190
MED4624A3A01579468DA4DF7F854566B7E2

Renoverad och fräsch tvåa högt upp i huset!

Kommande®

Tuve, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,188 inkl värme, VA, digital-TV(ComHem) och bredband(200mbit)
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna renoverade tvåa högt upp i huset! Här finner ni ett helkaklat badrum, ljust och renoverat kök med rymlig matplats, balkongen nås från köket och erbjuder härligt med sol och grönskande vy. Lägenheten ligger i populära Brf Måsängen som äger marken, och har den lägsta avgiften av föreningarna i området. Det finns drygt 11 000 kr i den inre fonden att nyttja för renovering. Närhet till både busshållplats, Hisingsparken och parkeringen.

Tuve är det perfekta området för hela familjen med bra förskolor, skolor och ett torg med alla de butiker som behövs i vardagen. Buss 17 tar er enkelt in till centrum på ca 20 minuter och för den som gillar naturen är Hisingsparken ett stenkast bort.

För visning eller frågor kontakta mäklaren.

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde. Nära till två golfbanor Albatross GK samt St Jörgen GK som även innefattar en fantastisk SPA anläggning.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har bageri, pizzeria, blomaffär, vårdcentral, bibliotek, tandläkare och apotek m.m. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Numera finns även en nybyggd sporthall samt att gymkedjan Nordic Wellnes öppnat upp en ny anläggning i Tuve.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6, Tångenskolan F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Inglasad balkong i västerläge

Ljust och fräscht kök med härligt ljusinsläpp

Rostfria vitvaror och modernt kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg