separata parkeringsavtal med de boende som bokat platserna. Övrig parkering kommer vara kommunal boendeparkering på gator och en kommande parkeringsplats i områdets södra del. Boendeparkeringen kommer att administreras av Österåkers kommun

Liten parkering för bilar samt cykelställ beläget vid tågstationen Tunagård.

Viktiga dokument & länkar

Förening Galeasen
Bostadsfakta
Stadgar Brf Galeasen Kanalstaden 2018-05
Årsredovisning & Revisionsberättelse räk
Energideklaration
Kommande

Bilder

Balkong med utsikt över kanalen

Vy från balkong

Vy över fastigheten

Ljuvligt vardagsrum

Fantastiskt ljusinsläpp

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
59 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,795,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,807 I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband, TV och telefoni.
Driftskostnad
SEK 3,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,500
Övrigt
SEK 400
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Övrigt avser varmvatten som debiteras från föreningen.
Andel i föreningen
1.3677 %
Kommentar till andelstal
Andel av årsavgift har inte gått att få fram.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 11/8/2019
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
81 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Galeasen Kanalstaden
Om föreningen
Brf Galeasen bildades 2015 och består av totalt 63 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Östra kanalstaden är en helt ny stadsdel som förbinder centrala Åkersberga med vattnet.

Länk till föreningen

I en bostadsrättsförening finns det gott om gemensamma utrymmen såsom trapphus, entréer och cykelrum. De gemensamma lokalerna är en värdefull tillgång och tillhör alla boende i fastigheten och alla har lika stor rätt att vistas där.

2 st förråd för cyklar finns på gården. Utöver dessa förråd är de egna vindsförråden dimensionerade för egen cykelförvaring. Miljörum för källsortering finns på entréplanet med entré mot gården, beläget mellan gårdsentrén till trapphus 4 och Storövägen. Matavfall och restavfall sorteras och slängs i underjordiska sopkassuner som är placerade på gården mot Storövägen.

Varje bostad har ett eget förråd på vindsvåningen
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
63
Parkering
Sju parkeringsplatser tillhörande föreningen finns på gården och för dessa tecknas separata parkeringsavtal med de boende som bokat platserna. Övrig parkering kommer vara kommunal boendeparkering på gator och en kommande parkeringsplats i områdets södra del. Boendeparkeringen kommer att administreras av Österåkers kommun.

Du kan ansöka om boendeparkering för 3, 6 eller 12 månader åt gången. Kommunen skickar ingen påminnelse när det är dags att förnya tillståndet, du ansvarar själv för detta.

Avgifter för boendeparkering:
Ett år: 1070 kr
Sex månader: 655 kr
Tre månader: 330 kr

Läs mer om boendeparkering i Östra kanalstaden och hur du ansöker om detta på kommunens hemsida. http://www.osteraker.se/boendemiljo/trafikochgator/parkering.4.71fcf4251429dfd2f5c45c.html

Karta

Tuna ÅKERSBERGA

Aspövägen 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg