230
MED92CD2C3AD49B4F56B8663A120F6D2B79

En välplanerat och ljus 2 rok om 61 kvm, nyproducerad 2016!Virveltorget 6 Centrala Hisingen, Göteborg

Budgivning
Budgivning pågår

Centrala Hisingen, Göteborg

Virveltorget 6


Högsta bud: 2 235 000 kr
Utgångspris: 2 095 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

61 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

B1102

MÅNADSAVGIFT

3 946 kr

BYGGÅR

2016

PRIS

2 095 000 kr utgångspris

En välplanerat och ljus 2 rok om 61 kvm, nyproducerad 2016!

Nu kan vi erbjuda denna rymliga tvåa på centrala Hisingen. Bostaden erbjuder modern planlösning, stilrent kök och genomgående smakfulla färg -och materialval. Dessutom stor balkong i soligt söderläge med sol stora delar av dagen. Här bor ni bara minuter ifrån Kiellers park, Ramberget - Göteborgs finaste utsiktsplats, Eriksberg samt Backaplan. Mindre än 10 minuter ifrån City, då spårvagnarna går hela tiden bara någon minuts promenad från bostaden.

Varmt välkommen att boka in er till visning för att inte missa denna pärla!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED92CD2C3AD49B4F56B8663A120F6D2B79
MED8A9E4E642ECC43ADB4AA72D0AE161CEE
MED3F035C113B254D3998E6010D1D203E8B
MED1FB4BF42164B477694CAAD52E18D86E6
MEDD01AC5270DB84ADFB482A8B8BC56A953

Planeringsverktyg

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

61 kvm

LÄGENHETSNUMMER

B1102

VÅNING

1 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 946 kr

BYGGÅR

2016

PRIS

2 095 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Hall

Kliv in i en välkomnande hall med klinkergolv som övergår i ekparkett och väggarna är tapetserade. Gott om förvaringsmöjligher via skjutdörrsgarderober.

Sovrum

Sovrummet finner ni till höger från hallen. Här är det väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng. Golvet utgörs av ekparkett och väggarna går i varma toner med en fondvägg bakom sängen. Hela rummet inger en härlig och rogivande känsla. Bra med förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober.

Vardagsrum

Golvet i vardagsrummet utgörs av ekparkett och väggarna bär mjuka toner. Rummet har mycket ljus tack vare de stora fönsterpartierna ut mot gården. Det är lättmöblerat och rymligt vilket skapar många möjligheter.

Kök

Köket har allt ni önskar och är från Marbodal. Snyggt och stilrent kakel ovan arbetsbänken i laminat. Den välutrustade maskinparken består av kyl/frys, inbyggd varmluftsugn, mikro, induktionshäll, köksfläkt samt integrerad diskmaskin. Öppen och modern planlösning mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd. Här ryms enkelt ett matbord där ni kan samlas för middagar.

Badrum

Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Generöst med utrustning i form av golvvärme, wc, dusch med glasdörrar, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt handdukstork. Dessutom finns det spotlights i taket. Här finns en separat del för tvätt med torktumlare och tvättmaskin.

Balkong

Från vardagsrummet kliver ni ut på den stora balkongen som ligger i soligt söderläge med sol stora delar av dagen. Här är det gott om plats för möblemang.

Om området

Hisingen är Sveriges femte största ö, även Göteborgs största ö. Med Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett stort utbud av serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.
På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget som är 87 meter över havet, ger dig en magnifik vy över Göteborg och skärgården. Hisingen har även Hisingsparken där du möts av en härlig blandning av anlagd park, vackra vildmarksområden och slingrande motionsspår. I norra delen av parken ligger Kättilsröds lantgård. Här finns bland annat får, grisar, hästar, höns och kaniner och du som besökare är välkommen att på egen hand gå runt och titta på djuren och arbetet på en traditionell bondgård. Utöver detta bjuder Hisingen på ett flertal parker och grönområden så som Flunsåsparken.
Strax intill finner man även området Norra Älvstranden, vilket är ett av Göteborgs mest expansiva områden. Här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.
Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.
Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!
Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästareplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,0587 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,0587 %

Ekonomi

EL

2 000 kr

FÖRSÄKRING

1 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 500 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2016

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft med återvinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-10-26

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

72 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

2- och 3-glas

Förening

NAMN

Brf Skålpundet

ANTAL LÄGENHETER

49

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärderingsförsärad i Trygg Hansa. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen samt kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Om föreningen

Föreningen äger byggnaden Brämaregården 60:3 i Göteborg kommun som är upplåten med tomträtt. Byggnaden har 49 lägenheter. Byggnaden är om- och tillbyggd från kontorsbyggnaden till bostadsbyggnad vilket färdigställdes under 2016. Fastigheten är belägen på Virvelvindstorget 6 samt Övre Hallegatan 54.

Parkering

Föreningen upplåter 20 st garageplatser med hyresrätt genom grannföreningen Brf Linjalen.

Karta

Göteborg Centrala Hisingen

Virveltorget 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg