MED7B81A0A3E97F4BA3BEB86EE809BD747E

Äntligen kan vi presentera en 4:a i markplan med dubbla badrum!

Boka visning

Tuve, Göteborg

Arvesgärde 23

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,894 inkl värme, VA, Digital-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea91 kvm
Lägenhetsnummer267

Utgångspris: SEK 2,580,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
October | Tuesday
Kl 18:00 - 18:30
Bokad visning

Välkommen till en av de sällsynta 4:orna på markplan - inga trappor! Perfekt för barnfamilj eller för dig/er som flyttar från större eller behöver ett extra rum/hemmakontor. Vardagsrummet är stort med mängder av ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med utsikt över grönområde. Helkaklat stambytt badrum som har allt. Extra badrum/wc inrymmer tvättmaskin. Komplett tvättstuga finns i samma fastighet. Tomten ägs av bostadsrättsföreningen. I avgiften ingår bredband 200/200 Mbit, varmvatten och digital-TV. Gångavstånd till både Tuve torg och kommunikationer.

I Arvesgärde bor du nära till livsmedelsbutiker, frilufts- och träningsmöjligheter, restauranger mm. Busshållplatsen ligger endast några minuter bort och 17-bussen tar dig in till centrum på ca 20 minuter och till stort köpcenter vid Hjalmar Brantingsplatsen på ca 12 minuter. För familjen ligger Gunnestorpsskolan (F-6) bara ett stenkast bort från lägenheten. Den nybyggda Glöstorpsskolan för högstadieelever ligger runt knuten. För allehanda aktiviteter finns fotbollsplan, basketkorgar, ishockeyhall och löpspår i närområdet. Varmt välkommen att boka visning!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde. Nära till två golfbanor Albatross GK samt St Jörgen GK som även innefattar en fantastisk SPA anläggning.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. Med bussen från Tuve är du på Hjalmar Brantingsplatsen på ca 12 minuter, därifrån finns mängder med kommunikationer. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har bageri, pizzeria, blomaffär, vårdcentral, bibliotek, tandläkare och apotek m.m. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Numera finns även en nybyggd sporthall samt att gymkedjan Nordic Wellnes öppnat upp en ny anläggning i Tuve.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor, Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6, Tångenskolan F-6 och snart nybyggda Glöstorpsskolan åk 7-9.

Bilder

Mysig inglasad balkong i västerläge

Stort och rymligt vardagsrum

Vardagsrum

Utsikt till skolan från matbordet

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
91 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkommen in till en stor och rymlig hall. Förvaringsmöjligheter i garderober rakt fram. Här ligger mörkgrått klinker på golvet och väggarna är målade i vitt.
Kök
Från hallen raka vägen in i trivsamt kök! Här är rymligt och matbordet får plats intill fönstren. Gediget kök med goda avlastningsytor och en massiv bänkskiva i sten. Köket har en genomgående rostfri maskinpark bestående av kyl/frys, diskmaskin, fläkt, spishäll och ugn. Från köket angränsande inglasad balkong i västerläge.
Balkong
Mysig och inglasad balkong i västerläge. Här ligger trätrall på golvet för en trevligare känsla. Från balkongen utsikt över den grönskande gården. Fönstren på inglasningen är öppningsbara. Perfekt som orangeri och hemmaodling av tomater!
Vardagsrum
Vardagsrummet är öppet och ljust via två stora fönster ut mot grönområde. Här ryms både soffgrupp och matbord. Väggarna är tapetserade och golvet är belagt med original parkett. Från de stora fönstren syns gångvägen till Gunnestorpsskolan - perfekt för att vinka av barnen inför skoldagens start!
Sovrum 1
Ligger i anslutning till vardagsrummet. Rummet är bostadens största sovrum där dubbelsäng med tillhörande förvaring ryms. Härligt ljusinsläpp genom två fönster.
Sovrum 2
Ligger i anslutning till hallen. Ett mindre sovrum men stort nog för full möblering. Perfekt som tv-rum eller hemmakontor.
Sovrum 3
Ligger i anslutning till hallen. Ett mindre sovrum men stort nog för full möblering. Rummet har passage till den inglasade balkongen i västerläge.
Badrum
Badrummet är helkaklat i klassiskt utförande. Vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Utrustning består av dusch med vikbara glasdörrar, handfat, vägghängt spegelskåp, wc och handdukstork. Badrummet har golvvärme!
Extra wc/tvätt
Gästtoaletten ligger i anslutning till hallen. Här är helkaklat med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Till höger från entrén står tvättmaskin och förvaring för städ- och annat finns i två väggskåp.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 2,580,000
Avgift
SEK 5,894 inkl värme, VA, Digital-TV och bredband
Andel i föreningen
0.43124 %
Andel av årsavgiften
0.43119 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Ventilation
Självdrag
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Inglasad balkong i västerläge med mycket sol.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i huset i entréplanet.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 120 kr/månad (utan el) 210 kr/månad (med el). Separat kö. Föreningen har även garage för 390 kr/mån. Separat kö. Det finns även garage för MC och moped för 50 respektive 100 kr/månad.

-Bra att veta:

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband (200/200 Mbit/s).

Anslutningar:
TV från ComHem. I avgiften ingår 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler. Internet via NetAtOnce.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.


Besök gärna föreningens utomordentliga hemsida med mycket information!

www.masangen.se/
Förening
Namn
Brf Måsängen Tuve
Om föreningen
Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 10:119-122. Fastigheterna bebyggdes 1964-1965 och består av 8 fristående flerbostadshus i fyra våningar samt en panncentral. I panncentralen finns fastighetsexpedition, styrelsekontor, föreningslokal samt en mattvätt. Föreningen upplåter 304 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Arvesgärde 9-24 i Göteborg. Dessa är fullvärdesförsäkrade via Trygg-Hansa.

Stamrenovering genomfördes 2011-12.

Lägenhetsfördelning:
64 st 1 rok
112 st 2 rok
88 st 3 rok
40 4 rok

Förvaltning:
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sköter:
* Ekonomisk förvaltning
* Lägenhetsförvaltning

Föreningen sköter i egen regi:
* Teknisk förvaltning

Expeditionen är öppen: Vardagar mellan 09.30 - 10.00 Tel: 031-555075 Mobil: 0705-557514 E-post: styrelsen@masangen.se .

Gå gärna in på föreningens informativa hemsida www.masangen.se
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
304
Tv och bredband
Ansluten till fibernät via NetAtOnce. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med bredband som levererar 200/200 Mbit/s, detta ingår i månadsavgiften. Digital-TV levereras via ComHem, där föreningen ombesörjer digitalbox med grundutbud.
Parkering
P-plats går att hyra för 120 kr utan elstolpe och för 210 kr med elstolpe (sep. kö till dessa). Det finns även garageplatser i föreningen för 390 kr (sep. kö). I dagsläget är det kö till samtliga platser. Dock brukar föreningen utfärda parkeringstillstånd till gästparkeringen för de som står i kö. Det går att sätta upp sig i kö till parkering så snart du är antagen som medlem i föreningen.
Renoveringar
Utfört underhåll:
2011-12 Stamrenovering i samtliga uppgångar
2013 Modifiering garageportar
2013 Montering låscylindrar
2014 Nya parkbänkar i området
2014 Ny parkeringsautomat
2014 Nya orienteringstavlor i området
2015 Renovering av lekplatsen
2016 2 st nya tvättstugor i panncentralen. Laddningsplats för el-bil
2017 Renovering av fasader
2018 Omfogning och byte av trasiga tegelstenar på panncentralen, pågående

Planerat underhåll:
Inga större underhåll är planerade de närmsta åren

Föreningen följer upprättad underhållsplan.
Ekonomi
Avgiftshöjningar:
Inga kända avgiftshöjningar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,138 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 453
Övrigt
Gemensamhetslokaler:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen har man också tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd, mattvätt och tvättstuga med torkrum. Det finns även en festlokal att hyra för föreningens medlemmar. Festlokalen är placerad i mitten av området, Arvesgärde och kostar f.n. 450kr/dag att hyra.

Karta

Tuve Göteborg

Arvesgärde 23

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg