190
MED8D3103FE0FFD460AA6C5E3904A6E6921

Eftertraktat bostadsrättsparhus med områdets kanske största trädgård i Hildedal!

Såld!

Centrala Hisingen Hildedal, Göteborg

Lupinvägen 14

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,530 I avgiften ingår kabel-tv, sophämtning * utöver tillkommer en preliminär kostnad för vattenförbrukning på 240 kr. Denna justeras i efterhand efter den verkliga förbrukningen.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea120 kvm
Lägenhetsnummer22-3459-1-1006-2
Byggår2005
Driftskostnad1,643 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 4,980,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu ges möjlighet att förvärva ett utav de trivsamma bostadsrättsparhusen om fem rum och kök i populära Hildedal. Välplanerad bostad i två plan med genomgående fräscha ytskikt och stilrena materialval. Entréplan erbjuder badrum, förråd, ett sovrum som kan användas som exempelvis kontor samt de sociala ytorna med stilrent kök och rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet nås den härliga trädgården med två stora träaltaner där sommardagarna kan avnjutas.
På övre plan finns ytterligare tre sovrum i bra storlek, en klädkammare och ett större badrum med tvättavdelning.

Perfekt boende för hela familjen, här bor ni lugnt och bekymmersfritt mitt på centrala Hisingen med bra kommunikationer där bussen tar er in till centrum på ca 10 minuter.

Välkomna att boka in er till visning!

Om området

I hjärtat av Hisingen ligger vår småstadsidyll i lugna och gröna omgivningar. I området låg tidigare en handelsträdgård, vars rika mylla tagits tillvara på genom att låta grönska vara Hildedals genomgående tema. Idén om så kallade trädgårdsstäder kommer från engelsmannen Ebenezer Howard, som på slutet av 1800-talet ville skapa en motvikt till storstädernas utbredning. Trädgårdsstaden skulle utgå från naturen, med variationer i såväl arkitektur som gatumönster. Gröna och lummiga Hildedal är beläget mellan Wieselgrensgatan och Tuvevägen i Göteborg, nära såväl shopping som rekreation och social service. Hildedal idag består av mängd bostadsrättsföreningar och fristående villor.

Kommunikation

Nära till busshållplats trafikerad av bl.a. stombuss 17 - ca 5 minuter till Backaplan samt ca 10 min till Nordstan.

Närservice

Närhet till Backaplan och Kvillebäcken med cirka 100 butiker och restauranger samt den mäktiga Saluhallen. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud som växer alltjämt. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Parkering

I området finns gästparkeringar med olika tidsintervall. Det finns även fasta platser att hyra vid bostadsrättsföreningarna.

Övrigt

Bra förskola i området.
Närhet till flera skolor bl.a. populära Fridaskolan.
Natur och fritid:
I Hildedal bor man nära många vackra grönområden och parker som erbjuder avkoppling och rekreation. Man hittar till exempel Göteborgs största parkområde, Hisingsparken med Slätta Damm, motionsspår och grillplatser. Tar man sig lite längre finns möjlighet till både golf och ridning. Vill man träna finns ett stort utbud av anläggningar att välja mellan. Eller varför inte koppla av på S:t Jörgen Spa?

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Lupinvägen 14 - Med områdets kanske största trädgård!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
120 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkommen in i denna ljusa och rymliga hall. Här möts man direkt av härligt ljus tack vare den genomgående planlösningen. Avhängning löser ni smidigt i garderob till vänster. Parkett är genomgående för hela bostaden. Väggarna är ljusa.
Kök
Till vänster från hallen kliver ni in i det ljusa och rymliga köket. Här ryms ett stort matbord för hela familjen utan att det tar yta från rummet. Hela köket är tidlöst vitt med rostfria vitvaror. Här är det fullutrustat med fläkt, spis med häll och ugn, diskmaskin, integrerad mikro samt kyl och frys i fullhöjd.
Badrum - entréplan
Direkt till vänster från hallen hittar ni ett av bostadens två badrum. Här är det helkaklat och rymligt. Utrustningen består av: wc, handfat, vägghängt spegelskåp och dusch med vikbara glasdörrar.
Vardagsrum
Vardagsrummet med sina stora fönsterpartier ligger i hjärtat på entréplan. Här är det stort och det ryms med enkelhet en rejäl soffa och tv möblemang. För den som vill går det att ta ner väggen till sovrummet/kontoret för att få ett ännu större vardagsrum (se planritningen)
Förråd under trappan
Under trappan hittar ni ett rymligt och praktiskt förråd. Här finns det gott om utrymme vilket löser stora delar av familjens förvaringsbehov
Sovrum/kontor
I anslutning till vardagsrummet hittar ni ett kontor/sovrum. Detta nyttjas idag som kontorsplats men gör sig lika bra som ett barnrum eller lekrum.
Uteplats och trädgård
Trädgården är en utav områdets absolut största. Här kliver ni ut på ett rejält trädäck med plats för såväl stort matbord och loungemöblemang under trivsam pergola till vänster. Framför har ni en trevlig gräsmatta med lite fruktträd och plats för en stor studsmatta för de små. Det finns även ytterligare en altan i hörnet av tomten med plats för sittgrupp, perfekt för att kunna följa solen.

Bredvid uteplatsen hittar ni ett praktiskt förråd.
**Övre plan**
Ta trappan upp till övre plan. Här möts ni av ytterligare 3 sovrum, ett badrum med tvättdel samt ett stort förråd.
Sovrum 1
Hittar ni direkt till vänster från trappan. Här är stort och ljust med förvaring i garderob. Idag nyttjas detta som masterbedroom med en rejäl säng. Det finns plats för en mängd olika sätt att möblera detta rummet på.
Sovrum 2
Bostadens största sovrum med fönster i två väderstreck som både ger rummet ljus och karaktär. Från fönstret har man utsikt ut över den grönskande uteplatsen. Här finns förvaring i tre garderober längs väggen. Det ryms en stor dubbelsäng och ett skrivbord utan problem.
Sovrum 3
Det sista av sovrummen har också detta karaktär via fönster i två väderstreck. Även här ryms en stor säng med tillhörande möblemang. Förvaring finns i tre garderober.
Badrum
Det stora badrummet på detta plan är också det helkaklat. Här finner ni badkar, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp, gott om förvaring och en praktisk tvätthörna med TM/TT med förvaringsskåp över. På väggen rakt fram sitter ett fönster som bidrar med naturligt ljus.
Klädkammare
Mellan rummen hittar ni ett förråd. Här är det rymligt och kan nyttjas efter familjens behov.
Uteplats
Dubbla träaltaner
Parkering
Carport
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 6,530 I avgiften ingår kabel-tv, sophämtning * utöver tillkommer en preliminär kostnad för vattenförbrukning på 240 kr. Denna justeras i efterhand efter den verkliga förbrukningen.
Driftskostnad
SEK 19,718 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 11,288
VA
SEK 2,880
Försäkring
SEK 5,550
Beräknat antal personer
5
Kommentar
Observera att driftskostnaderna varierar beroende på familjestorlek och förbrukning. Uppgifterna utgör beräknade driftskostnader per månad för ovan nämnd bostadsrätt.
Andel i föreningen
4.0199 %
Andel av årsavgiften
4.0199 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans BR-Parhus
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Värmepump-frånluft (el)
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utförd 10/10/2019
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
126 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
På baksidan står ett praktiskt förråd.

Brf Hildedal har en föreningslokal som är möjlig att hyra för middagar, födelsedagskalas med mera. Priset är för närvarande 200 kronor/dag för boende i föreningen.
Förening
Namn
Brf Hildedal
Om föreningen
Brf Hildedal är en fristående bostadsrättsförening.
HSB sköter både den tekniska och ekonomiska förvaltningen.
Fastigheterna byggdes av Riksbyggen på entreprenad av Skanska och stod färdiga under 2005.
Antal lägenheter
34
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
TV och internet: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Canal Digital och Internet via iTux.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Centrala Hisingen Hildedal Göteborg

Lupinvägen 14

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg